reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja kupiłam sobie tylko pieluchę flanelową do wózka i kocyk. poduszkę do łóżeczka już mam ale zacznę używać za parę miesięcy. a klina nie mam, za to podniosłam łóżeczko pod główką trochę.

reklama
agulka byliśmy w Pati i maksie (dostaliśmy kartę rabatową za zakup powyżej 500 zł) a to że jest tam drogo to się przekonałam na przykładzie wózka. Wczoraj za lóżeczko z szufladą, pościel Gluck'a (przeceniona z 280 na 180 zł) i poduszkę i kołderkę, stelaż do baldachimu zapłaciliśmy 600 zł
no i obiecany kącik dla mojej córci :) (wszystko wybierał R.)
20120608_204245.jpg20120608_205320.jpg

Póki co klina, ani pościeli nie będę kupować. Jak coś to może na chrzest sobie od kogoś zażyczę. Szkoda mi teraz kasy, a patrząc na przyszłą przeprowadzkę to jakoś mi się odniechciewa zakupów kolejnych. Wystarczy tyle co mam i dostanę :-D
Do wózka też nic oprócz flanelki nie będę pakować. No i kocyk :-)
Daria bosko!!! Ale Ci zazdroszczę pięknego kącika dla córuni :-) Super :-) R. ma dobry gust :tak:

Daria super kącik naprawdę :)

mój mąz sie już pytał kiedy przenosimy biurko a ja myślę że może w nast tyg już jakoś i może łóżeczko postawię ale nie wiem jeszcze ;-)

Daria, właśnie chce kupic ten przewijak w Ikea, bo on jest taki prosty. Dal Ady nie miałam, bo miejsca nie było. Dałoby radę go np przemalować?? Kącik macie uroczy, fajna zielona pościel :tak: Tą komode z kolei chce do Ady pokoju nabyć na jej ubranka :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny. Czy może, któraś z Was używała lub używa pościeli feretti? Jesli tak, to czy możecie mi napisać jak się sprawuje? tzn. jaka jest w dotyku, jak się pierze, prasuje i co z kolorami. Oglądam właśnie na allegro i bardzo mi się podoba.Wcześniej miałam z glucka , ale to było jedenaście i sześc lat temu, a że z mężem nie planwaliśmy więcej dzieci wieć ją pociełam jak synowi na zajęcia z techniki skrawki materiałów były potrzebne:-D z resztą i tak pewnie bym chciała dla naszego ostatniego szkraba coś nowego kupić. Prosze bardzo o poradę, bo czas mnie juz goni;-) i mam wyrzuty sumienia wielkie, bo u nas kącika dla maleństwa jeszcze nie ma (podobnie jak wielu innych rzeczy, których sama będe potrzebować), a Wy drogie koleżanki takie foty z pieknymi kącikami wstawiacie:tak:

Do góry