reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Hashi, trzymam kciuki za szybkie wydobycie się z doła! U mnie też nie za bardzo w tej kwestii, ale akurat dostałam pilną robotę, to się zajmę i nie będę o głupotach myśleć:-p
A u nas dziś znienacka prąd na 6 godzin wyłączyli w wyniku czego leniwa matka w końcu zajęła się dzieckiem, oraz tworzeniem kolejnego kapelutka:-) Zdjecia wieczorem albo jutro, bo trzeba kwiatki dorobić i przekonać wściekle marudną modelkę, żeby raczyła choć 5 sekund kapelutek na głowie utrzymać:-p
A pogoda do bani jak rzadko...trzymam się kurczowo nadziei, że zgodnie z prognozami za tydzień będzie 20 stopni:-)

reklama
A ja właśnie na domiar wszystkieo siedze z farbą na głowie... a co... nawet nie wiem kiedy muszę spłukać bo nie spojrzałam na zegarek jak nałożyłam :-p hehehe miejmy nadzieje, że nie wypadną :confused2:

Julia napisz co z wlosami hihi i ja tez mocno kciuki trzymam :tak::tak::tak:
Kasiu my to z mezem sie zastanawiamy czy moze ADHD nie ma ten nasz syn :-p -zboczenia zawodowe; jejku zeby Olga tylko chora nie byla :-(
Haszi mi tez dziala wszystko na nerwa i mozna sie zalamac chwilami; przez ta pogode i w ogole; musze tez pobrac znowu witaminy jak mowisz,ze moze pomoc ;-) glowka do gory, zaraz slonko bedzie i humory sie poprawia; buziole
fajnie poczytac jak broja wasze pelzajace pociechy:) moja wlasnie lizala buty Oskara :no::szok: co mi oznajmil synek wlasnie ze smiechem, bo ja pije kawe i pisze do was :happy:

Julia trzymam kciuki za brak@.Pochwal sie jaki kolorek Ci wyszedl:tak:
Haszi bedzie lepiej, moze to przesilenie wiosenne?Ja tez czasami tak mam:tak:
Survi pochwal sie,pochwal kapelutkiem.Tez chcialabym robic kapelusiki dla malej, ale niestety...
Kasia daj znac jak po lekarzu
Tosika ale mialas nocke, wspolczuje. Moze zeby szybko wyjda i bedzie ok:tak:
Izabelka mam nadzieje ze dla Ciebie tez wyjdzie slonko. Misia lubi lizac podloge,
U nas dzis pogoda nawet,nawet. Slonce swieci i jest dosc cieplo ale od czasu do czasu wieje wiatr.
Umowilam sie z siostra na 11 do bratowej i wiecie co zaspalam:-DMala byla marudna wiec po 9 ja uspalam i sama zasnelam. Myslalam ze pospi pol godziny godzine , a obudzila sie o 11:szok::-D

U nas dzisiaj też pogoda do bani od rana a właściwie już całą noc lało i wiało:baffled:
Nocka też była dzisiaj do niczego, bo od 1 do 4 pobudki były co 20 minut:szok::crazy:, kolejne ząbki chyba będą wychodzić.
Julia, kciuki zaciśnięte :-)
Dzisiaj mój M był w Poznaniu i przy okazji próbował się umówić małą na udrażnianie kanalików, ale w końcu tego nie zrobił, bo mają jakąś epidemię grypy czy przeziębienia (dokładnie nie pamiętał co było napisane na kartce na drzwiach) no i stwierdził, że warunki fatalne. No i wyszło na to, że chyba umówimy się w prywatnej przychodni. Może któraś z was wie, ile może kosztować udrażnianie kanalików?

my sie witamy slonecznie acz mrozno:baffled: zima znow wrocila
wczoraj bylismy na goracych zrodlach:-)snieg dookola a my w wodzie, super i Maly uwielbia.
jesli chodzi o nurki to moij Maly juz nurkowal kilka razy, najpier polewam go troche woda a potam zanurzam do szyji i liczac do trzech a na trzy idzie pod wode. sam juz wie kiedy wiec zatrzymuje powietrze i tak sie cieszy i skacze ze chce wiecej. kiedys na basenie to go tak musialam moczyc chyba z godzine bo sie domagal:tak:
ja tez musze sie zabrac za sprzatanie bo po calym weekendzie z gosciem to troche sie balagan zrobil...ale lenia mam:baffled:
julia my tez trzymamy kciuki!:-)
tosika nocka nie ciekawa:baffled:
surv trzymam kciki za modelke co by sie na kapelusik skusila...;-)
haszi łykaj witaminy, ja tez tak milam ale zakupilam jakies witaminki dosyc drogie bo organiczne i zupelnie inaczej sie czuje. poza tym jemy ostatnio same zupy warzywne i w zasadzie same wegetarianskie pootrawy wiec to tez jest dobre na przesilenie

Haszi słoneczka życzę i tego prawdziwego i tego w przenośni:tak:
Surv, Post słyszałam równiez że od1 kwietnia superppogoda ma byc:tak: ja juz odliczam dni, bo mnie też te szarości zaczynają przybijać:-(
Izabelka twoj Oski jest po prostu ciekawy świata:tak:ciesz się, ze ruchliwy a nie ciapalapa:-p a z tymi butami to nieźle:-D:-D
Dorka zazdroszcze ci drzemki:tak: ja to taka głupia jestem, i żeby wykorzystać drzemkęTośki i się polożyć to robię mnóstworóznych "pilnych i mniej pilnych" rzeczy:crazy:
Ewelinka nie mam pojęcia ile taki zabieg prywatnie kosztuje:no: ale sądząc po przygotowaniu do zabiegu w szpitalu to napewno troszke może kosztować:sorry2:poczekajcie lepiej:tak: aczkolwiek jak dr. mowiła im dziecko mniejsze tym lepiej:tak:
Pearl jak ja Ci zazdroszczę gorących źródeł:szok::tak: moim ostatnim relaksem była wczorajsza kąpiel z pachnącą kulką do kapieli:rofl2:

Haszi- glowa do gory, to chyba przesilenie wiosenne. Zrobilas kotleciki z cieciorki/cieciezycy? Jak sie je robi??? Ja uwielbiam cieciorke, ale nie umiem nic z niej przygotowac.

U nas pogoda do kitu, wiatr i deszcz, brrrr.
Maz w pracy, no ale przed wyjsciem ugotowal pyszniutki obiadek, podczas, gdy ja bylam na plotach:tak:

reklama
Haszi- glowa do gory, to chyba przesilenie wiosenne. Zrobilas kotleciki z cieciorki/cieciezycy? Jak sie je robi??? Ja uwielbiam cieciorke, ale nie umiem nic z niej przygotowac.

U nas pogoda do kitu, wiatr i deszcz, brrrr.
Maz w pracy, no ale przed wyjsciem ugotowal pyszniutki obiadek, podczas, gdy ja bylam na plotach:tak:

Beaa wstyd się przyznać ale ja nigdy ciciórki nie kosztowała:szok: Haszi jak łatwe to podaj:tak:;-)
i ja poproszę w ramach edukacyjnej wymiany PL-UK zamianę mężów na tydzień:rofl2: albo lepiej Beaa wyślę mojego M do Was, a co by poduczył sie, co przykładny facet w domu robić powinien :-p:-);-)

Do góry