reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Bąbelek, powiem Ci, ze czasami trafi się naprawde fajny uszanowany egzemplarz i jeżeli ktoś nie ma jakiś oporów przed uzywanym to nie ma sie nad czym zastanawiać. A jane wózki są wyonane naprawdę solidnie, materiały są solidne, dopracowany jest każdy szczegół, zreszta Róża sama zobaczysz, jak już Twój przyjdzie. Odrazu "czuc", że solidny jest. Z tego co mi wiadomo, to nomad ma o wiele lepsze opinie niż jego następca (unlimit), który jest cięższy i ma mniejszą spacerówkę, której to tak naprawdę czeka nas dłuższe użytkowanie niż gondoli. Ja sobie tak myślę, ze do rolek na przyszłe lato wciągnę używanego slaloma i będę uprawiać sport :tak:

ania aneczka - Ty chyba mnie pytałaś, gdzie będę trzymać wózek. Stoi teraz w kartonie, w rogu pokoju, nie zajmuje za dużo miejsca. Do piwnicy nie zniosę, bo u nas w piwnice są nie szczelne i jest wilgoć. W maju się przeprowadzamy także będzie gdzie trzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
Ekscytująca aukcje allegro właśnie przeżyłam ale za 118,50zł staliśmy się z T właścicielami...karuzeli Serenada Tiny Love, rogala do karmienia Matex, 2 kompletów pościeli w paski+ochraniacze nad główkę w tych samych kolorach i kompletu kołderka i podusia...ale się cieszę ;-) tym bardziej że "normalna" cena za samą używaną karuzekę to ok 90zł :rofl2::rofl2:
Oto ten cały komplet(bez kołdry i podusi)
2203042670_6

wow Doe.. po prostu śliczne.. te pościele, upatrzyłam sobie takie same, ale w innym kolorze (bardziej w różu).. A co do ceny to po prostu re-we-la-cja :-)

Doe co chodzi o pościel to kaszana totalna, jeżeli jest to firmy My Sweet Baby :zawstydzona/y: Z Kacprem miałam ta pomarańczową. Materiał szorstki (obowiązkowy płyn do zmiękczania), strasznie się gniecie i trudno doprasować (para obowiązkowa) i do tego na białym materiale ciężko sprać plamy (dziecięce proszki odpadają, odplamiacze mile widziane), na materiale robią się kulki :zawstydzona/y: Mam nadzieję, że Twoja pościel jest inna gatunkowo (my mamy niby 100% bawełna), a tym samym lepsza :zawstydzona/y:

kaliope a jak tam pieluchy tetrowe? jakie wybrałaś? pojedyncze? fajne są bo właśnie chcemy z A zamawiać:) od tego p_r77 tak?
Doe super!! niezła kolekcja. A ta poduszka do karmienia to czym jest wypchana? jakimiś groszkami czy raczej jak poduszka?

Doe super że się udało za taką cene :) ja raz obserwowałam sobie ten ochraniacz w paski razem z przybornikiem :-D kocham paski :-D!! no i karuzele masz już dla Bąbelka :)

reklama
Agulka 2012- kupiłam najdroższe i największe, są duże i takie inne niż te które pamiętam:-p narazie są ok, zobaczymy po praniu:-) tak zamawiałam u tego p_r77
flanelowe są jedne bardziej miękkie inne mniej, na szczęście tych bardziej mam 3, a tych mniej 2:-p
przez pomyłkę zamówiłam jedną parę tetrowej kolorowej i jest słodziutka:-) w dinusie:-)

Do góry