reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

U nas jak u Aneczki - Lenka się zbytnio książeczką nie interesuje... Ale za to hitem stał się owy motylek:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290549363887/T/340x340/C/FFFFFF/url/zawieszka-aktywny-przyjaciel.jpg :-D ogólnie skrzydełka mu szeleszczą, jak się pociągnie to piszczy no i można sobie pociągnąć, co Lenkę bardzo cieszy, bo chwytanie to ostatnio sama frajda :-D

No i kupiliśmy jej kilka dni temu tę matę: Mata Kolory oceanu "Ocean Wonders"
Również jej się podoba :-) nawet mamie bardzo przypadła do gustu bo fajna muza z niej leci :sorry2:

reklama
moim zdaniem kupowanie zabawek to jak loteria, u nas Weronika zainteresowała się książeczką Interaktywna KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Taf Toys 635 (2584482982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., też chciałam kupić jakiś łuk ale nie umiałam się zdecydować i stanęło na tą chwilę tylko na zawieszce, która okazała się hitem Tiny Love KRÓWKA Chloe TINY SMARTS wibruje NEW (2552273938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mała sobie ucina pogawędki, wykazuje również zainteresowanie piłką DUŻA Mięciutka Piłeczka DZWONECZEK # Taf Toys (2582470291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Natomiast grzechotki tradycyjne wcale jej nie ciekawią

a dla zainteresowany to smyk ma promocje na zabawki fehn

Ostatnia edycja:
U nas na wózek fotelik mamy spiralę Lamaze Activity Spiral – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores . Dla małej hitem są lala emi Lamaze Lalka Zawieszka Emilka 27026 | Kraków (2611947586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (bardzo ją lubi i uderza ją i łapie itd) oraz prosta pluszowa piłka LEKA Zabawka miękka, piłka - IKEA - mała ją jakby ugniata. Jeszcze jej kupiłam książeczkę miękką Soft Book – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores . Interaktywna książeczka jest u nas wokól maty i mała lubi na nią patrzeć.

U nas najukochańszą zabawką Emi jest Grzechotka Żółwik nr 7 - z maty TinyLove Mała Księżniczka: Tiny Love Mata MAŁA KSIĘŻNICZKA + GRATISY (2629513458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w ogóle mata jest super..
Potem przeważnie podczas jazdy samochodem najbardziej zachwyca Małą Serducho z Babyono: BabyOno przywieszka welurowa pozytywka serduszko (2579771310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i Mimuś mógłby godzinami "leżeć" w łóżeczku pod karuzelą TinyLove Mała Księżniczka: TINY LOVE Karuzela # MAŁA KSIĘŻNICZKA z Pilotem (2622685788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Problem mamy taki, że Emi nie potrafi spokojnie uleżeć i jak tylko widzi zabawki to macha rączkami i nóżkami do tego stopnia, że ma je potem "zimne jak lody" więc muszę ograniczać jej zabawę w obawie o jej "komfort termiczny" :-D

Mój lubi swojego rumaka :-) Zawieszka Rumak z Rycerzem LAMAZE 0m+ (2640054375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz ostatnio taką wiewiórę TINY LOVE TINY SMARTS zawieszka Jeżyk/ Wiewiórka (2632759740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak go hipnotyzuje, ze zasypia patrząc na nią :tak: Matę mamy te z z tiny love po Adzie, model plac zabaw, ale jeszcze nie rozłozona - nie moge się doprosić by M znalzał pudło w którym sa zawieszki, bo samą matę i ten element muzyczny mam w domu.

Wczoraj w ramach zakupów dla dziecka kupiłam Adzie super skórzane kozaczki elefanten za 89 zł:szok: przecenione ze 179 zł. trochę jeszcze za duze, ale ta cena mnie skusiła i sobie buciki też kupiłam na poprawę humorku :tak:

o Eve, fajna okazja trafiła Ci się z bucikami dla Ady:tak:
ja aż sie boję myśleć o zimie i wydatkach na ubrania:szok::szok: Ja nie mam kurtki, M. nie ma butów, dla Igora buty i kurtka, Wojtusiowi kombinezon... o matulo !!!!!!

wika- kiedys trafiłam tak sandałki. I w sumie to dziwne bo zadka sie zdarza promocja kozaków przed zima:tak: dla ady mam kurtki 2, kozuszek i kombinezon tschibo, który szczerze polecam. dla wojtka 3 kombinezony, ale zadnego nie kupiłam :-D

my wczoraj byłyśmy z Cyśką w m7M oglądać takie jesiennie kombinezonki, misiaste, pokazywałam jej a ta się brechtała :D była przesłodka :)))
Wika - nic nie mów o wydatkach :szok:

reklama
ja dla Sary mam taki na 6 m-cy, nie wiem jeszcze jak to rozmiarowo wychodzi w stosunku do jej wzrostu. Ale to taki naprawdę zimowy.
Dla Niny potrzebuję jeszcze coś takiego mega grubego, bo płaszczyki, kurteczki mam... ale nie mam butów. Muszę kupić ocieplane kalosze i jakieś wysokie.
Dla siebie nie mam kurtki ani butów...
M potrzebuje buty... o nowej kurtce też oczywiście gadał ;-)

Do góry