reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
No to idąc za ciosem, tzn. za Doe ja też wygrałam dziś licytację, co prawda nie tak korzystnie jak koleżanka, ale wymarzyłam sobie takie cosik:

po skonfrontowaniu z rzeczywistością - jak dla mnie zbędne niektóre elementy, wygrałam za 58 zł:

czyli: powłoczki na poduszkę i na kołdrę, baldachim, ozdobę z tiulu do baldachimu, prześcieradło z falbanką i ochraniacz na szczebelki, podobno mało używane, okaże się w jakim stanie jak dotrą :-D

Ekscytująca aukcje allegro właśnie przeżyłam ale za 118,50zł staliśmy się z T właścicielami...karuzeli Serenada Tiny Love, rogala do karmienia Matex, 2 kompletów pościeli w paski+ochraniacze nad główkę w tych samych kolorach i kompletu kołderka i podusia...ale się cieszę ;-) tym bardziej że "normalna" cena za samą używaną karuzekę to ok 90zł :rofl2::rofl2:
Oto ten cały komplet(bez kołdry i podusi)
2203042670_6

gratuluję, świetny zakup w świetnej cenie

martulka- swietny komplet:)

Martulka , piękny zestaw.... jak już mówiłam - kocham paski :-D i te kolory też :-D superaśny :) !!

no ja dzwoniłam do ojca do Niemiec i mi przywiezie proszek dla dzidzi :)

reklama
wow ile pięknych zakupów poczyniłyście ostatnio:tak::tak: Wszystkie cudne!!!!! I już takie poważniejsze:-):-):-)

Ania, ja też zakupię Lovele dla Brzdąca... przy Igusiu też używałam i byłam zadowolona:tak:

Do góry