reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

wlasnie przebrnelam przez stos testow :baffled: ide do małża bo ma wscieka,ze albo na bb albo w papierach ;-)
spokojnej nocki :tak:

Izabelka skąd ja to znam;-) mój ja widzi mnie przy komp. to od razu jest wyrzut: a ty znowu na tym swoim;-) a ja z poważną miną mówię np., nie kochanie, umowę sporzadzam itp. oczywiście, ze mi nie wierzy, ale cóż lepszy taki nałóg niż inny:rofl2:

Surv święte slowa- zdrowy rozsądek to podstawa, masz rację, trochę ochlonęłam tylko wiesz jak tobie wciska takie rzeczy dr. to zaczyynasz wszystko analizować i rozkładać na części pierwsze:dry: ale nie ma co się denerwować na zapas:tak:

reklama
Sorki, ze zmieniam temat ale....
Kurcze, jestem w szoku co sie tutaj w Anglii dzieje.

13-letni chlopiec zostal ojcem:szok::szok:. Oto 13-letni ojciec z dzieckiem.
SNN1301A-280_732159a.jpg

Mamusia to 16-latka.

Nie wiem czy polska tv i praca podawala ta rewelacje, gdyby ktoras chciala poczytac wiecej to podaje link do artykulu z The Sun (po ang.) http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2240802.ece
Alfie agrees to take DNA test | The Sun |News

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki
my wlasnie wrocilismy z podrozy. bylo super:-)dwa dni lazilismy po lasach i gorach z Malym w wielkich saniach, a dzis jak wracalismy pojechalismy na gorace zrodla. Maly byl super, na zewnatrz -10 a my w goracej wodzie otoczeni sniegiem:-) Walentynki tez sie w miare udaly, poszlismy na kolacje, co prawda Maly marudzil ale na deser mielismy truskawki w czekoladzie:-)mniam:-)

Wszystkim solenizantom i solenizantkom wszystkiego dobrego:-)

ja to mialam ostatnio troche stresa bo czekam wciaz na @. na dodatek takiego dostalam przyplywu pokarmu ze mi biust rozrywa:-(wiec bylam pewna ze to objawy ciazy i dzis juz nie wytrzymalam stresu i zrobilam sobie test...w ciazy nie jestem i nieszczesliwa z tego powodu tez bo chcailabym jeszcze troche zaczekac.

Ostatnia edycja:
Beaa, czytałam o tym 13-latku...szok:szok: Mam 12-letnią siostrzenicę i jak sobie pomyślę, że mogłaby mnie za rok cioteczną babcią uczynić, to się włos na głowie jeży:no:

Pearl, też ten stres przerabiałam, test na szczęście wyszedł negatywnie, ale te bóe brzucha zaczynają być wkurzajace, a u gina pierwszy wolny termin to 6 kwietnia:baffled:

Dziewczyny a co z tym orajelem? Prosimy Pearl o pomoc? Moja siostra sprawdziła i jednak na ISL też już nie ma:-( U nas co prawda czwarty ząb wyjdzie pewnie dzis czy jutro, ale mamy w zanadrzu kolejnych 16, więc ja bym była chętna...

Julka, Tymek wszystkiego naj z okazji kolejnej miesięcznicy!

Julia, Tymek - 100 lat!!
Surv - ja też chętna na orajel....u nas wprawdzie pustka w buzi ale trzeba być przygotowanym.

Dziekujemy za życzenia
dla Julci i Viktorci wszystkiego najlepszego:-)
ja tez sie pisze na ten zel do zębów
a my po spacerku - świeci śliczne słonko więc po sniadaniu na 1,5h swiezego w płuco;-)
Tymi bynajmniej się wyspal
a teraz śniadanie mama zje i za obiad się bierze:tak:

Julka, Tymek, Wiktoria wszystkiego najlepszego z okazji 7 miesięcy.
Też sobie jednak nie wyobrażam żeby 13-latek był ojcem. Koszmar.
Idziemy teraz się spakować bo wieczorkiem jedziemy do moich rodziców na tydzien. POzdrowionka

Julcia ,Tymek i Viktoria wszystkiego najlepszego na kolejny miesiac!

niezle sie dzieje 13-latek wygladajacy na 7-latka zostal ojcem:szok:
A przedwczoraj widzialam w wiadomosciach,ze musza jeszcze ustalis,czy aby ten chlopczyk napewno jest ojcem,bo sie okazalo,ze jest jeszcze 8 potencjalnych tatusiow:baffled::no:

reklama
Buziaki dla 7 MIESIĘCZNIKÓW:-D

Z tym młodocianym tatusiem to niezła akcja:szok: jak sobie pomyślę, że ja jak miałam 13 lat to nad życie kochałam boysband Just 5 i ani mi się śniło o seksie czy cokolwiek a tu dzieci jakie dorosłe i jak dobrze wiedzą co do czego służy:baffled: osobiście wolę moją nastoletnią ciemnotę:zawstydzona/y::-p
mój Syn też dorasta bo ani myśli zasypiać na rękach:szok: trzeba Księciunia położyć na dorosłej kanapie, na poduszce, butle w rączki (najlepsze są herbatki i bobofruty bo mleko coś ostatnio jest bee:sorry2:) i tak zasypia:zawstydzona/y: coś te dzieci za szybko nam rosną:zawstydzona/y: aż się boję jak za jakiś czas przyprowadzi mi do domu jakąś potarganą nastolatkę i powie "Mamo to moja dziewczyna":szok: takim oto optymistycznym akcentem życzę miłego dnia;-)

Do góry