a u mnie dzien był bardzo intensywny ale mało wydajny

najpierw miałam spotkanie w interesach, a później jak na szpilkach jechałam do domciu, bo mieliśmy ruszyc w poszkiwaniu fotelików:-) No i na miejscu okazało się, ze te foteliki które miał przyjść (maxi cosi toobi ) nie przyszły

i z tego wszystkiego nie miałam ochoty jazdy do innych sklepów dziecięcych

i wróciliśmy na obiadek, a później czułam się jakaś nie spelniona pod względem zakupowym i wyciągnęłam M do galerii i zamiast coś małej kupić, to kupiłam sobie bluzeczkę, taką zwykłą czarną, a radochę mam taką jakby na metce bylo Dior, albo YSL

. Mała też wyjątkowo grzecznie przyjęła obejcie po sklepach w nosidełku (bo wcześniej z wózeczkiemm mykaliśmy) aaaa przypomniało mi sie, zobaczyłam w galerii parę z wózeczkiem Emmaljunga w kremowej skórze (taki jak chcę zakupić

i oczywiście nie byłabym sobą jakbym do nich nie podeszła i zaczęła wypytywać o mankamenty i zalety wózka

mój M zwiał, bo on taki zdystansowany do społeczeństwa;-)

i później mi robi moralniaka, że ja za bardzo otwarta do ludzi

a co tam ja taka jestem i już! ale pomimo tego ze państwi powiedzieli, ze wózek cieżki i na tą skóre na siedzisko jakiś koc trzeba podlożyć, to ja i tak napalona

później pewnie zacznę psioczyć
Kate ja mam jutro zrobić zapiekankę Kicrymową
Pearl moj chłop też ma takie chwile amnezjii i wpada do sypialni z hukiem zapominając że dzidzia śpi w łóżeczku
Dorka z tą Metalicą to niezłe jaja by byly
Kasia ja też planuję "zaprosić" M na Kochaj i Tańcz

aczkolwiek ja tak jak
Post dojrzałych lubię

Kicrym do teatru powiadasz? Super

Boże kiedy ja w teatrze byłam?

A jeszcze tak nie dawno przynajmniej raz na dwa tygodnie do teatru chodzilam:-( ( w większości służbowo ale korzystałam z tego no nie

)
MamoBiN mam nadzieję, ze już na zmkniętym jest Twoje dzieło

bo jak nie to klapsy się należą

oglądacie Sposób na teściową na TVN - super film - właśnie się zacząl;-)