reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

no to ja dostałam wczoraj od koleżanki kolejną dostawę ciuszków - większych już na 2-3 miesiąc ;-)
no i mam od mojej babci przyjaciela córki (skomplikowane :D ) jakąś grającą zabawkę i karuzele nad łóżeczko ;-)
jutro zrobię zdjęcia ciuszków się pochwalę :-)

reklama
A my dziś kupiliśmy znowu body na długi i krótki rękaw w tesco bo promocja 50%.
I w Smyku jedną śliczną bluzę , body i półśpiochy , ale już na 68 ;)

Spotkałam koleżankę i mówiła " Nie kupuj na 62 po co? kup na 54 i 56";) dodam , że ona urodziła wcześniaka;)

ania-aneczka kilka szt na te 56 można mieć ale więcej nie ma sensu :happy2: ona jak urodziła wcześniaka to ma inne podejście ale tak to nie ma co ;-) a zawsze jak byś urodziła małą dzidzkę to w tych czasach zawsze można dokupić codziennie jakiegoś ciucha więc kogoś poślesz ze szpitala do sklepu i Ci kupi mniejsze body kilka sztuk :tak:

Ja mam na 56 4 sztuki body też pakowane z tesco i pajace chyba 4 bo były tanie i to wszystko. A nie wiadomo czy założy się w ogóle. Więc mamy wszystko na 62 i kilka na 68 :) I koniec ciuszkowej wyprawki ;) chyba, że coś wpadnie nam w oko :) Ciuszki są śliczne:) mam nadzieje, że zdąże wszystkie Emilce założyć:)

Eve, Daria: zdecydowałam się na Nomada Air :) Jest mały szkopuł, nigdy go na żywo nie widziałam, inne macaliśmy na wszystkie strony. Ale cóż. Najwyżej zwrócę do sklepu (wysyłają mi z Wielkopolski), co jest mało prawdopodobne

z grubszych rzeczy zostawiam na maj łóżeczko i materac, laktator Avent, monitor Angelcare

plus potem zajmę się kosmetycznymi pierdółkami. Ciuszki w zasadzie mam.

Ostatnia edycja:
róża już oglądałam zdjęcie wózeczka i jest super !!!! no ja osobiście nomada nie widziałam na żywo albo też nie zwróciłam uwagi
a w jakim sklepie w wlkp zamawiałaś hmm???? no bo ja jestem z wlkp więc może bym nawiedzila ten sklep

reklama
Ja mam kilka ciuszków na 56cm, bo nie wiem jaka będzie córa, a nie jest dobrze ubierać za duże ciuszki na malca, powinny być dopasowane. Syncio mimo, że ważył 4,2kg to się mieścił w te ciuszki 56cm bez problemu. Tak więc wolę mieć kilka sztuk na początek.

Do góry