reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

oj kusicielki:-):-D
Tosika...wiesz kiedyś zrobiłam tak oczo...y rudy i wiesz że dobrze było tylko że małż nakładał i połowę włosów tych od spodu nie chwyciło a farba mu ściekała po rekach że niby tak jej duzo:-):-D:-D:-D

reklama
My już po wizycie u okulisty. Mała dostała inne kropelki do zakrapiania, drogie jak cholera:crazy: no ale nie będę oszczędzać na dziecku (okazało się, że zapisane przez pediatrę są na sterydach:angry::wściekła/y:) Po zbadaniu pani dr stwierdziła, że Oliwka musi mieć udrożnione kanaliki łzowe, bo same już się raczej nie oczyszczą, więc dostaliśmy skierowanie na zabieg udrażniający:-(
Idę teraz poczytać zaległe posty, bo trochę tego natworzyłyście :tak::-D

no no wklejac foty
ja za to z czarnego mam blond :-D
musze jeszcze podciac tyl i zrobic pasemka
ale to juz blizej slubu Andzi :-D

poza tym odpoczywam, odpoczywam i odpoczac nie moge
czym jest 7 dni w ciagu 2-ch lat?
ale dobre i to :-D

Madzia737jak bys o mnie pisala.. prócz wagi szymek od 6ramo wrzeszczy, natala przechodzi sama siebie, zlewu nie ruszyłam pranie powiesiłam i prasuje-1 rzecz na godzine...
ewelink@ jest to straszny zabieg wiesz mi sie go udalo uniknąc bo jako wyrodna matka zastosowałam domowy sposób na przeczyszczenie kanalików Mydło bambino i namydliłam małej oczy szczypało płakala ale po 3 zabiegach przeszło i udalo sie bez wbijania igieł w oko... proponuje spróbowac jesli to tylko zatkany kanalik lzowy.

Wbija sie w te konciki przy nosie tak mi to tłumaczono gdy miałam isc z Natalka, a zrezygnowałam bo jak zobaczyłam mame wychodzącą z gabinety z dzieckiem gdzie krew z oka leciała to sie przeraziłam dlatego o tym pisze bo ja przezyłam taki koszmar dlatego wlaznie ratowałam sie domowymi sposobami wiadomo ze gdyby to nie pomogło nie miała bym wyjscia ale pomoglo nam....

reklama
Z tego co pamietam Liwus bardziej zabieg przezyla niz Adasko ja bym sie nie wahala dzieciatko nie poczuje bo bedzie znieczulone.

Do góry