reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Daria - czekam z niecierpliwością na zdjęcia ;-)

Ja też lecę dzisiaj do oksfamu zobaczyć, czy stoi jeszcze takie zwykłe łóżeczko, jakie miałam przy Nince. Mam nadzieję, że będzie, bo z tego mojego M nie zdrapie farby, bo więcej wydam na papier ścierny... Poza tym, wiadomo mecze się zaczęły, więc się nie doproszę...

Dzisiaj też idę do mamy coś tam tworzyć, a Ninę sprzedam dziadkowi, bo nawet nie mam czasu dla siebie w tym wszystkim.

No zobaczymy, co zostanie z moich planów :-)

Kurczę a ja od soboty czekam na wózek i cisza. Jak pisałam do sprzedawcy to mi odp że wtorek a najpóżniej środa będzie u mnie a tu piątek i cisza....Jak dzis nie przyjdzie to się zdenerwuje,,,,

Daria my szukaliśmy konkretnie mebelków Klupsia i w poznaniu było z nimi kiepsko wiec zamówiliśmy z necie. Patki maks jest strasznie drobi tak samo Akpol.

Do mnie przyszła "paczuszka" kilkukilogramowa, chyba już przedostatnia dla Zuzki, no i pan dostawca kazał podpisać, spojrzał na brzuch i uciekł... Dobrze, że była u mnie siostra, bo ja sama bym tego z klatki nie wniosła do domu...

reklama
Dziewczyny czy do głębokiego wózka też się kupuje jakąś pościel jak maluch tam będzie leżał latem????
To może głupie pytanie ale nie mam pojęcia i nie mam kogo się zapytać.

Do góry