reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Oj Madzia nie gadaj tak o tej wiosnę tylko prześlij nam trochę,my w niedziele mamy chrzciny to by się przydało troszkę ładnej pogody:-)

reklama
U nas dziś znów piękna pogoda była.Ja w sweterku z krótkim rękawkiem śmigałam:-)Myślimy gdzie by się tu jutro wybrać.Może do ZOO,chociaż mały i tak nie skuma pewnie i prześpi wycieczkę.Normalnie odkąd mamy Buzza to spacery całe są przespane.Dziś dostaliśmy to większe siedzenie,ale narazie nie zmieniamy,jak mu w tym mniejszym tak wygodnie.

ja sie tak nie bawię:crazy: gdzie tu sprawiedliwość:angry: Ja też chcę ciepelka!!! Słyszycie tam na górze!! Ja prosić ladnie!!:sorry2:
a ja wypoczywam, bo puściłam męża na piwko (oczywiście po uprzednim podaniu i załączonych dwóch zdjeciach:-p) oczywiscie pozwolenie wydano do 22giej, bez możliwości przedluzenia:rofl2:
a jutro ruszamy na foteliki, dam znać jak ccoś znajdziemy:tak:

Kamu bardzo chętnie bym się słoneczkiem podzieliła,ale ni ma jak:sorry2:Jutro pierwszy dzień wiosny to miejmy nadzieję,że i u was słoneczko zawita:tak:trzymam kciuki za niedzielną pogodę.

kate oby tak dalej :-)
ewelinka będzie dobrze, zresztą zawsze mama więcej się przejmuje niż dziecko boli.
Andula no przechlapane, cóż miejmy nadzieje, że to jednorazowe wiercenie.

My wróciliśmy właśnie od teściów. Obejrzałam 3 odcinki Housea i ciut odpoczęłam.
Ja do fryzjera nie idę, bo mi znowu "końcówki" podetnie a ja długgieee na ślub brata chce mieć.

Madzia, ale Wam dobrze z tą wiosną! U nas co prawda słońce wyszło dzis na pierwszy dzień wiosny, ale temperatura koło zera:baffled: Nie znoszę takiego przedwiośnia, że już ziemia i wszystko pachnie wiosną, a jak człowiek rozentuzjazmowany wyleci na łono natury, to przemarza do szpiku kości:-p
Ewelinka, trzymam kciuki - głównie za Ciebie, żebyś się tak bardzo nie denerwowała, bo mała sobie poradzi:tak:
Andula współczuję sąsiada.......mój z góry rok mieszkanie remontował, a że pracował zawodow to robił to od 6 do 7 rano i od 20 do 23:baffled: Takie niestety wady mieszkania i dlatego ja też chcę domu!!:tak:
A my dziś znowu same siedzimy, sezon się zaczął w branży i M na nadgodzinach siedzi.....niby dobrze, bo przy moich topniejących zarobkach się przyda, ale z drugiej strony, nie wiem, czy nei wolałabym, żeby dziecko na weekend przejął zamiast tych paru stów... no nic nie ma co narzekać, a zatem miłego dnia!;-)

My zaraz na basen lecimy, młoda już biega na kolanach po mieszkaniu i wyszukuje wszystkie kable i śmieci:baffled:
u nas na pierwszy dzień wiosny słońce zawitało piękne, ale ze spaceru nici bo mała nie toleruje aktualnego wózka:sorry2: ale już w środę będzie nowy:-D
dziewczyny, kiedy zmieniamy czas? dzis jak wstałam o 05:00 zrobić mleko to było juz tak jasno, że myślałam że conajmniej 06:00 jest:sorry2:

pabla - jasno jest i to mnie wkurza, bo moje dziecie od 3 dni budzi się koło 6 i tak jak zawsze jeszcze zasypiała, tak zagląda do nas przez szczebelki, zagaduje i jest gotowa do zabawy, bo to przecież już dzień:tak: Uff, jutro biorę ją na ręce i ululam w ubikacji, tam ciemno:wściekła/y:

Hej laseczki.

Pabla godziny zmieniamy za tydzień:tak::-)
Ewelinka na pewno wszystko będzie dobrze. :tak:

Kamu z serduszkiem Maksa też na pewno będzie ok, moja Wiki miała szmery zaraz po urodzeniu, a po miesiącu już ich nie było :tak:

A co do wiosny to zaczęła się wczoraj ok południa ;-), ale u mnie to na razie zima w pełni i sporo śniegu :crazy:

Dzien dobry!
My nie spimy od 6 choc od 4 Mis chcial mnie przekonac ze czas wstawac chyba bierze przyklad z Gabi,Tymka a mnie to wcale nie cieszy;-)

Caly czas cwiczy raczkowanie i coraz lepiej mu idzie :tak:
Kamu postaraj sie nie martwic na nastepnej kontroli juz napewno wszystko bedzie Ok:tak:
U nas ladnie choc nie za cieplo ,dzis ide na urodziny kuzynki troche sie rozerwe zaczynaja sie juz o 16 jak dla mnie ok wroce do domu na sama michalowa kapiel:-)
Zaraz ide do reala zakupic troche towaru dla Miska;-) choc przesadzic nie moge gdyz za tydzien lecimy...
Milego dnia dziewczyny :-):-)

reklama
no to ja się tak pochwaliłam ta pogodą,a dzisiaj lipa:crazy:
Nici z ZOO,a z resztą tak mnie @ dopadła,że wszystko boli i nic się nie chce,wię c raczej nigdzie bym się nie wygrzebała.I tak jedziemy po południu do znajomych sie pożegnać,bo zmykają już do Pl i to mi na dzisiaj starczy.Do nas mieli dzisiaj przyjść goście ,ale jednak nie przyjdą no i dobrze:zawstydzona/y:,bo naprawdę nie mam na nic siły.
No dobra przestaję smęcić.
K poszedł wypróbować nowe nosidełko,które nie wiem po co kupił jak ja już MT zamówiłam i do tego takie ,że się na boku dziecko nosi:baffled: .Mnie wkurzyło juz samo zakładanie i chyba ogólnie jestem do niego za mała ,bo jak jest ściśnięte na max to i tak Maciek mi wisi na wysokości biodra.Najwyżej się zwróci.

Miłego i pogodnego dnia!

Do góry