reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewczyny super zakupy...tak patrze i patrze i zrobiłam 3 zdj kilku rzeczy których kupiłam i mam tu w de...na nast tydzień przyjedzie wszystko to bede sie chwalić bardziej:))) Bo mam juz pościel mama zachwycona i wiele wiele innych rzeczy:) A to to co mam:) S7003529.jpgS7003530.jpgS7003528.jpg

reklama
Wika super, dzięki :) A podkłady kupowałaś te na "a" Absygent czy coś?
I ile kupiłyście wkładek laktacyjnych? bo jest pormocja 2 razy 50 sztuk za 24 zł , ale nie wiem czy warto aż tyle

hej hej.

Przy okazji wizyty u lekarza rodzinnego (w związku z przeziębieniem), wpadłam na chwilkę do lumpka i wyniosłam troszkę;-) dla synuszka:
DSC_0968.jpgDSC_0976.jpgDSC_0979.jpgDSC_0990.jpgDSC_0991.jpgDSC_0992.jpg

A najlepsze, że wszystko po 1 zł:-D i dobrych firm: Next, Disney, HM, Benetton:tak:. Zaszalałam, ale czuję się taka szczęśliwa. Kupiłam także, ale już w sklepie przewijak za 52 zł, ten dłuższy:
Przewijak na łóżeczko 140x70 ŻYRAFKA Klupś (2198494009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ania, jak będziesz karmić piersią to takie 100 szt wkładek pójdzie CI w mig.... Mleko leci ciurkiem z piersi, zwłaszcza podczas karmienia, z jednej piersi ssie dziecko a z drugiej czujesz jak mleko samo leci:-D:-D
Tak, podkłady kupiłam te na "A". 2 paczki. Ostatnio były dla mnie lepsze niż Bella.:tak:

Polcia, Hino, superaśne ciuszki : )

reklama
Do góry