Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mały grzeczny, sam zasnął a my zjedliśmy zapiekankę z ziemniaków - robię trochę podobną do zapiekanki Kicrym;-) nie miałam sera, ale i tak objadłam się tak, że ledwo siedzę
moja Mama kupiła dziś Antkowi drugi nocnik mniejszy od tamtego, bo doszła do wniosku, że na tamtym płacze bo jest dla Niego za duży i Mu kuper wpada do środka;-) miała trochę racji bo na nowym grzecznie siedział i nie płakał, ale nic nie zrobił
no cóż będziemy trenować:-) miłego wieczoru;-)Kasia strasznie zazdroszczę obejrzenia spoconego Mateusza Damięckiego:-):-):-)

Kasia strasznie zazdroszczę obejrzenia spoconego Mateusza Damięckiego:-):-):-)
ja miałam dobry dzień;-) może dlatego, że M do późna był w pracy, więc robota szła mi świetnie i jeszcze zdążyłam się znudzićMały grzeczny, sam zasnął a my zjedliśmy zapiekankę z ziemniaków - robię trochę podobną do zapiekanki Kicrym;-) nie miałam sera, ale i tak objadłam się tak, że ledwo siedzę
moja Mama kupiła dziś Antkowi drugi nocnik mniejszy od tamtego, bo doszła do wniosku, że na tamtym płacze bo jest dla Niego za duży i Mu kuper wpada do środka;-) miała trochę racji bo na nowym grzecznie siedział i nie płakał, ale nic nie zrobił
no cóż będziemy trenować:-) miłego wieczoru;-)

kurcze też bym sie gdzieś wybrała
chyba zarezerwuję bilety do teatru na Mayday bo już byłąm i był super, trzeba się odchamić

ach ci faceci

u nas 3 kupki dziennie do nocnika,po śniadanku,obiedzie i kolacji:-)
Tabletkę rano wzięłam,ale nie pomogła,to teraz się znieczulam winny sposób

najpierw miałam spotkanie w interesach, a później jak na szpilkach jechałam do domciu, bo mieliśmy ruszyc w poszkiwaniu fotelików:-) No i na miejscu okazało się, ze te foteliki które miał przyjść (maxi cosi toobi ) nie przyszły
i z tego wszystkiego nie miałam ochoty jazdy do innych sklepów dziecięcych
i wróciliśmy na obiadek, a później czułam się jakaś nie spelniona pod względem zakupowym i wyciągnęłam M do galerii i zamiast coś małej kupić, to kupiłam sobie bluzeczkę, taką zwykłą czarną, a radochę mam taką jakby na metce bylo Dior, albo YSL
. Mała też wyjątkowo grzecznie przyjęła obejcie po sklepach w nosidełku (bo wcześniej z wózeczkiemm mykaliśmy) aaaa przypomniało mi sie, zobaczyłam w galerii parę z wózeczkiem Emmaljunga w kremowej skórze (taki jak chcę zakupić
i oczywiście nie byłabym sobą jakbym do nich nie podeszła i zaczęła wypytywać o mankamenty i zalety wózka
mój M zwiał, bo on taki zdystansowany do społeczeństwa;-)
i później mi robi moralniaka, że ja za bardzo otwarta do ludzi
a co tam ja taka jestem i już! ale pomimo tego ze państwi powiedzieli, ze wózek cieżki i na tą skóre na siedzisko jakiś koc trzeba podlożyć, to ja i tak napalona
później pewnie zacznę psioczyć

aczkolwiek ja tak jak Post dojrzałych lubię

Boże kiedy ja w teatrze byłam?
A jeszcze tak nie dawno przynajmniej raz na dwa tygodnie do teatru chodzilam:-( ( w większości służbowo ale korzystałam z tego no nie
)
bo jak nie to klapsy się należą