reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziękuję za miłe komentarze:-). Jeszcze te największe i najdroższe zakupy przede mną: wózek, łóżeczko. Ale to w czerwcu planuję. Teraz takie mniejsze, coby pomału i nie na raz, bo finansowo nie dam rady, ale to każda z Was wie.

reklama
A ja zamówiłam u naszego forumowego sprzedawcy trochę;) 124 zł nie moje;) Zamówiłam majtochy sexi flexi SENI :) Podkłady poporodowe, maść ziajki, pampersy, wkładki laktacyjne jonhsona, gaziki jałowe (nie wiem po co ale zamówiłam heh) te nawilżone 70% alkoholem też zamówiłam jedną paczuszkę, płatki dzidziuś razy 3 :):) Fajnie kolejne rzeczy z głowy :)

Ja też jakieś zakupki zaczęłam robić :) pieluszki, obcążki, kołderkę, opakowania na zużyte pieluszki, aspirator do noska i filtry do niego, gaziki, termometr do kąpieli, matę do kąpieli i niby nic, a 200 zł poszło :)

Ale mam do Was pytanko, coś mi się kojarzy, że było poruszane, ale nie mogę się doszukać :)
Tak więc:
Czym się kierujecie przy wyborze materaca do łóżeczka? Bo ja KOMPLETNIE NIE WIEM na co mam zwracać uwagę :(
czy np taki: Materac gryka kokos pianka LUX 120x60x8,5 DANPOL (2174865581) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. będzie dobry? czy lepsze te piankowe czy może jeszcze jakieś inne?

Edzia ja mam gryka, kokos, pianka dla Zuz wtedy dużo czytałam i wydawały mi się najlepsze.

Super te wasze zakupy ja dopiero za miesiąc robię, bo przez wyjazd troszkę się spłukaliśmy... :p

A dziewczyny jakie wkładki laktacyjne polecacie, bo ja przy Zuz używałam różnych firm, ale nie pamiętam które były najlepsze, wiem że niektóre przeciekały nawet... ehh a tych wkładek to idzie jak woda...

okazało się, że moja koleżanka z pracy miała Nomada, jej dziecko było trzecim użytkownikiem, Była super zadowolona z jakości i lekkości (a mieszka też wysoko bez windy)

Dziewczyny ja dopiero zabieram sie za ogladanie ciuszkow w sklepie i mam problem. W Irl nie podaj na ile cm tylko na ile kilogramowe dziecko.... Masakra. 58 cm body to ile ma po plecach od szyi do krocza?!! Bede jak idiotka chodzila z cm. ale wymyslili...

reklama
Do góry