reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ja miałam sporo ciuszków na 56 i Zuzia chyba pochodziła w nich coś ok mca może troszkę mniej
teraz tez takie mam :D
ale to dostalam od kolezanki więc kupować nie będę

Mońcia fajnie, z e masz tak od kogo dostawać, no i kolekcję dzięki temu masz już niczego sobie :)

Hinio - fajne śpiochy :-)

Ann no to widzę, że już ruszyło się u Was coś z rzeczami dla Malinki poza ciuszkami, super :-)

Róża ja również chętnie zobacze tą karetę co to zakupiliście :-)

a co do ciuszków na 56 to ja się tu nie wypowiadam bo mam ich troszkę więcej niż wy a to dlatego, że moje skarby raczej będą mniejsze od Waszych i musze się liczyć z tym, że dłużej mogą ponosic właśnie rozmiar 56 oby i ten rozmiar nie był na nie za duży, ale mam nadzieję ze do tego rozm dobiją :-)

a ja ciuszków już tez nie kupuję bo mam sporo, poza tym łóżeczko kupujemy gdzieś w kwietniu, maju a dla siebie wsio kupię też w maju a poza tym to prawie wszystko dla maluszków będzie - kosmetyka i mwanienka zamówione na allegro:-)

DSC05824.jpg najnowsza przesyłka, świeżutka jeszcze ciepła od naszego ulubionego sprzedawcy:-)

dziewczyny piękne nabytki wszystkie :)
ja czekam (pewnie zresztą tak jak ann) na rogala bo zamówiłam i na tym na razie kończę zakupowy szał :)
następne zakupki dopiero po wypłacie czyli ruszam po swoich urodzinach hehehehe :)

DariaN - ja juz leżę na swoim rogalu hihi, zamówiłam w czw, a przyszedł w piątek :O bardzo szybko! oderalam z poczty w sb dopiero, bo bylismy u rodziców :tak:

Ann to fantastycznie! Ja też się zastanawiam nad rogalem, ale kasy na razie ni ma (kupiłam dla Bąbelka rzeczy), musi wystarczyć kołderka wsadzona między nogi:-(. no i czekam na masowanko pleców, jak małż wróci, ale to dopiero w czw., a może i za tydzień dopiero

reklama
Do góry