Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale super! Ale zazdroszczę!.
MAMY DZIEWCZYNĘ
Wiem, chciałam chłopca no ale dziewczyna też super. Zwłaszcza że wszystko jest ok. Młoda tak fajnie się ruszała, głaskała po główce, wyginała. Dostaliśmy od lekarza w prezencie zdjęcia 3D oraz filmik 4D. co więcej została już modelką bo zdjęcia były tak dobre że lekarz zachował sobie do potrzeb pracy.
ja mam jeszcze ponad miesiąc do 3D, ale jak mnie niecierpliwość pogoni, to może wbrew zaleceniom, jednak pójdziemy wcześniej
A skore na brzuszku mam chyba dosc rozciagnieta, bo nie mialam i nie mam rozstepow. Za to na piersiach mialam troche nawet jeszcze przed ciaza, przez chudniecie i tycie... zdarzalo sie 10 kg w ta i spowrotem jeszcze przed slubem. Ja wlasciwie zawsze po kapieli uzywam jakis balsam do ciala, a teraz na brzusio, piersi i uda stosuje olejki dla ciezarnych przeciw rozstepom (przyslane z Niemiec, do kupienia w tamtejszych aptekach: Eucerin i Frei massage oil). Moze w Polsce tez jakies sa.
kolezanka polecila mi oliwke dla kobiet w ciazy z rossmana; zobaczymy ;-)