reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Potwor z wiertarka nadchodzi..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dopiero ci Fisiel usnal :crazy::crazy:

Jakby pogoda byla mozna by sie ewakuowac na dwor a tak lipa totalna:baffled:
Kasiu dobrze ze wyniki Ok!

reklama
Andula - weź idź mu tą wiertarkę w doope wsadź!!! a poważnie, idź do niego, powiedz że Twoje dziecko ma teraz drzemkę i czy mógłby sie godzinkę czy dwie wstrzymać z wierceniem, moze coś to da....
Kasia - dobrze, że wyniki ok!
Dziewczyny, i ja byłam blondi, poszukam fotek i wkleję:-)

Kasia, no i super, że wszystko ok! zęby wyjdą, to się problem skończy:tak:
Andula, moze rzeczywiście pogadać z sąsiadem i dotrze co nieco?
Beaa, na NK pierwsze zdjęcie mam w blondzie......właśnie zajrzałam i się rozczuliłam jaka piękna, młoda i szczupła byłam:-p:-p:-p
Wercia, rośnij zdrowo i uśmiechaj się jak najczęściej!

A u nas też już śnieg....w d*** mam, nigdzie nie idę, będziemy się kisić w domu:-p

Witam:-)
Werciu wszystkiego naj z okazji kolejnych miesięcy :-D
U nas tez raczej na wiosnę za oknem nie wygląda, ale miejmy nadzieję że niedługo przyjdzie bo w końcu kiedyś musi :tak:
Ja w swoim życiu byłam już blondynką, czarną, rudą, czerwoną(naprawdę taką ognistą;-))teraz mam baleyage i nadal chcę coś z włosami robić;-)ścinać już nie mogę bo wesele w czerwcu a włosy i tak krótkie więc mam zakaz ale z kolorem to poszaleje jeszcze:-)

Ostatnia edycja:
Powiem Wam ze chcialam isc do sasiada ale pomyslalam ze ja juz w sobote jade a mama bedzie tu mieszkac juz caly czas .Sasiad ma syna nie dokonca obliczalnego wiec wole sobie odpuscic:baffled:

Beaa - Lenka pływa w huggies do pływania, kostiumu nie mamy, zamierzam kupić bliżej lata.
u nas śnieg padać przestał, ale okropnie jest na dworzu.
Spojrzałam właśnie na pogodę na onecie - na weekand w wawie zapowiadają 12-15 stopni:szok::tak:
ależ byłoby fajnie, ale nie napalam się, że do soboty jeszcze duzo czasu i moze sie wszystko zmienić.

Witam,
Wercia wszystkiego najlepszego z okazji kolejnego miesiaca

Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku:tak:
u nas tez "wiosna" za oknem:crazy: A my musimy isc do lekarza, konczy sie malej mleko i do kontroli wagi.Wczoraj byla na areobiku we wodzie i na saunie bylo suuuuper. Bylam zmeczona ale nie spalam dobrze w nocy:baffled:Mala juz o 7 byla wyspana gadala sobie w lozeczku a ja nie moglam spac:dry:
Kasia dobrze z Oldze nic nie jest:tak:
Andula no to lepiej nic nie mowic.
Ja tez bylam kiedys blondynka, mialam pasemka i cale blond(a raczej zolte bo sobie robilam rozjasniaczem:baffled:)

Surv, jeśli wszystkie zęby będą wychodzić w takich bólach, to ja dziękuję:baffled:No ale tak jak piszesz, kiedyś wyjdą.

Wercia, moc buziaczków na kolejny miesiąc!!!

Wiecie co sobie uswiadomilam ze juz niedlugo bedziemy zyczyc dzieciaczka najlepszego z okazji roczku:tak:

Na czerwcówkach wymyśliłyśmy sobie, że prześlemy kartki urodzinowe naszym małym koleżankom i kolegom. Miki w życiu nie dostał tyle kartek, co na roczek:-DPowiem Wam, że pamiątka suuuper, tym bardziej, że grono forumowiczek już mocno okrojone:tak:

reklama
Haszi słoneczka życzę i tego prawdziwego i tego w przenośni:tak:
Surv, Post słyszałam równiez że od1 kwietnia superppogoda ma byc:tak: ja juz odliczam dni, bo mnie też te szarości zaczynają przybijać:-(

No ja też czekam a mama mi mówi że wiosna jeszcze daleko:-:)-:)-(
Ja się jednak trzymam wersji z tej strony. Jak dla mnie najbardziej pewna:-)
10 Day Weather Forecast for Krakow, Poland - weather.com

A ja wczoraj przykładnie pracowałam, bez zaglądania do Internetu w celach innych, niż zawodowe.....jakoś nieswojo mi było, ale terminy goniły:baffled:

Mi się bardzo podoba, to co ma na głowie Post, czyli krótko z grzywką, z jednej strony asymetrycznie - Post pewnie Ci to dokładniej opisze:tak: Ja niestety po ciązy mam z powrotem włosy falowane, więc mi takie cudo na głowie nie wyjdzie, ale przy prostych włosach wygląda super:tak:

Ooooo..wysyp blondynek na wiosnę?:-) Ja raz w życiu miałam na głowie blond, robiony terapeutycznie w ramach totalnej odmiany życiowej i choć moja fryzjerka pomstowała, że mi nie pasuje, to większość twierdziła inaczej....baaaa...na tenże blond "złapałam" swojego męża:-D Kusi mnie znowu, ale włosów tak mało, że może wyjść łysa blondynka:-p
hmmm bardzo dobrze opisałaś... Tylko ja dążę do bardziej jasnego kasztanu a na moich włosach farby różnie wychodzą, generalnie jaśniej będzie ale nie blondi bo mnie nie pasuje:no:
Ja poproszę zdjęcie blondi koniecznie.... Ja mogę jedynie poszukać moich długaśnych włosków:tak::tak:

Andula - weź idź mu tą wiertarkę w doope wsadź!!! a poważnie, idź do niego, powiedz że Twoje dziecko ma teraz drzemkę i czy mógłby sie godzinkę czy dwie wstrzymać z wierceniem, moze coś to da....
Kasia - dobrze, że wyniki ok!
Dziewczyny, i ja byłam blondi, poszukam fotek i wkleję:-)
Szukaj zdjęcia szukaj:-):tak:
Andula, szkoda że nie posłuchałaś Pabli.....no ale z drugiej strony jak i tak wyjeżdżasz...

Kasia...u nas też niewyraźnie, wieczorkiem czasem jest rozpalona i ma jakieś 37,3. Jest też bardziej marudna... (o ile to można u niej tak nazwać bo i tak ta maruda wychodzi grzeczna generalnie)
Mnie się wydaje że to sa ząbki aczkolwiek w paszczy nic nie widać

Ostatnia edycja:
Do góry