reklama

Lipiec 2008

oj kusicielki:-):-D
Tosika...wiesz kiedyś zrobiłam tak oczo...y rudy i wiesz że dobrze było tylko że małż nakładał i połowę włosów tych od spodu nie chwyciło a farba mu ściekała po rekach że niby tak jej duzo:-):-D:-D:-D

reklama
My już po wizycie u okulisty. Mała dostała inne kropelki do zakrapiania, drogie jak cholera:crazy: no ale nie będę oszczędzać na dziecku (okazało się, że zapisane przez pediatrę są na sterydach:angry::wściekła/y:) Po zbadaniu pani dr stwierdziła, że Oliwka musi mieć udrożnione kanaliki łzowe, bo same już się raczej nie oczyszczą, więc dostaliśmy skierowanie na zabieg udrażniający:-(
Idę teraz poczytać zaległe posty, bo trochę tego natworzyłyście :tak::-D

no no wklejac foty
ja za to z czarnego mam blond :-D
musze jeszcze podciac tyl i zrobic pasemka
ale to juz blizej slubu Andzi :-D

poza tym odpoczywam, odpoczywam i odpoczac nie moge
czym jest 7 dni w ciagu 2-ch lat?
ale dobre i to :-D

Madzia737jak bys o mnie pisala.. prócz wagi szymek od 6ramo wrzeszczy, natala przechodzi sama siebie, zlewu nie ruszyłam pranie powiesiłam i prasuje-1 rzecz na godzine...
ewelink@ jest to straszny zabieg wiesz mi sie go udalo uniknąc bo jako wyrodna matka zastosowałam domowy sposób na przeczyszczenie kanalików Mydło bambino i namydliłam małej oczy szczypało płakala ale po 3 zabiegach przeszło i udalo sie bez wbijania igieł w oko... proponuje spróbowac jesli to tylko zatkany kanalik lzowy.

Wbija sie w te konciki przy nosie tak mi to tłumaczono gdy miałam isc z Natalka, a zrezygnowałam bo jak zobaczyłam mame wychodzącą z gabinety z dzieckiem gdzie krew z oka leciała to sie przeraziłam dlatego o tym pisze bo ja przezyłam taki koszmar dlatego wlaznie ratowałam sie domowymi sposobami wiadomo ze gdyby to nie pomogło nie miała bym wyjscia ale pomoglo nam....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry