reklama
Agga1979
Fanka BB :)
A ja w ramach wicia gniazdka chciałam się Wam pochwalić moim dziełem. Przypłaciłam to wprawdzie ochrzanem od męża (działałam jak był w delegacji) i delikatnym bólem brzucha ale udało mi się zrobić z naszej starej, kremowej komody coś co pasuje do białego łóżeczka i jest takie dzieciowe:-) (wystarczyła farba i troszkę okleiny:-))

Mysza1984
lalllalalala ;-)
cholera, ale mamy zdolne bestie na forum :-)
Kąciki dzieciaczków urocze.
Agga- komoda wygląda na kupną !! się postarałaś. Jest piękna ;-)
Kąciki dzieciaczków urocze.
Agga- komoda wygląda na kupną !! się postarałaś. Jest piękna ;-)
Dziewczyny piękne kąciki dla maluszków ojjj to już tak niedługo by tam zamieszkały ...
A ja wczoraj zamówiłam kokardkę wstążka czerwona WÓZEK łóżeczko POŚCIEL AMULET (2400388262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. właściwie szukałam kół do wózka i przypadkiem znalazłam więc zamówiłam, a co
A ja wczoraj zamówiłam kokardkę wstążka czerwona WÓZEK łóżeczko POŚCIEL AMULET (2400388262) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. właściwie szukałam kół do wózka i przypadkiem znalazłam więc zamówiłam, a co
DariaN
Daria, właśnie chce kupic ten przewijak w Ikea, bo on jest taki prosty. Dal Ady nie miałam, bo miejsca nie było. Dałoby radę go np przemalować?? Kącik macie uroczy, fajna zielona pościelTą komode z kolei chce do Ady pokoju nabyć na jej ubranka
![]()
EVE - R mówi, że da się to przemalować bo to zwykłe surowe drewno więc nie będzie żadnego problemu
martulka, fasolina - sliczne kąciki dla maleństw
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Cześć Dziewczyny. Czy może, któraś z Was używała lub używa pościeli feretti? Jesli tak, to czy możecie mi napisać jak się sprawuje? tzn. jaka jest w dotyku, jak się pierze, prasuje i co z kolorami. Oglądam właśnie na allegro i bardzo mi się podoba.Wcześniej miałam z glucka , ale to było jedenaście i sześc lat temu, a że z mężem nie planwaliśmy więcej dzieci wieć ją pociełam jak synowi na zajęcia z techniki skrawki materiałów były potrzebnez resztą i tak pewnie bym chciała dla naszego ostatniego szkraba coś nowego kupić. Prosze bardzo o poradę, bo czas mnie juz goni;-) i mam wyrzuty sumienia wielkie, bo u nas kącika dla maleństwa jeszcze nie ma (podobnie jak wielu innych rzeczy, których sama będe potrzebować), a Wy drogie koleżanki takie foty z pieknymi kącikami wstawiacie
![]()
ja mam tą posciel jest rewelacyjna wg mnie, nie kupiłabym innej
ania-aneczka
Agga świetna robota !!!
reklama