Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A my musimy isc do lekarza, konczy sie malej mleko i do kontroli wagi.Wczoraj byla na areobiku we wodzie i na saunie bylo suuuuper. Bylam zmeczona ale nie spalam dobrze w nocy
Mala juz o 7 byla wyspana gadala sobie w lozeczku a ja nie moglam spac

)
No ale tak jak piszesz, kiedyś wyjdą.Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku![]()
Powiem Wam, że pamiątka suuuper, tym bardziej, że grono forumowiczek już mocno okrojone
Haszi słoneczka życzę i tego prawdziwego i tego w przenośni![]()
Surv, Post słyszałam równiez że od1 kwietnia superppogoda ma bycja juz odliczam dni, bo mnie też te szarości zaczynają przybijać:-(
hmmm bardzo dobrze opisałaś... Tylko ja dążę do bardziej jasnego kasztanu a na moich włosach farby różnie wychodzą, generalnie jaśniej będzie ale nie blondi bo mnie nie pasujeA ja wczoraj przykładnie pracowałam, bez zaglądania do Internetu w celach innych, niż zawodowe.....jakoś nieswojo mi było, ale terminy goniły
Mi się bardzo podoba, to co ma na głowie Post, czyli krótko z grzywką, z jednej strony asymetrycznie - Post pewnie Ci to dokładniej opiszeJa niestety po ciązy mam z powrotem włosy falowane, więc mi takie cudo na głowie nie wyjdzie, ale przy prostych włosach wygląda super
![]()
Ooooo..wysyp blondynek na wiosnę?:-) Ja raz w życiu miałam na głowie blond, robiony terapeutycznie w ramach totalnej odmiany życiowej i choć moja fryzjerka pomstowała, że mi nie pasuje, to większość twierdziła inaczej....baaaa...na tenże blond "złapałam" swojego mężaKusi mnie znowu, ale włosów tak mało, że może wyjść łysa blondynka
![]()

Szukaj zdjęcia szukaj:-)Andula - weź idź mu tą wiertarkę w doope wsadź!!! a poważnie, idź do niego, powiedz że Twoje dziecko ma teraz drzemkę i czy mógłby sie godzinkę czy dwie wstrzymać z wierceniem, moze coś to da....
Kasia - dobrze, że wyniki ok!
Dziewczyny, i ja byłam blondi, poszukam fotek i wkleję:-)