reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Tosika ja od razu wyslalam to mojemu M do pracy bo on jak cos kupuje to sie bardzo sugeruje tymi opiniami z internetu:baffled:ale rzeczywiscie robia ludzi :crazy:

reklama
Moj maz zrobil na dzisiaj pyszniutki obiad tj. pstraga z ryzem i salatka z pomidorkami koktajlowymi, mniammmmmm.

Mala nadal nie ma zebow i tak sie zastanawiam czy kiedykolwiek sie ich doczekam, 8 miesiac i cisza.

Dzisiaj przyszla kurtka, ktora kupilam na e-bayu, roz. 9-12, jednak jest troche duza, ale to nic.

Madzia- wygladasz rewelacyjnie, tak wiec nie musisz sie ograniczac. Wlosy masz rewelacyjne, takie dluuuugie, zawsze o takich marzylam, ale niestety nie wyszlo.

Dziekujemy za życzenia :)))
Myślałam ,że skoro nie było w tym miesiącu trzydziestego to nas ominą, a przecież jest jeszcze suwaczek hehehe. Koza z przetrąconą łepetyną jestem :rofl2:

renia po prostu super, strasznie się ciesze i oby ci dobrze służyły :)

Ups mały znów się budzi, ładny sen ma dzisiaj :/

Przez ten niewymiarowy luty, też mi się daty rocznic pokićkały, ale na szczęście inni czuwają, więc rzutem na taśmę dołączamy się do życzeń dla Tymka: Sto lat, mocnego snu i wiele wyrozumiałości dla mamy:-D

Dziewczyny czy ktoras z Was zna sie na farbowaniu wlosow? Mam ciemny braz, farba oczywiscie bom siwa juz:-( w kazdym badz razie chcailam zmienic kolor na rudy, cos w tym stylu. myslicie ze da rade bez sciagania koloru?

U nas dzisiaj pogoda rewelacja!!!Byliśmy na spacerku 2 godziny:tak::tak::tak:
Pearl ja nie pomogę bo nie farbuje włosów-nie lubię mieć odrostów:dry:
Beaa ach jak zazdroszcze:zawstydzona/y:my dzisiaj bez obiadu bo mi się nie chciało robić:-p
No i dziewczyny wy nie przeginajcie z tą wagą:wściekła/y::angry::crazy:wyglądacie jak laski a bedziecie pisać o jakimś odchudzaniu:angry:

Tymek, wszystkiego najlepszego!!!
Ja już mam wieczór wolny, bo dzieciaki śpią snem kamiennym (Olga do czasu oczywiście:dry:)

Dzięki za kciuki! Rewelacji niestety nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziś zważyłam Julię bez ubrania i waży 7.370, co znaczy, że pięknie spada z centyli (przy urodzeniu ważyła 3.650), że nie przybrała wyznaczonych za minimum 200 g. Do lekarki nie udało mi się dostać. Jak usłyszałam tekst pielęgniarki, że dobrze wygląda, więc o co się martwię, to odechciało mi się proszenia o to, by chociaż na chorą stronę mnie zarejestrowały (poszłabym sama oczywiście). Czekam do poniedziałku. A żeby nie czekać bezczynnie, to zapodałam Julci kaszkę na modyfikowanym (pierwszy raz), co w moim przypadku jest już sporym aktem desperacji. Zobaczymy jaka będzie noc.

Nea, czy dobrze kumam, że prawko zdawałaś?

Tosika, mój M jako informatyk bardzo sceptycznie podchodzi do internetu. Uważa, że wszystko co w nim jest może być ściemą. Moje zaangażowanie w bb też zawsze kwitował stwierdzeniem, że tak naprawdę to nie wiadomo, czy osoby piszące mają dzieci. Ale takie wystawianie opinii, to przesada.

Post, Iga ok :-) Bardzo ok. Ja lubię takie imiona. U nas Tymoteusz było bezdyskusyjnie, a dla Julci długo nie mogliśmy nic wymyślić. Licząc na córę, mówiłam czasem do Tymcia, że w brzuchu jest dzidziulka, może Julka, no i tak zostało. Maja mnie jeszcze kusiło. A teraz się zastanawiam czy Julita nie byłoby ładniej - zresztą często tak do niej mówię.

Beaa, chyba nie martwi Cię to, że jesteście bezzębni, co? Tymek miał chyba 11 miesięcy, jak pojawił się pierwszy ząb, bez płaczu, bez marudzenia, niezauważalnie. Teraz ma prawie 4 latka i ząbki bielutkie, czyściutkie, bez próchnicy. Juliś też bezzębny, ale ja się z tego cieszę.

Dzieci śpią :-) Strasznie cenię sobie spokojne wieczory. Idę się kąpać, a potem seriale :tak:
A... dostałam wreszcie pita z pracy dzisiaj i M wstępnie zmierzył się z rozliczeniem. Jest git. Prawie 5 tysiaków do zwrotu :-)

Nie chwaliłam się chyba jeszcze - JULI RACZKUJE! Tak fajnie powoli. A jak się spieszy, to pełza - często Tymek nie zdąża dolecieć, coby ocalić coś, co sobie upatrzyła.

Ostatnia edycja:
reklama
Mondzi super same dobre wiesci, a waga Juli moze nie przejmuj sie tak bardzo, moze taka jej uroda ze filigranowa babeczka jest.moze to raczkowanie jest powodem tej wagi, skoro sie tak dzidzia rusza to spala kalorie.
5 tys duzo kasy, my w tym roku tez troche zgarniemy ale jesczez nie wiedomo ile bo musimy kupic program komputerowy do obliczania. w tamtym roku M policzyl sam co by zaoszczedzic i wyszlo ze jesczez musimy doplacic, wiec dalismy znajomej co ma ten program i okazalo sie ze on jest niezbedny zeby to dobrze policzyc:wściekła/y:wiec w tym roku musimy zaplacic:crazy:

Do góry