reklama
Dam radę. Jk coś to jest druga klatka więc nawet w klatce.![]()
To super;-)
Pabla, ja nie oglądam, bo ... już oglądałam te odcinki

Zaraz wskakuję do łóżka, bo czuję, że kolejna noc będzie cieżka

Ja też już je oglądałam ale i tak podglądam.
Tymi jednak już śpi, nie miałam serca go męczyć.
A Pysia z tatą nie da się do mycia wygonić bo się integrują z fauną.
Młody jutro nie wstanie d przedszkola i mu ulubionego kolegę ukradną
Tymi jednak już śpi, nie miałam serca go męczyć.
A Pysia z tatą nie da się do mycia wygonić bo się integrują z fauną.
Młody jutro nie wstanie d przedszkola i mu ulubionego kolegę ukradną

Survivor ja od dawna wiedziałam,że ty szycha jesteś,ale tyle czasu minęło,a ty sie dopiero teraz ujawniasz?! szacuneczek! ja też bym tak chciała znać angielski,niby się dogadam,ale książek po angielsku nie lubię czytać,co wynika widocznie z małego zakresu mojego słownika.,nie to co Ty.
Tosika mnie też wnerwia,bo sobie zrobił kurczaka w pysznym sosie i wcina,a ja na diecie i męczę się strasznie tymi zapachami,bo nawet się w jego stronę nie patrzę.A jeszcze bardziej mnie wkurza,że jak diety nie mam,to on nic nie zrobi,bo niby nie umie,ale jak gotuję tylko warzywka to i takie dania wymyśla,że ho ho
Kate a i dobrze,że m spokorniał,przydała sie ta rozłąka.Pamiętaj jeszcze,żeby z nim poważnie pogadać,to miejmy nadzieje się całkiem naprawi.
Ja doktorka nie oglądam ,bo boks leci
Ale przynajmnie nie ma bitwy o komp i sobie mogę spokojnie poklikać:-)
Tosika mnie też wnerwia,bo sobie zrobił kurczaka w pysznym sosie i wcina,a ja na diecie i męczę się strasznie tymi zapachami,bo nawet się w jego stronę nie patrzę.A jeszcze bardziej mnie wkurza,że jak diety nie mam,to on nic nie zrobi,bo niby nie umie,ale jak gotuję tylko warzywka to i takie dania wymyśla,że ho ho

Kate a i dobrze,że m spokorniał,przydała sie ta rozłąka.Pamiętaj jeszcze,żeby z nim poważnie pogadać,to miejmy nadzieje się całkiem naprawi.
Ja doktorka nie oglądam ,bo boks leci

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dtosika mnie też wnerwia,bo sobie zrobił kurczaka w pysznym sosie i wcina,a ja na diecie i męczę się strasznie tymi zapachami,bo nawet się w jego stronę nie patrzę.a jeszcze bardziej mnie wkurza,że jak diety nie mam,to on nic nie zrobi,bo niby nie umie,ale jak gotuję tylko warzywka to i takie dania wymyśla,że ho ho![]()
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kate, no to super, że M zmądrzał! Tylko teraz nie zepsuj dobrze wykonanej roboty i podbuduj ją odpowiednim wykładem na temat obowiązków dobrego męża
Ja kończę zleconko i jedziemy do mamy. Przy okazji wypróbujemy jak się nowa spacerówka w środkach masowego rażenia spisuje...mam traumę na autobusy od kiedy próbowałam się załadować z wielkim wózkiem, więc czas ją przełamać.... albo w końcu wypędzić tchórza z tyłka i z powrotem nauczyć się autem jeździć
A pogoda jak zwykle do d... fatalna sprawa, boskie kurteczki wiosenne dla małej kupione, kapelutek w robocie, a tu nie ma warunków atmosferycznych, żeby się polansować:-)
Post, Pabla, prosimy o zdjęcia nowych fryzur!

Ja kończę zleconko i jedziemy do mamy. Przy okazji wypróbujemy jak się nowa spacerówka w środkach masowego rażenia spisuje...mam traumę na autobusy od kiedy próbowałam się załadować z wielkim wózkiem, więc czas ją przełamać.... albo w końcu wypędzić tchórza z tyłka i z powrotem nauczyć się autem jeździć

A pogoda jak zwykle do d... fatalna sprawa, boskie kurteczki wiosenne dla małej kupione, kapelutek w robocie, a tu nie ma warunków atmosferycznych, żeby się polansować:-)
Post, Pabla, prosimy o zdjęcia nowych fryzur!
Wczoraj nie miałam kiedy do was zajrzeć niestety a tu tyle do nadrobienia.
Haszi na szczury to mnie za żadne skarby się nie namówi mam obrzydzenie do takich gryzoni,na samą myśl że one Ci tak siedzą na ramieniu dreszczy dostaje.
A wczoraj to nawet mi się śniły jak tak o nich poczytałam.
Surv ale z Ciebie zdolniacha,musisz jednak swoją książkę napisać
U nas też się zaczynało wstawanie od 8.30,8,7.30,7,6.30 a teraz nawet 6 masakra,chociaż dziś po 7 wstał.
JA dziś mam wolne,ale czeka mnie wielkie sprzątanie w domu bo w niedziele wielki dzień Maksa.
Miłego dnia ,będę potem
Haszi na szczury to mnie za żadne skarby się nie namówi mam obrzydzenie do takich gryzoni,na samą myśl że one Ci tak siedzą na ramieniu dreszczy dostaje.
A wczoraj to nawet mi się śniły jak tak o nich poczytałam.
Surv ale z Ciebie zdolniacha,musisz jednak swoją książkę napisać
U nas też się zaczynało wstawanie od 8.30,8,7.30,7,6.30 a teraz nawet 6 masakra,chociaż dziś po 7 wstał.
JA dziś mam wolne,ale czeka mnie wielkie sprzątanie w domu bo w niedziele wielki dzień Maksa.
Miłego dnia ,będę potem
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Czy wszystkie mamy oglądają przystojnego doktorka?
ja tak, właśnie przerwa jest.
zapomniałam napisać że jutro znów do fryzjera lecę, bo doszłam do wniosku że chcę jeszcze krócej mieć włosy![]()
pabla...Ty mnie kusisz wyraźnie...bo ja kiedyś miałam taką fryzurę jak Ty i jak zobaczyłam to mnie znowu kusi na krótkie:-):-)

poszukam jakiegoś fota to wkleję... a to było krótko przed ciążą

reklama
pabla27
Fanka BB :)
z to tak mam....najpierw zapuszczam i jak mam już dosyć długie jak na mnie to ciach i coraz krócej
a teraz mi się nie układają i poprostu chce żeby mi mocniej wycieniowała z tyłu.
Witam pozatym z rana w piątek.
pogoda szarobura w Wawie, wlaśnie się umyłyśmy z młodą, śniadanie moje już zjedzone, Lena pewnie za jakąś godzinkę dopiero łaskawie dzioba otworzy
żadnych planów oprócz fryzjera na dziś nie mam, chyba się będę lenić
z to tak mam....najpierw zapuszczam i jak mam już dosyć długie jak na mnie to ciach i coraz krócej

a teraz mi się nie układają i poprostu chce żeby mi mocniej wycieniowała z tyłu.
Witam pozatym z rana w piątek.
pogoda szarobura w Wawie, wlaśnie się umyłyśmy z młodą, śniadanie moje już zjedzone, Lena pewnie za jakąś godzinkę dopiero łaskawie dzioba otworzy

żadnych planów oprócz fryzjera na dziś nie mam, chyba się będę lenić