reklama
surv jednak machnełaś jednak coś z mojego gatunku
Podziwiam, trzeba mieć talent, żeby nie dość że dokładnie przetłumaczyć to jeszcze oddać ducha książki.
Tymka mi wcięło, od 15 min siedzi przed klatką patrzy i gada jaaaaaaa
Zreszta siedzą tam z Pysiem. Tata tylko dlatego nie, że go nie ma.
Idziemy dzisiaj spać o 23. A co! Koniec katowania mamy. Ja sowa jestem nie skowronek!
Podziwiam, trzeba mieć talent, żeby nie dość że dokładnie przetłumaczyć to jeszcze oddać ducha książki.
Tymka mi wcięło, od 15 min siedzi przed klatką patrzy i gada jaaaaaaa
Idziemy dzisiaj spać o 23. A co! Koniec katowania mamy. Ja sowa jestem nie skowronek!
survivor26
Mamy lipcowe'08
Napiszę....kiedyś.....jak młodą odchowam albo do przedszkola z internatem oddamWOW....surv....ujawniłaś się...
Ja jestem w szoku....Florka do spania,,,,Mama ma zadanie do wykonania:-):-):-):-):-)
i pamietaj...masz książkę napisać... OBIECAŁAŚ

A, Andula, gwarantuję Ci, że znasz język lepiej ode mnie, bo go używasz na codzień

kaja1978
Fanka BB :)
Surv - no podziwiam:-)
Haszi - masz rację, nie pomyśleliśmy o tym w ten sposób! Baket warknął na małą kilka razy, gdy go targała... Ale leżała wtedy na pleckach, więc miała pozycję podporządkowaną... Teraz bardzo uważamy, choć nie ukrywam, że rozglądam się za kimś, kto chiałby psa... Ale nie do bloku, bo żal mi go, strasznie się męczy! Tym bardziej teraz, gdy jest ciągle przeganiany!
Haszi - masz rację, nie pomyśleliśmy o tym w ten sposób! Baket warknął na małą kilka razy, gdy go targała... Ale leżała wtedy na pleckach, więc miała pozycję podporządkowaną... Teraz bardzo uważamy, choć nie ukrywam, że rozglądam się za kimś, kto chiałby psa... Ale nie do bloku, bo żal mi go, strasznie się męczy! Tym bardziej teraz, gdy jest ciągle przeganiany!
Andula
Fanka BB :)
Ja tam od akcentu wolalabym ksiazki tlumaczyc kurcze Surv superA, Andula, gwarantuję Ci, że znasz język lepiej ode mnie, bo go używasz na codzieńJa się zagranicą ze swoim akcentem odezwać boję, o zrozumieniu nie wspominając
![]()

Robotki reczne ,swietna kuchnia i dryg do pisana Surv przyznaj jakie jeszcze talenty trzymasz w rekawie :-);-);-)

beaa
Mamy lipcowe'08
Surv- to kobieta idealna o wielu talentach;-).Ja tam od akcentu wolalabym ksiazki tlumaczyc kurcze Surv super
Robotki reczne ,swietna kuchnia i dryg do pisana Surv przyznaj jakie jeszcze talenty trzymasz w rekawie :-);-);-)![]()
Surv- musze cie podpytac o kilka rzeczy bo ta sama branza tylko ja jestem poczatkujacym zuczkiem

KATE23
Lipcowa Mama:)
Surv szacunek:-):-):-):-) po prostu chodzący talent

ja jutro wracam do domu
M w depresji od kiedy nas nie ma nie pali w piecu i siedzi w zimnie bo nie ma komu palić
;-) dobrze Mu tak
jutro postaram się doczytać wszystko bo mam dyskomfort psychiczny, że mam takie zaległości
Antek jeszcze nie śpi bo ma za dużo towarzystwa
muszę się wziąć za Niego bo drugi tatuńcio mi rośnie
miłego wieczoru;-)

ja jutro wracam do domu

reklama
tosika u mnie też tak się zaczynało. 7:20 potem 7, 6:30 6, 5: 30, 5No ale już lepiej i mam nadzieje, że się już nie pogorszy.
Haszi bożeeeee ty mnie nie strachaj

Surv

i kciukasy trzymane

a mój monz mnie wnerwia, bo zrobił sobie tatara z surowego tuńczuka i wcina pod moim nosem