reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria fajne te półśpioszki :)
ja planuję dla drugiego dzidzia tak około roczku może nawet wcześniej na noc zakładać piżamki bo wychodza taniej niż pajace :D

hino tak ja je polecam własciwie Zuzia wychowana na takich bodziakach i pajacach
a i pajace miałam te z George też nie do zdarcia :)

reklama
Ja te pajace do spania mam takie uniwersalne, zielone, kremowe, dokupię parę sztuk w tesco, bo mi odpowiadały.

DariaN - też mam podobne półśpiochy :tak: No dla jaj sie zapytałam czy cos się da jeszcze utargować, no i sie udało :tak: A dziś mi sie wlasnie przypomniało, ze mam taki lekki polarowy kocyk z quinny turkusowy i on będie pasował (bo guniaka miała kolor capri - śliczny był)

A tu sie jeszcze pochwalę zakupami:

synek

Spodnie chłopięce, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Skarpety, rozmiar uniwersalny - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com ale ja dałam 3,50 bo jakas promocja 3 rzecz za 50%

córcia

Bluzka dziewczęca z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Bluzka dziewczęca z krótkim rękawem, rozmiar 104 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com

Daria super te gatki:)
Dziewczyny early days polecam, sama przy malej uzywalam i bylo ok, bawelenka mila tylko niektore szybciej sie spieraja.
Co do ubran to zapraszam do oddzoielnego linka sprzedam-kupie bo ja bede miala chlopaka a ubranek dla dziewczynki mnostwo i chcem to sprzedac za jakie nie duze pieniadze.

My juz jutro bedziemy mieli WOZIO:)Ale sie mega ciesze, najlepeij to bym juz na spacer pojechala:)

EVE Daria fajne zakupy:)
Daria wózkiem się nie przejmuj, do lipca będziesz miała:) a potem do poznania wpadniesz i będziemy razem spacerować;)

agulka ja wózio miałam zamiar kupić w patiimaksie w poznaniu więc bym mogła od razu z tobą na spacera pykać heheheh :)

eve zakupki śliczne :)
fasolinka to pewnie żyjesz tylko oczekiwaniem na przesyłkę hihih :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry