reklama
jeszcze raz dziekujemy za życzenia:-)
dzien zakończony - syn śpi a ja zaraz do mycia podłóg bo w ciągu dnia maruder straszny i do wieczora przytulanki, więc czas na drugą zmianę;-)
no i dziś dzień ekstremalny - rano tatuś ledwo zlapał bo juz pikował głową w podłogę, a póżniej przy deserku mama posadziła w krzesełku i nie zapięła i dosłownie na 5 sekund podeszłam do szuflady po łyżeczkę, patrze a mój szkrab zwisa z siedziska
normalnie na chwilę nie można spuścić z oka
dzien zakończony - syn śpi a ja zaraz do mycia podłóg bo w ciągu dnia maruder straszny i do wieczora przytulanki, więc czas na drugą zmianę;-)
no i dziś dzień ekstremalny - rano tatuś ledwo zlapał bo juz pikował głową w podłogę, a póżniej przy deserku mama posadziła w krzesełku i nie zapięła i dosłownie na 5 sekund podeszłam do szuflady po łyżeczkę, patrze a mój szkrab zwisa z siedziska

normalnie na chwilę nie można spuścić z oka

pabla27
Fanka BB :)
oj, moja też już spi.....i dobrze, bo też z okazji kataru jest tak marudna i ciągle woła: mama, mama.....właśnie, już nie tak mamamamam, tylko parę razy zawołała mama,mama
jedyny pozytyw jej aktualnego stanu.
i jeszcze stoczyłyśmy walkę przed spaniem o zakropienie kropelek do nosa, jejku jak ryczała
no ale musiałam.
teraz całe łózeczku obwiesiłam mokrymi pieluszkami i zakropiłam olbasem. Może będzie jej sie lepiej spało ( i nam przy okazji )
Ja jedno oko na tasiemca, drugie na bb. Chyba jeszcze jakąś kanapeczkę sobie zrobię, bo od obiadu nic nie jadłam....
jedyny pozytyw jej aktualnego stanu.i jeszcze stoczyłyśmy walkę przed spaniem o zakropienie kropelek do nosa, jejku jak ryczała

no ale musiałam.teraz całe łózeczku obwiesiłam mokrymi pieluszkami i zakropiłam olbasem. Może będzie jej sie lepiej spało ( i nam przy okazji )
Ja jedno oko na tasiemca, drugie na bb. Chyba jeszcze jakąś kanapeczkę sobie zrobię, bo od obiadu nic nie jadłam....
Dopiero siadłam do kompa. Pracowity dzień. Góra prasowania odbębniona.
Co się na tym świecie dzieje
Masakra z tym młodocianym tatusiem...
Pearl, ale mieliście super wyjazd!
Mondzi, my nie świętujemy miesięcznic.
Ja też chciałabym wiosnę, no ale jak pisze Post - połowa lutego, zima i kiedy śnieg jak nie teraz
Wkurzać się będę jak będzie biało w kwietniu!
Co się na tym świecie dzieje
Masakra z tym młodocianym tatusiem...Pearl, ale mieliście super wyjazd!
Mondzi, my nie świętujemy miesięcznic.
Ja też chciałabym wiosnę, no ale jak pisze Post - połowa lutego, zima i kiedy śnieg jak nie teraz
Wkurzać się będę jak będzie biało w kwietniu!Ale naskrobałyście dzisiaj,ja dopiero teraz miałam czas aby sobie poczytać BB.
JEstem w szoku jak widze tego 13-latka,mój chrześniak ma tyle lat i dla mnie on jest jeszcze takim dzieciakiem,wierzyć się nie chce co się wyrabia na tym świecie.
Podobno w drugiej połowie marca ma już być ok 15-20 stopni w cieniu,a zima ma się utrzymywać do końca lutego
Ogólnie to mam dziś mega doły ale to na zamknięty
JEstem w szoku jak widze tego 13-latka,mój chrześniak ma tyle lat i dla mnie on jest jeszcze takim dzieciakiem,wierzyć się nie chce co się wyrabia na tym świecie.
Podobno w drugiej połowie marca ma już być ok 15-20 stopni w cieniu,a zima ma się utrzymywać do końca lutego

Ogólnie to mam dziś mega doły ale to na zamknięty
my po jodze. dziecko nie spalo wiec spodziewalam sie najgorszego a to ja tymczasem myslalam ze zasne, tak ziewalam ze az wstyd. Szymon bawil sie pieknie, nawet kolege za wlosy zdarzyl wyczubac:-) a mama po katach sie przed instruktorka kryla bo jej sie nie chcialo i basta...teraz Maly spi a ja tasiemca bede ogladac:-)
KATE23
Lipcowa Mama:)
Jejku Tosika ale mnie rozbawiłaś tym Modern Talking

M do tej pory nie wie z czego ja się tak rechocze przy kompie;-)
też chcę WIOSNĘ
ja dzisiaj miałam pracowity dzień, ale jestem zadowolona:-) niedawno skończyłam prasować stertę prania a już cała suszarka się suszy
lecę poczytać inne watki;-) miłego wieczoru

M do tej pory nie wie z czego ja się tak rechocze przy kompie;-)też chcę WIOSNĘ

ja dzisiaj miałam pracowity dzień, ale jestem zadowolona:-) niedawno skończyłam prasować stertę prania a już cała suszarka się suszy
lecę poczytać inne watki;-) miłego wieczoru
beaa
Mamy lipcowe'08
teraz całe łózeczku obwiesiłam mokrymi pieluszkami i zakropiłam olbasem. ..
Pabla- ja robie dokladnie tak samo, jak dotad mala byla chora dwa razy, w tym raz na zapalenie oskrzeli, i Olbas poczynil cuda (wg. mnie), oby i Lence pomogl
.reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Post, przekonałaś mnei tymi przysłowiami, ale......jak widzę śnieg do pasa za oknem to i tak mam dość
A widzę go góry, bo teraz przez parę dni będę u mamy, która mieszka na podmiejskim, nieodśnieżanym osiedlu.... A u nas masakry życiowej ciąg dalszy, ja chyba już nawet nie bedę pisać co i jak, bo i tak nikt nie uwierzy:-( Ja tylko grzecznie siedzę i czekam, aż się przewali i będzie jakaś nagroda za to wszystko.
Zaraz poczytam co popisałyście, bo widzę, że wystarczy na pół dnia zniknąć i można już nie nadgonić
A widzę go góry, bo teraz przez parę dni będę u mamy, która mieszka na podmiejskim, nieodśnieżanym osiedlu.... A u nas masakry życiowej ciąg dalszy, ja chyba już nawet nie bedę pisać co i jak, bo i tak nikt nie uwierzy:-( Ja tylko grzecznie siedzę i czekam, aż się przewali i będzie jakaś nagroda za to wszystko.Zaraz poczytam co popisałyście, bo widzę, że wystarczy na pół dnia zniknąć i można już nie nadgonić