Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ujechałam się jak koń po westernie, ale mała przynajmniej godzinę nie stękała......ona jest domatorka i nie lubi być tam, gdzie nie ma własnego łóżeczka, zabawek, kota etc. więc jęczy non stop:-( No nic przyjdzie tatuś z pracy, to obrażony czy nie, może posiedzieć z własną potomkinią, a ja chyba sprawdzę, jak tam u mamy zaopatrzenie barku

A Ty Post, za jakie diety w ciąży się bierzesz?
Mało masz uciązliwości, żeby sobie jeszcze dobrego jedzenia odmawiać? nieładnie, proszę się natychmiast poprawić i przedstawić dowody na spożycie co najmniej 5 pączków:-)

Widzę, że w temacie gorąco

Bardzo tego żałuję. Została mi tylko jedna babcia, a druga, nad życie ukochana, zmarła w 2006 roku. Lipa

U nas nocki z 5-6 pobudkami. Oczywiście ostateczna godzina powstania mego dziecięcia to 6.30 (to taki gratis, bo zazwyczaj jest 6.00). Jakby w d...... miała zegarek

I tak od około 4 tygodni. Raz nam pezent w weekend zrobiła i wstała 0 7.30
Wyspani byliśmy, że ho ho:-):-):-) Z tego wszystkiego trochę jestem zdenerwowana, bo od poniedziałku zaczynam zajęcia w pracy na full i dosypiać raczej nie będę. Przy małej pracować mogę tylko wieczorami, co zapewne zaowocuje kładzeniem się spać grubo po północy

i wstawaniem miedzy 6 a 7 nawet, gdy na 8 do pracy miec nie będę. Sama nie wiem...............jakoś sobie muszę poradzić. W końcu nie ja pierwsza, nie ostatnia

Najwyżej padnę na zajęciach
Studenci się nie zmartwią
:-);-)

Kochany jest.............złego słowa powiedzieć nie mogę, chociaż naturalnie nie raz, nie dwa mnie wkurza
Poza tym u mnie w pracy zajęcia są raz rano, raz popołudniu. Dlatego też bedzie miał okazję z Julą pobyć sam na sam trochę dłużej

;-):-) Buziaki dla Was wszystkich
A o nasze slozbie zdrowia nawet slowa nie powiem bo szkoda gadac:-(

Argumentował to, że nie będzie świństwem karmił małej, i że lepiej kupić wszystko w markecie i samemu gotować. tłumaczenia na nic się zdały. Efekt końcowy taki, że jutro wybywam z małą do mamy na bliżej nieokreślony czas, więc z udzielaniem się na bb będzie kiepsko.