reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
surv jednak machnełaś jednak coś z mojego gatunku
Podziwiam, trzeba mieć talent, żeby nie dość że dokładnie przetłumaczyć to jeszcze oddać ducha książki.

Tymka mi wcięło, od 15 min siedzi przed klatką patrzy i gada jaaaaaaa :) Zreszta siedzą tam z Pysiem. Tata tylko dlatego nie, że go nie ma.
Idziemy dzisiaj spać o 23. A co! Koniec katowania mamy. Ja sowa jestem nie skowronek!

WOW....surv....ujawniłaś się...
Ja jestem w szoku....Florka do spania,,,,Mama ma zadanie do wykonania:-):-):-):-):-)

i pamietaj...masz książkę napisać... OBIECAŁAŚ
Napiszę....kiedyś.....jak młodą odchowam albo do przedszkola z internatem oddam:-p Dzięki dziewczyny za komplementy, ale to naprawdę nic aż tak wielkiego, jak się wydaje:tak: No i finansowo z komerchą nieporównywalne, ale ja kurczę lubie pisać........zwłaszcza, jak już ktoś fabułę wymyślił, i tylko w "nasze" słowa ubrać trzeba:-)
A, Andula, gwarantuję Ci, że znasz język lepiej ode mnie, bo go używasz na codzień:tak: Ja się zagranicą ze swoim akcentem odezwać boję, o zrozumieniu nie wspominając:baffled:

Haszi, moje juz śpią, ale następnym razem podrzucę je do Was, co? Znajdzie się jeszcze jakaś miejscówka przy klatce?;-)

Surv - no podziwiam:-)
Haszi - masz rację, nie pomyśleliśmy o tym w ten sposób! Baket warknął na małą kilka razy, gdy go targała... Ale leżała wtedy na pleckach, więc miała pozycję podporządkowaną... Teraz bardzo uważamy, choć nie ukrywam, że rozglądam się za kimś, kto chiałby psa... Ale nie do bloku, bo żal mi go, strasznie się męczy! Tym bardziej teraz, gdy jest ciągle przeganiany!

A, Andula, gwarantuję Ci, że znasz język lepiej ode mnie, bo go używasz na codzień:tak: Ja się zagranicą ze swoim akcentem odezwać boję, o zrozumieniu nie wspominając:baffled:
Ja tam od akcentu wolalabym ksiazki tlumaczyc kurcze Surv super :yes:
Robotki reczne ,swietna kuchnia i dryg do pisana Surv przyznaj jakie jeszcze talenty trzymasz w rekawie :-);-);-):-D:-D

Surv szacunek:-):-):-):-) po prostu chodzący talent:-D:-D:-D:-D

ja jutro wracam do domu:-p M w depresji od kiedy nas nie ma nie pali w piecu i siedzi w zimnie bo nie ma komu palić:baffled:;-) dobrze Mu tak:-p jutro postaram się doczytać wszystko bo mam dyskomfort psychiczny, że mam takie zaległości:zawstydzona/y: Antek jeszcze nie śpi bo ma za dużo towarzystwa:baffled: muszę się wziąć za Niego bo drugi tatuńcio mi rośnie:-p miłego wieczoru;-)

reklama
tosika u mnie też tak się zaczynało. 7:20 potem 7, 6:30 6, 5: 30, 5 :szok: No ale już lepiej i mam nadzieje, że się już nie pogorszy.

Haszi bożeeeee ty mnie nie strachaj:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Surv :szok::szok: normalnie slów mi brak i powiem tylko: TY TO JO:-):-D:-D:-D
i kciukasy trzymane:tak:
a mój monz mnie wnerwia, bo zrobił sobie tatara z surowego tuńczuka i wcina pod moim nosem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wieśniak:angry::angry::angry:

Do góry