Karolka wszystkiego Naj z okazji 7 miesiączka!!!!!
No to mnie uspokoiłyście dziewczyny, bo myślałam że ja jakiś brudas jezdem i chowam brudasowe dziecie

Jeśli chodzi o proszki to ja piorę w Jelpie, tylko ja nie segreguje ubrań na nasze i Antoli, wszystko mieszam w jednym kotle i przy okazji cała nasza rodzinan pachnie dzidziusiowato;-)Kornelka i siebie praliśmy w Jelpie dosyć długo (nie wiem czy do dwóch lat)
słuchajcie wiecie jaką ja ciekwaostkę usłyszałam dzisiaj od alergolog (powiedziała to bardzo delikatnie): żeby uważać na szczepionkę Hib a najlepiej nie szczepić na nią

ponieważ może prowadzić do silnych zaburzen a w konsekwencji do autyzmu albo ADHD

mało tego o tym wiedza lekarze ale za bardzo niechą o tym mówić (koncerny farmaucetyczne itp!!!!

) i że prof. który odkrył to (amerykanin nome omen) został wywalony z pracy i nie mógl sobie znaleźć pracy przez to odkrycie

Szok, co?? a najgorsze jest to, ze ja już jestem po tym szczepieniu:-

-( ciekawe co jeszcze przed nami kryją lekarze
Tosika kobitko kochana powiedz mi jak ty zniosłaś tą alergię w ciązy bez tabletek czy wziewów?
Renia dusiło mnie nie raz (szczególnie jak było deszczowo, bo ja uczulona jestem na pleśnie i grzyby) ale bałam się, ze małaj moze zaszkodzić

w końcu to sterydy

ostatnio mialam dosyć mocne duszności i dlatego musiałam pójść wreszcie na kontrole

dr. przepisała mi wziewy delikatne, dla karmiących (o małej dawce sterydów) ale znając życie będę się ich też bała brać

wytrzymam jeszcze parę miesięcy;-)