Roni21
Spider's Web
Pabla, mysle ze spokojnie mozesz wyjsc
ale ubierz jak mowi Pat
Andzia nosi pod serduszkiem mala Zosie
napewno ja pozdrowie
Z nowych wiesci, Olga ma mniej tlenu czyli jest lepiej
dalej zaintubowana, ale saturacja stala (wiem tylko tyle ze to dobrze), ma SIWE wlosy
i jest rozwiutka, mierzy 50 cm, wazy 2550g czyli sporo
Justynka nie czuje sie najlepiej, nikt jej nie chce pomoc wstac po cc, tym bardziej nikt nie chce jej zawiesc do malej ani wpuscic meza... poryczalam sie
ale ubierz jak mowi Pat

Andzia nosi pod serduszkiem mala Zosie

napewno ja pozdrowie

Z nowych wiesci, Olga ma mniej tlenu czyli jest lepiej
dalej zaintubowana, ale saturacja stala (wiem tylko tyle ze to dobrze), ma SIWE wlosy
i jest rozwiutka, mierzy 50 cm, wazy 2550g czyli sporoJustynka nie czuje sie najlepiej, nikt jej nie chce pomoc wstac po cc, tym bardziej nikt nie chce jej zawiesc do malej ani wpuscic meza... poryczalam sie
Czuję się przy Tobie jak patentowy leń
Pocieszam się tylko już utrwalonym przekonaniem, że nie istniejesz i dlatego jesteś taka idealna:-):-)
Eee tam syf, boty syfu nie mogą mieć. A mężą tofanego masz, to fakt.
Ja też nie mam zbytnio co przygotowywać,bo u nas tradycyjnie przez święta je się grzankę ukraińska z barszczem,ale nie czerwonym tylko takim specjalnym świątecznym z chrzanem,burakami i śmietaną i tego u nas niestety tego barszczu brak,bo tylko babcia potrafi to cudo zrobić.Do ciast ostatnio nie mam weny,to się nie zabieram,coś się kupi
A wiem, co może przeżywać, bo nam też powiedzieli, że 24 h decydujące (choć, jak się okazało, nie było do tego podstaw). Silna dziewczynka, da radę!
Kurcze, tragedia z manewrami... Musze gdzieś poćwiczyć... Miłego dnia!
super, że będzie miała Zosię - Antek miał być Zosią