reklama
dziewczyny-a czemu nie wolno mamom byc przy zabiegu? u nas przy kazdym zabiegu robionym u dzieci a szczegolnie niemowlat z wyjatkiem operacji rodzic lub opienkun ma prawo byc....
oczywiście przed zabigiem nie omieszkałam zapytać o to dr i ona mi powiedziała, że kiedyś miały parę przypadków , że mamy widząc co bezpośrednio sie działo przy zabiegu, chciały interweniować
(wyobraźcie sobie co poczulam jak mi to dr wtedy powiedziała

) ale poźniej dr wyjaśniła, ze przy zabiegu dwie pielęgniarki trzymają dziecko, a dr przepycha (nie przeklu(ó)wa- nie wiem jakie u
) i nie raz mama w "słusznej' sprawie chciała pomóc i nie zawsze wychodziło to na zdrowie:-(Roni ty jesteś blondynką!!!!!!!!!!!!!!! Ja bardzo ciebie proszę pokaż się nam!!!! Bo my mamy ten sam kolor włosów chyba?? I wiesz że moim marzeniem jest blondi
i tej jesieni doczekać sie już nie mogę (aczkolwiek postanowilam już za m-c iść do następnego fryzjera i ciekawe czy też mi odradzi
)Surv wiosna w końcu idzie
i wyjdzie że wszystkie przejdziemy metamorfozy
Madzia wspolczuję sąsiada:-( i ja też chcę domku ale nikt nie chce naszego mieszkanka caly czas kupić
moze ludzi te zebry odstraszają

I ja witam z wieczora
cały dzień nie miałm czasu wejśc i spokojnie posiedzieć na kompie
to sprzątanie , to obiad to spacer i tak dzien zleciał;-)
Ewlink@ będzie dobrze
zabieg na bank przyniesie ulgę Oliwce
Andula współczuę takiego sąsiada
mój Kuba też się strasznie boi wiertarki, blendera i prysznica
ewa-krystyna udanego lotu
surv u nas też taka pogoda do bani, czekam na wiosnę

cały dzień nie miałm czasu wejśc i spokojnie posiedzieć na kompie
to sprzątanie , to obiad to spacer i tak dzien zleciał;-)
Ewlink@ będzie dobrze
zabieg na bank przyniesie ulgę Oliwce
Andula współczuę takiego sąsiada
mój Kuba też się strasznie boi wiertarki, blendera i prysznica
ewa-krystyna udanego lotu

surv u nas też taka pogoda do bani, czekam na wiosnę

KATE23
Lipcowa Mama:)
ja też pójdę do fryzjera a co tam:-) nie będę farbować bo lubię swój kolor włosów, ale skrócę i to dość mocno;-) muszę tylko poczekać na przypływ gotówki i siup na fotel
odgruzowałam dom, zrobiłam dwa prania, wyprasowałam zaległe pranie i mam spokój;-) Mały śpi a my (ja i M) kulturalnie kolacyjkę zjedliśmy - normalnie jakbyśmy byli małżeństwem
już prawie ogranęłam wszystkie wątki i jestem spokojna, że za Wami nadążam;-) miłego wieczoru:-)

odgruzowałam dom, zrobiłam dwa prania, wyprasowałam zaległe pranie i mam spokój;-) Mały śpi a my (ja i M) kulturalnie kolacyjkę zjedliśmy - normalnie jakbyśmy byli małżeństwem
już prawie ogranęłam wszystkie wątki i jestem spokojna, że za Wami nadążam;-) miłego wieczoru:-)Dziękuję za słowa wsparcia i pocieszenia :-) będzie dobrze i koniec. Poza tym okulistka powiedziała, że im później to zrobimy tym gorzej. Dzisiaj się próbowaliśmy dodzwonić do poradni okulistycznej do Poznania, ale albo było zajęte, albo nikt nie odbierał
spróbujemy w poniedziałek. W tym wszystkim jak byłam u pani dr zapomniałam zapytać o spacery:-(
Teraz moje dziecko już śpi, mam nadzieję, że do północy się nie obudzi.
Andula współczuję sąsiada. Facet dostał pewnie nową zabawkę i musi się nią trochę pobawić
Surv, całkiem niezły dorobek książkowy masz. Życzę aby wszystko ułożyło się po twojej myśli jeżeli chodzi o współpracę z wydawnictwem :-)

spróbujemy w poniedziałek. W tym wszystkim jak byłam u pani dr zapomniałam zapytać o spacery:-(Teraz moje dziecko już śpi, mam nadzieję, że do północy się nie obudzi.
Andula współczuję sąsiada. Facet dostał pewnie nową zabawkę i musi się nią trochę pobawić
Surv, całkiem niezły dorobek książkowy masz. Życzę aby wszystko ułożyło się po twojej myśli jeżeli chodzi o współpracę z wydawnictwem :-)
Jak wszystkie to wszystkie do fryzjera,więc ja dziś też się wybrałam standardowo lekko podcięłam a 'la Bob i ciemny kolorek,fotki wrzucę w niedzielę po chrzcinach.
Heksa nie obraź się ale tym mydleniem to chyba ty jednak więcej bólu swojemu dziecku zadałaś.Bo ja wiem jak mnie boli oko jak tylko niechcący się dostanie do niego mydło,masakra.A co dopiero jak specjalnie te oczy mydlisz.W ogóle pierwsze słyszę o takim domowym zabiegu.Ja bym nie eksperymentowała.Mojej przyjaciółki synek tez to miał przepychanie kanalików i w ogóle nie płakał,teraz musi mieć ponownie. Sama mi przyznała że jednak chyba bardziej ona to przezywała niż dziecko.W końcu dziecko ma to znieczulenie.
Heksa nie obraź się ale tym mydleniem to chyba ty jednak więcej bólu swojemu dziecku zadałaś.Bo ja wiem jak mnie boli oko jak tylko niechcący się dostanie do niego mydło,masakra.A co dopiero jak specjalnie te oczy mydlisz.W ogóle pierwsze słyszę o takim domowym zabiegu.Ja bym nie eksperymentowała.Mojej przyjaciółki synek tez to miał przepychanie kanalików i w ogóle nie płakał,teraz musi mieć ponownie. Sama mi przyznała że jednak chyba bardziej ona to przezywała niż dziecko.W końcu dziecko ma to znieczulenie.
reklama
ewelink@ napewno będzie dobrze! widzisz lipcowe dzieciaczki tak dzielnie to zniosły to i Oliwce nic nie będzie,a pomoże.
Andula oby sąsiad w nocy nie wiercił.Jak się tak podjarał nową zabawką,to kto wie
Współczuję,bo mnie by już dawno szlag trafił
A wy wszystkie z tym fryzjerem kombinujecie? Oj wiosna chyba idzie na dobre
U nas dziś znów piękna pogoda była.Ja w sweterku z krótkim rękawkiem śmigałam:-)Myślimy gdzie by się tu jutro wybrać.Może do ZOO,chociaż mały i tak nie skuma pewnie i prześpi wycieczkę.Normalnie odkąd mamy Buzza to spacery całe są przespane.Dziś dostaliśmy to większe siedzenie,ale narazie nie zmieniamy,jak mu w tym mniejszym tak wygodnie.
Andula oby sąsiad w nocy nie wiercił.Jak się tak podjarał nową zabawką,to kto wie
Współczuję,bo mnie by już dawno szlag trafił
A wy wszystkie z tym fryzjerem kombinujecie? Oj wiosna chyba idzie na dobre

U nas dziś znów piękna pogoda była.Ja w sweterku z krótkim rękawkiem śmigałam:-)Myślimy gdzie by się tu jutro wybrać.Może do ZOO,chociaż mały i tak nie skuma pewnie i prześpi wycieczkę.Normalnie odkąd mamy Buzza to spacery całe są przespane.Dziś dostaliśmy to większe siedzenie,ale narazie nie zmieniamy,jak mu w tym mniejszym tak wygodnie.