mamabartka
...i Natalki :)
Oj, ale u Was pracowicie dzisiaj 
Ja rano zaliczyłam tylko zakupy.
A przed południem miałyśmy z Natalką bardzo miłych gości. Odwiedziła nas Kicrym z Kubulkiem :-):-):-)
Mówię Wam, jaki ten Kuba jest boski
Piękne, duże oczęta
sam wstaje na nóżki i w ogóle pocieszny jest jak niewiem:-) W MT dał się zamotać bez protestów-chyba mu się spodoba noszenie;-)
Natasia była bardzo zadowolona z odwiedzin :-) Chłopak jej się wyraźnie spodobał
A nasza bb Kicrym to przesympatyczna babeczka
Popołudnie spędziliśmy na zbijaniu bąków na działce
Co tam. W domu w miarę posprzątane, gotowanie odbębnię w sobotę to dzisiaj luz.
Padam na pysk po tej eskapadzie ale fajnie było na słoneczku:-)
CHOROWITKOM DUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY, WYJEŻDŻAJĄCYM SZEROKIEJ DROGI A WSZYSTKIM MIŁEJ NOCKI.
Spadam prasować fartuch bo jutro do pracy a ja jeszcze nic nie mam przygotowane
PA.

Ja rano zaliczyłam tylko zakupy.
A przed południem miałyśmy z Natalką bardzo miłych gości. Odwiedziła nas Kicrym z Kubulkiem :-):-):-)
Mówię Wam, jaki ten Kuba jest boski

Piękne, duże oczęta
sam wstaje na nóżki i w ogóle pocieszny jest jak niewiem:-) W MT dał się zamotać bez protestów-chyba mu się spodoba noszenie;-)Natasia była bardzo zadowolona z odwiedzin :-) Chłopak jej się wyraźnie spodobał

A nasza bb Kicrym to przesympatyczna babeczka

Popołudnie spędziliśmy na zbijaniu bąków na działce
Co tam. W domu w miarę posprzątane, gotowanie odbębnię w sobotę to dzisiaj luz.Padam na pysk po tej eskapadzie ale fajnie było na słoneczku:-)
CHOROWITKOM DUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY, WYJEŻDŻAJĄCYM SZEROKIEJ DROGI A WSZYSTKIM MIŁEJ NOCKI.
Spadam prasować fartuch bo jutro do pracy a ja jeszcze nic nie mam przygotowane

PA.
Czuję się przy Tobie jak patentowy leń
Pocieszam się tylko już utrwalonym przekonaniem, że nie istniejesz i dlatego jesteś taka idealna:-):-)
Kuba zadowolony z MT