reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

U nas piaty dzien slonecznej pogody, jest pieknie. Zaraz ide do polskiej szkoly- dzisiaj wywiadowka, wiec posiedze tam troche.
Mala rowniez cwiczy raczkowanie, probuje jej zginac nogi w kolanach, aby jej bylo latwiej. Jednak ona ma tam laskotki i zamiast raczkowania jest smianie.

reklama
witam i ja;-)
u nas jak zwykle ciężka noc, nie chce zapeszać ale chyba rzeczywiście idą zęby:happy:
Beaa to miłej wywaidówki:-p
Tosika udanych zakupów:tak:
u nas pogoda brzydka, brak słonka no i zimno, tak więc dzisiaj szybki spacerek:tak:

Witam,
Ewelink@ z mala wszystko bedzie dobrze, Toska i Adas dzielnie zniesli zabieg to Twoja mala tez da rade:tak:
Kamu nie ma co sie stresowac na pewno wszystko bedzie ok:tak:
Tosika owocnych zakupow:-)Tez bym sobie poszla na zakupy ale narazie brak gotowki:crazy:.
U nas dzis ladnie slonce swieci:-)A ja bede prawie caly dzien odsypiac nocke, bo dzis znowu na noc do pracy:baffled:A jutro pewnie bedzie padac:crazy:G poszedl z mala i Seba na zakupy zebym mogla sie wyspac a ja spac cos nie moge:baffled::nerd:

Dorka, łączę się w bólu:-( Wczoraj zeszłam z nocki i dzisiaj znowu nocka:wściekła/y: Moja oddziałowa poprostu chce mnie zajechać:sorry2:

U nas dzisiaj pobudka o 6:00.
Ale dzięki temu do tej pory zdążyłam uszyć MT i zaliczyć spacerek:-)
M. w drodze na mecz do Gorzowa Wlkp. zawiózł Bartusia do moich rodziców. Dziecko przeszczęśliwe, babcia jeszcze bardziej:-) a ja mam cały dzień luzu:-D
Może jeszcze zdąże zaliczyć wypad do Auchan przed pracą:tak:...albo spacerek nr2.... słoneczko wyszło więc może jeszcze wypełzniemy:tak:

Tosika owocnych zakupków:tak: czekamy na raport;-)
Beaa udanej wywiadówki:tak:

Miłego dnia wszystkim :-)

My już po spacerku:tak:słoneczko wyszło:-)
i po obiadku, bo miłam z wczoraj:-p:-D
teraz mały się grzecznie bawi (o dziwo:-p) a ja gotuję kapuśniaczek na jutro:tak:
mamabartkai natalki współczuję tych nocek, no i mykam na odpowiedni wątek mam nadzieję że twoje MT już wklejone:tak:
Dorka Ty też na nocki bidulko, oby jutro dla ciebie słonko wyszło:tak:
rozłożyłam dzisiaj małemu pchacz ale nie za bardzo mu idzie więc znowu jeden grat więcej, chyba go znowu schowam do pudła i wyciągne za jakiś miesiąc:dry:

Współczuję Wam, dziewczyny, tych nocek. Nawet trudno mi sobie wyobrazić, jak dojechane musicie być, skoro ja pracując w domu ledwo na oczy czasem patrzę:baffled:
U nas dziś leniwie, Młoda w miarę grzeczna, trochę dom ogarnęłyśmy, trochę potańczyłyśmy do nowej płyty U2, po czym miałam siąść do roboty.....tyle, że idiota, za którego nieopatrznie wyszłam zamiast wrócić z pracy o 12, zadzwonił o pierwszej, że on tu sobie jeszcze grzebie przy aucie i będzie za godzinkę......oczywiście nie ma go nadal, a mi ciśnienie skacze:wściekła/y: Tak jęczy cały tydzień, że czasu dla rodziny nie ma, to zamiast, k*** wrócić do domu siedzi i starego grata poleruje....ech, w ramach buntu rzuciłam okiem na ceny biletów na sierpniowy koncert U2....porażające są, ale zaczynam rozważać kupno - i sama z siostrą sobie pojadę, a co:-p No i chyba jednak w ramach działań dyscyplinujących zacznę ćwiczyć omdlenia:-p:-D:-D

Survivor ja też bym się chetnie na U2 wybrała,powiadasz,że w sierpniu,hmmm pomyślimy:tak:Zobaczymy jak finansowo i czasowo nam wyjdzie,bo w jaką podróż poślubną by się jeszcze przydało wybrać,no i fundusze raczej na dom wszystkie pójdą,wię trzeba się zabrać za oszczędzanie,a bilety pewnie drogie,nie? Oj wspólczuję nerwów,ale u nas bywa podobnie,chyba ten męski typ tak ma.Spędzanie czasu z rodziną tzn nie w pracy,ale też niekoniecznie z nami:baffled:

U nas też dzisiaj leniwie.Mały wrócił ze spaceru zaspany,więc zamiast kaszkę szamać poszedł w kimono i tym sposobem wszystko jakos poprzestawiane.Teraz też śpi,a przydałoby się obiad właśnie zjeść i później iść spać.Ale co tam mamy dzisiaj dzień dziecka tzn. ja mam,a mały przy okazji.W związku z tym nawet dieta jest na urlopie,bo jakoś humor sobie czymś muszę poprawić przy @.

i my witamy sie dzisiaj slonecznie
zostalismy w domu sami z Malym bo M z kolega pojechali na narty:dry:co gorsze o 6.30 moj szanowny M zaczal w szafie grzebac w poszukiwaniu ubran narciarskich, myslalam ze mnie szlag trafi bo zbudzil sie Maly i nie chcail zasnac przez chwile bo tak byl wpatrzony w tate ktory se swieci komorka:wściekła/y:tak jak by nie mozna sobie tego dzien wczesniej przyszykowac:wściekła/y: na szczescie Maly zasnal ze mna w lozku i spalismy do 9:szok: dzisiaj noc juz nie taka wspaniala jak poprzednia ale i tak nie narzekam. tylko jakos sobota z Malym mnie przeraza...taki dlugi ten dzien:baffled:
surv my tez jedziemy na U2. ja juz sie wrecz doczekac nie moge:tak:

Dziewczyny u mnie nie bylo dzis tak zle po nocce. G byl z mala a ja moglam sie wyspac(mala obudzila sie o 6 i nie chciala dalej spac:baffled:).
MamaBiN ja nocki nawet lubie ale jedynki sa bardziej wykanczajace(nienawidze tak szybko wstawac:rofl2:)
Co do koncertow w zeszlym roku w maju byla Metalika. Smialam sie ze sie wybiore ze szwagirem, ubiore sie w czarna dluga sukienke i nie bedzie widac ciazy

reklama
Do góry