Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Czesto szczeka mi opadala i dopiero po przyjsciu do domu ja podnosilam
.Cóż, jak nam z wychowaniem nie pójdzie po naszej myśli, to za naście lat przeniesiemy się na forum lipcowych babćI tu właśnie tkwi przewaga posiadania syna nad córką...syna muszą złapać i mu ojcostwo udowodnić, córka stawia się w domu z owocem zabaw w butelkę w brzuchu lub w beciku
... to ja chyba idę poszukać tych żłobków przyklasztornych, żeby małej właściwy światopogląd i kręgosłup moralny od kolebki zaszczepić
a z innej beczki: czy Wam też się zdaje, że wiosny nie będzie już NIGDYTaka parszywa ta zima, śnieg był fajny 2 miesiace temu, a teraz to mnie tylko dobija to wkładanie tony ubrań na siebie i małą, przebijanie się z wózkiem przez brudny śnieg....tak bym już chciała małą w wiosennym kapelusiku w spacerówce po dzielnicy wozić, żeby wszyscy zazdrościli cudnego dziecka:-):-)

że niby gęś heee
Na świętego Macieja pierwsza wiosny nadzieja. 
a co ja mam powiedzić jak mój pierworodny ma teraz 11 latBeaa, czytałam o tym 13-latku...szokMam 12-letnią siostrzenicę i jak sobie pomyślę, że mogłaby mnie za rok cioteczną babcią uczynić, to się włos na głowie jeży
![]()
dla mnie to jest szok, patrząc przez przymat matki
ale powiem Wam kochane że to wszystko zależy od wychowania i podejścia do życia rodziców
nie uważam się za rewelacyjną mamę (w koncu nawet o psychologa zachaczylismy jak pamiętacie) ale mój Kornelek jest totalnym przeciwieństwem '"takich" dzieci, i to nie wynika że my nie rozmawiamy z nim o sexie, nie pozwalamy zerkać na sceny milosne w filmach (oczywiście bez żadnej tam perwy;-)) ale nasze dziecie jest takie grzeczne i ułożone. Dla niego ważne jest teraz czy wysłać jeszcze może walentynkę do koleżanki ( a nie za przeproszeniem "pykanie" - mówiąc brutaknie) Pisałam wam kiedyś jak uzmysławialiśmy naszemu synowi, do czego służy prezerwatywa (to mały zachowywał sie powiedziałabym jak słodki, mój dzieciaczek i traktował "naszą instrukcję obsługi "- niczym kolejną zabawkę 
mało tego chciał przymierzać, a przepraszam na co hihihi??
i jak rozmawiam z mamami jego kolegow to jest identiko, oczywiscie są też ekstremalne przypadki (o ktorych mi opowiada Kornel, ze np. ktoś tam podszczypuje dziewczyny ale to z reguły są dzieciaki z patologicznych rodzin, którymi rodzice sie nie przejmują wychowaniem:-))
Zaznaczam, ze mój M zwariował na punkcie córeczki od pierszego spojrzenia, który nawet za sukieneczkami dla niej lata (gdzie sobie koszuli sam nie kupi, nie mówiąc o prezentach dla żony

-jak kupował mi bieliznę, to najpierw powiedział ekspedientce, -"rozmiar troszeczkę mniejszy od pani"
a później wziął z szuflady mój stanik i poleciał z nim do sklepu

Ja smigam w bluziue i polarze,a malgo jak wczoraj wsadzilam w kombinezon i do spiwora,to byl zleksza mokry jak go wyjelam
Ale tak naprawde nie wiedzialam jak tam na dworze jest zanim nie wyszlismy.Dzisiaj na nozki tylko skarpetki,buciki,gacie z dresu,a na gore cienka bluzeczka i kurtka i spiwor mial tylko na nozkach,a jak go rozebralam to tez spocony
To juz nie wiem w co ubierac,chyba trzeba kupic jakas ciensza kurteczke

az w szoku jestem ,ze tak bez zadnego jeczenia
Grzeczne dziecko:-)