Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napiszę....kiedyś.....jak młodą odchowam albo do przedszkola z internatem oddamWOW....surv....ujawniłaś się...
Ja jestem w szoku....Florka do spania,,,,Mama ma zadanie do wykonania:-):-):-):-):-)
i pamietaj...masz książkę napisać... OBIECAŁAŚ
Dzięki dziewczyny za komplementy, ale to naprawdę nic aż tak wielkiego, jak się wydaje
No i finansowo z komerchą nieporównywalne, ale ja kurczę lubie pisać........zwłaszcza, jak już ktoś fabułę wymyślił, i tylko w "nasze" słowa ubrać trzeba:-)
Ja się zagranicą ze swoim akcentem odezwać boję, o zrozumieniu nie wspominając
Ja tam od akcentu wolalabym ksiazki tlumaczyc kurcze Surv superA, Andula, gwarantuję Ci, że znasz język lepiej ode mnie, bo go używasz na codzieńJa się zagranicą ze swoim akcentem odezwać boję, o zrozumieniu nie wspominając
![]()

Surv- to kobieta idealna o wielu talentach;-).Ja tam od akcentu wolalabym ksiazki tlumaczyc kurcze Surv super
Robotki reczne ,swietna kuchnia i dryg do pisana Surv przyznaj jakie jeszcze talenty trzymasz w rekawie :-);-);-)![]()

M w depresji od kiedy nas nie ma nie pali w piecu i siedzi w zimnie bo nie ma komu palić
;-) dobrze Mu tak
jutro postaram się doczytać wszystko bo mam dyskomfort psychiczny, że mam takie zaległości
Antek jeszcze nie śpi bo ma za dużo towarzystwa
muszę się wziąć za Niego bo drugi tatuńcio mi rośnie
miłego wieczoru;-)tosika u mnie też tak się zaczynało. 7:20 potem 7, 6:30 6, 5: 30, 5No ale już lepiej i mam nadzieje, że się już nie pogorszy.

normalnie slów mi brak i powiem tylko: TY TO JO:-)

wieśniak