reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Wszycy czekają na kolejne Usg i mam wrażenie że rodzinka i znajomi bardziej nakreceni od nas na poznanie płci:-D:-D:-D:-D
pytają kiedy idę na USG (03 04 jakbyście pytały :)) imiona wybierają i takie tam.
Ja o imionach nie myślę. Ciągle lansuję moją IGĘ ale małż nadal nieugięty i stwierdził że jak dziewczynka bedzie to nam się ostre negocjacje imionowe szykują.(tak naprawdę wiem że nie będzie Iga ale jak go trochę pomęczę to może się zgodzi na jakieś inne imię na które wczesniej się nie zgadzał w ramach akcji...byle tylko nie Iga.. :) na to liczę:-)
No nie moge pojąć że faceci tacy wrażliwi jeśli o imiona idzie. Myslałam że ja będe wybierać a on tylko z formalności potwierdzi:tak::tak::tak:
Dla faceta może będzie prościej:-):-)

Też tak myślałam że u mnie tak będzie ale niestety i też cała rodzina wybierała imię.
Ja przy drugiej ciąży po cichu liczę na dziewuszkę i wtedy będzie to Agatka.
A Iga bardzo ładnie też brałam to pod uwagę znim okazało się że to chłopak.

reklama
Mondzi Twoja Jula musi mieć figurę coby śmigać po podłodze;-) nie martw się pewnie to taki typ kobiety, już teraz musi dbać o wagę:-D zwrot konkretny, my przy dobrych wiatrach będziemy mieli z 5 stów i radochę mamy taką, że szok:-):-):-)

moje Dziecko śpi od 19ej bo nie dało się Go dłużej przetrzymać:baffled: ja już wykąpana, kolacyjkę wcinam, jednym okiem zerkam na BB a drugim na seriale:-p żyć nie umierać;-)

Tymuś dużo zdrówka z okazji 7 miesiąca.
My dziś byliśmy na dworze na spacerku,piękna pogoda.Potem u narzeczonej maksa ale ona cały czas spała.
A teraz maks śpi ale coś ma gorączkę 38,4 nie widac po nim było,ogólnie był nawet wesoły,może to od zębów.Mam nadzieje.Dałam mu ibufen.oby spadłą

A u nas znowu choróbsko: wczoraj rozłożyła się moja najmłodsza siostra, a w nocy wzięło Florkę - ponad 39 stopni i biegunka - Laura jak się okazuje, jednak dalej zaraża:-( Mój M wściekły, bo i zapalenie oskrzeli niedawne nam siostra przywlokła, i jest o krok od zakazu kontaktów co najmniej do 2 roku życia:baffled: No nic, muszę z siostrą porozmawiać, żeby może jednak zrobili coś w kwestii higieny domowej, bo z tym u nich kiepsko to i nic dziwnego, że co rusz coś rozsiewają:angry: A Florcię spróbuję dziś wyprowadzić z choroby sama, bo nie chcę, żeby w przychodni jeszcze coś gorszego złapała.... najwyżej jak do jutra nei przejdzie, to pójdziemy:-(

Florcia nie daj sie chorobie:tak:
mi wczoraj moja pani dr zaleciła abym podawała 5 kropelek wit c przez tydzien bo u nas wdomu ja niewyrazna
no dzis moze uda mi sie wyrwac do przychodni i się przebadać

Ostatnia edycja:
Biedna Florcia,chyba faktycznie musisz pogadać z siostrą.Zdrowie dziecka najważniejsze.U nas w nocy temperatura wzrosła nawet do 39 stopni,podałam ten ibufen(jak dla mnie to ***** i zaraz to wypieprze) za każdym razem jak mu podawałam to był płacz i już drugi raz mi po tym zwymiotował.Wkurzona byłam w noc strasznie na ten lek.Sama to spróbowałam i cały przełyk mnie piekł po odrobince a co dopiero takie maleństwo.Wolę jednak czopki.Na szczęście dziś rano wstał przed 8 pogodny i już bez temperatury 36,7 Bawi się teraz na macie.Także to prawdopodobnie od zębów bo isa mu 3 na raz górne a przy jedynce to aż dziąsełko rozszarpane.

Surv- zdróweczka dla Florki!!
ja też dostanę kilka złotych zwrotu - z 1,5 zł będzie chyba....jescze czekam na wszystkie pity bo M spływają z każdego klubu piłkarskiego osobno:dry:
ja wczoraj miałam mega doła......:-:)-:)-( dziś już lepiej, jedziemy na basen to trochę się zrelaksuje, oby.

Maksiu ale mecza Cie te kly ale Kamu dacie rade tylko najgozej ze maluchy cierpia.
Ja podaje 10 kropli Vit C tak mi kazala lekarka i odpukac Mis tylko raz mial katar nie wiem czy dzieki temu ale moze:tak:

reklama
Do góry