reklama
Dziekujemy bardzo za zyczenia, chyba rzeczywiscie to dopiero dzisiaj:-) jejku moje dziecko ma juz 8 miesiecy, nie moge w to uwierzyc ze tak szybko leci czas.
Tymon wszystkiego dobrego z okazji 7 miesiaca:-)
wczoraj kupilismy nocniczek ale niestety nie jestem zadowolona bo jest bardzo niewygodny dla Szymona. moze rozgladniemy sie za jakims innym bardziej wygodnym
post Iga bardzo ladne imie, zwlaszcza ze miellibyscie IGE i IKE:-) super
u nas dzis tez piekna pogoda wiec na spacer sie w koncu wybierzemy zeby w domu nie zwariowac..
Tymon wszystkiego dobrego z okazji 7 miesiaca:-)
wczoraj kupilismy nocniczek ale niestety nie jestem zadowolona bo jest bardzo niewygodny dla Szymona. moze rozgladniemy sie za jakims innym bardziej wygodnym

post Iga bardzo ladne imie, zwlaszcza ze miellibyscie IGE i IKE:-) super
u nas dzis tez piekna pogoda wiec na spacer sie w koncu wybierzemy zeby w domu nie zwariowac..
Tymuś wszystkiego najlepszego!
u nas dzisiaj sukces polowiczny w nocnikowaniu-siuski byly,ale kupsztal w pampersa.
Pearl moze maly sie do tego nocniczka przyzwyczai.MAcius wczoraj tez nie wygladal zbytnio na zadowolonego,prawie by sie przewrocil razem z tym nocnikiem,ale dzisiaj juz mu siedzenie lepiej idzie,gorzej z tym robieniem do nocnika
Pomysl z zakupami dzisiaj nie wypali.
Juz sie zebralam i dzwonie do K czy mi wozek z auta wyjal,a on na to ,ze zapomnial i pojechal z nim do pracy
Dobrze,ze w pore mi sie przypomnialo,bo jakby marude ubrala i zeszla z nim na dol,a tam wozka ni ma to bym sie niezle wkurzyla.
Ja juz po obiadku i znow mam wyrzuty sumienia,bo mialam tyle nie jesc.Ciagle sobie obiecuje,ze o jutra dieta,a tu nie wychodzi.
A boczki cholercia rosna
Czekolady ani nic slodkiego nie kupuje,wiec nie jem,ale inne pierdoly chodze i non stop podjadam
u nas dzisiaj sukces polowiczny w nocnikowaniu-siuski byly,ale kupsztal w pampersa.
Pearl moze maly sie do tego nocniczka przyzwyczai.MAcius wczoraj tez nie wygladal zbytnio na zadowolonego,prawie by sie przewrocil razem z tym nocnikiem,ale dzisiaj juz mu siedzenie lepiej idzie,gorzej z tym robieniem do nocnika

Pomysl z zakupami dzisiaj nie wypali.

Ja juz po obiadku i znow mam wyrzuty sumienia,bo mialam tyle nie jesc.Ciagle sobie obiecuje,ze o jutra dieta,a tu nie wychodzi.

Madzia ty nam tu nie grzesz!!! Ty lepiej spójrz na mnie, co?? Ja dzisiaj z tego stesu pognałam na ten fitness pod ciśnieniem
i tak się wymęczylam na nim, ze jak później bylam na spacerku z malą to tak mnie ssalo, ze musiałam wtrynić bułeczkę słodką
i jak ja mam wrócić do rozmiaru 36
zerknijcie na ten artykul, niezly tzn. nieźle nas w bambuko robią
Fałszywe rekomendacje zalewają sieć

zerknijcie na ten artykul, niezly tzn. nieźle nas w bambuko robią

Fałszywe rekomendacje zalewają sieć
Andula nie sciemniaj!Ja tam widzialam na waszych zdjeciach z tropikow,ze z ciebie niezla laska
To ja bym tak chciala wygladac jak ty!
Tosika ty tez sie niezle nam przylansowalas swego czasu,wiec patrzac na ciebie rowniez sie kompleksow nabawilam,a rozmiaru 36 to w zyciu nie mialam :/

Tosika ty tez sie niezle nam przylansowalas swego czasu,wiec patrzac na ciebie rowniez sie kompleksow nabawilam,a rozmiaru 36 to w zyciu nie mialam :/
Ostatnia edycja:
Tymeczku wszystkiego najlepszego z okazji 7go miesiąca:-)
a ja mam dobry humor po wizycie u lekarza
pani dr zadowolona z postępów i ogólnego stanu zdrowia
na szczescie mały nic nie załapał ode mnie :-) (ja dziś byłam w przychodni i uciekłam bo tłumy chorych i pójdę się osłuchać jutro)
no i cyckowe wygody zakupiłam;-)
haszi dzieki za namiary sklepu w katowicach, panie rzeczywiście miłe i znające się
a ja mam dobry humor po wizycie u lekarza
pani dr zadowolona z postępów i ogólnego stanu zdrowia
na szczescie mały nic nie załapał ode mnie :-) (ja dziś byłam w przychodni i uciekłam bo tłumy chorych i pójdę się osłuchać jutro)
no i cyckowe wygody zakupiłam;-)
haszi dzieki za namiary sklepu w katowicach, panie rzeczywiście miłe i znające się

reklama
KATE23
Lipcowa Mama:)
Buziaki dla Tymka:-)
Madzia Ty nie przeginaj kobieto wyglądasz świetnie i tego się trzymaj
a Tosika następna narzekająca:-) nic tylko Was lać

ja tam chodzę cały dzień i kombinuję coby tu zjeść ciekawego
Mały dzisiaj coś stęka i nie wiem o co mu chodzi, ale na szczęście mam teraz w domu siostrę to trochę z Nim posiedzi;-) co do imion to moje kolejne dziecko będzie albo Marysią albo Stasiem - już postanowione

a Tosika następna narzekająca:-) nic tylko Was lać

ja tam chodzę cały dzień i kombinuję coby tu zjeść ciekawego