reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja nie mam kompletnie doświadczenia w kwestii karuzelek itd więc nie kupowałam chwilowo. poczekam co Małą dostanie, i pomyślę właśnie około 2 - 3 miesiąca jak dziecko będzie już lepiej widziało.
A przytulanka z bijącym sercem bardzo mi się podoba i chyba muszę podpowiedzieć komu trzeba :-)

reklama
karuzela u nas się nie sprawdziła. Miałam tiny love. Teraz nie kupuję. Nina się zainteresowała nią dopiero jak zaczęła siadać i do niej dosięgać, a to już niestety była faza destrukcyjna :-)

Wika - świetny pomysł z tymi prezentami 'od braci'. Spapuguję, jak będę drugie rodzić;-) Nie widziałam wcześniej tej przytulanki. Mi się bardzo podoba ten osiołek i żółwik - co wybrałaś?
No i karuzela też fajna, bo taka kolorowa. Ja niestety nie mam. Może uda się dostać w prezencie...

Jakiś czas temu zrobiłam listę prezentów on-line dla chcących odwiedzić Emilkę, jest tam to, co mi się podoba, albo przydało by się ale nie na tyle, żeby samej kupować, przynajmniej teraz.. No i ten miś Prince Lionheart na liście widnieje, i ta Żyrafa Sophie VULLI, i KONIK MORSKI FISHER PRICE.. i wieeele innych małych i dużych prezencików.. Kurcze.. aż mnie ciekawość pożera ile jeszcze takich zabaweczek nam się tu na forum powiela a wcale o tym nie wiemy :-) Jak chcecie poznać moje "fanaberie" to wpiszcie kod: a0cf8 na www.prezentyonline.pl

Mamcia żółwika :) Igor ma pieska, ale kupiony ponad dwa lata temu i już go nie ma w ofercie... mam nadzieję, ze sprawdzi sie tak samo dobrze, jak przy Igorku:tak:

TO ja jeszcze skopiuję pytanie z wątku głównego:
Ja właśnie poszukuję jakiejś fajnej lalki typu Baby born dla mojej Alicji, ale nie mam doświadczenia w tym temacie, a chciałam przez net zamówić, bo już nie mam siły na chodzenie po sklepach. Może któraś może mi coś polecić? Są dziewczyny co mają starsze córcie, a może któreś na prezent kupowały?

Wybaczcie napisałam tam, a nie zauważyłam że tu toczy się dyskusja na ten temat.

reklama
dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam. Biliśmy się z myślami od jakiegoś czasu ale w końcu ulegliśmy z A. i kupiliśmy: AngelCare AC401. To taka niania z monitorem oddechu. w sumie nigdy tego nie chciałam ale po perypetiach jakie mieliśmy z moją bratanicą- częste bezdechy i ulewanie prowadzące do bezdechów jakoś się boję. Dziadki powiedziały że się dorzucą więc może nie powinnam żałować tylko być spokojniejsza...??

Do góry