reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

My wstalismy o 6 nocka w sumie Ok jedna pobudka o 5 wiec juz narzekac nie moge.Juz bylam na poczcie pogoda znowu sliczna wiatr tradycyjnie chlodny ale slonko siweci to najwazniejsze.Odwiedzilam cukiernie wszamalam dwa rogale z serem i czuje sie jak paczek ;-):tak:Mis wstanie zje deser i idziemy na spacerek.
Surv super ze Flora spi coraz lepiej
Pabla powodzenia u fryzjera wklej fotki na zamkniety po wizycie.

reklama
Witam!
Mnie, jak drogowców, nieźle zaskoczyła dziś pogoda. Wstaję, patrzę za okno a tu biało:szok:Nieźle musiałam się uwijać przy samochodzie, żeby zdążyć do pracy:dry:
I gdzie ta wiosna, ja sie pytam:wściekła/y:

Witam,
Pabla,Post wklejcie zdjecia po fryzjerze:tak:
Andula ale Ci zazdroszcze tych rogali az mi slinka poleciala(ja do konca postu nie jem slodyczy i juz nie moge sie doczekac swiat:-p)nadal trzymamy kciuki za Miska zeby dal sie mamie wysypiac:tak:
I za Florke tez trzymamy kciuki, a co tam za wszystkie lipcowe dzieciaczki dajcie sie mama wysypiac:-)
A u nas pogoda chyba ciut lepsza, slonko swieci ale snieg lezy na ziemi. Dzis mam nocke. Pozniej idziemy do spoldzielni podac stan licznikow na wode i spacer bedzie zaliczony:-D

Hej i ja się witam

Surv ale szycha z Ciebie. :tak:
Ale nasz wątek lipcowy jest wyjątkowy same znane osoby, Surv, Tosika.:-)

Kasia u nas jest ok 40 cm śniegu :crazy::crazy::crazy: Ja chcę Wiosny!!!!!

U nas pobudka o 6. Nie jest źle. Śnieg wokoło a ja nadal zdycham. Odkładam sprzątanie na czas kiedy będe się lepiej czuła i w rezultacie jest coraz brudniej bo tylko po wierzchu coś porządkuje. Nic jak mały wstanie to za odkurzacz się biorę (na pewno by go teraz obudził). No i czekam na dostawę kleju bo muszę się lampą zająć w końcu. Trzymajcie się laski, ja ide plam-plam.

Witam
My już od 6 godz na nogach i młoda dopiero zasnęła :szok:mam nadzieję że trochę pośpi;-)
U nas też śnieg leży a wczoraj wieczorem to było masakrycznie zimno bo jakiś wiatr się zerwał i tak nieprzyjemnie było:no:
Surv gratuluje powrotu do tłumaczeń i powodzenia:tak:
Pabla, Post też z niecierpliwością czekam na zdjęcia nowych fryzurek:-)
Miłego dzionka życzę, wiosno przybywaj:-D

:) no nie wiem nie wiem...sama sie zastanawiam nad fryzurą... Znowu mnie ciągnie na jakieś eksperymenty:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. Może narazie nie tak krótko?? może bardziej asymetrycznie?? sama nie wiem...

witam się na chwileczkę, bo zaraz jadę po malego a do tego mala śpi to tatuś łaskawie dal mi wolne na 2h:sorry2: (cóż za chojność:-p)
Post jeszcze nie skomentowałam na fotkach ale świetnie wyglądałaś w tych krotszych wloskach i patrząc na twoją delkatną buzialkę to może trochę pocieniuj, podetnij do za ucha (tak za kark) - tłumaczyć to ja potrafię;-) i machnij sobie cieply brązik:-) aczkolwiek nie wiem czy bym nie widziala ciebie w rudym (takim jak taka aktorka ma z Gotowych na wszystko - niewiem czy widziałaś ten serial?);-)
Wow Pabla koniecznie wklej zdjęcia po fryzjerze. Ja też dzisiaj się zakleję na fotkach:-p w końcu obiecałam się wam pokazać jaką mam teraz ślicznie pyzatą buziale w tej swojej fryzurce:dry:
później wiecej poczytam!!

witam..
ja w zlym nastroju wszysto mnie wkurza delikatnie to okreslając pozab.. bym wszystko i wszystkich w około.... normalnie.... brak słow jak mnie w srodku nerwy rozpieraja...

reklama
no no szał pał się szykuje.Az i mnie na fryzjera wzięło,ale nie nie ja zapuszczam do ślubu.A wy dziewczęta pochwalcie się swoimi czuprynkami.
Post mnie sie w krótszych też podobałaś:tak:
Heksa łączę się w bólu,bo u mnie dziś nastrój podobny i dzieciak dotego marudny:wściekła/y:
Burdel w chacie,sterta garów juz częsciowo opanowana,ale jeszcze raz muszę się do nich przymierzyć,pranie wisi,a ja czekam aż się samo ściągnie i wyprasuje,dotego małemu trzeba jakieś papu ugotować,a mnie @ nawiedziła,K mi wczoraj wykrakał,chyba przeczuwał,ze coś się szykuje,bo mu zrzędziłam:-(Dobrze tylko ,że nic nie boli,tylko humor do bani:angry:
Jedyny +,że waga na -:-) Wprawdzie wydaje mi się,że ta moja waga szwankuje,bo 1,5 kg w ciągu 4 dni to raczej możliwe nie jest,ale chyba jednak trochę mnie mniej i to jest ważne.

Do góry