Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak więc sam skomentował swój wybryk

Oj, dzieje się na tym świecie. tylko gdzie w tym czasie byli rodzice?![]()

pewnie w pubie![]()

I tu właśnie tkwi przewaga posiadania syna nad córką...syna muszą złapać i mu ojcostwo udowodnić, córka stawia się w domu z owocem zabaw w butelkę w brzuchu lub w beciku
... to ja chyba idę poszukać tych żłobków przyklasztornych, żeby małej właściwy światopogląd i kręgosłup moralny od kolebki zaszczepić
Taka parszywa ta zima, śnieg był fajny 2 miesiace temu, a teraz to mnie tylko dobija to wkładanie tony ubrań na siebie i małą, przebijanie się z wózkiem przez brudny śnieg....tak bym już chciała małą w wiosennym kapelusiku w spacerówce po dzielnicy wozić, żeby wszyscy zazdrościli cudnego dziecka:-):-)
dobrze,ze nianai sie zgodzila dluzej posiedziec
I jak to jego, to bidny chłopak. 
), jabłka mi sie prażą na deserki, warzywka przygotowałam juz do gotowania tylko czekam jeszcze aż sie uparty indyk rozmrozi trochę.
od rana ma skurcze co 5-10 min, rozwolnienie - co pół godz do kibelka...rano była w szpitalu na ktg i chcieli ją zostawić na obserwacje ale wróciła do domu. Narazie podobno rozwarcia nie ma, ale te skurcze tak często i to rozwolnienie
moze lada dzień sie zacznie?? oby, bo bidna już zmęczona strasznie, moja mama już do niej jedzie ale pewnie na wieczór dopiero dotrze. Termin ma na sobotę, to może wczesniej młody sie wykluje...
Jeszcze miesiąc i powinno być dobrze. Ja już tak Tymiemu opowiadam o wiośnie, że chyba załapał niecierpliwość oczekiwania, bo sam na spacerach często do tego nawiązuje.