reklama

Lipiec 2008

Oj, ale u Was pracowicie dzisiaj :tak:
Ja rano zaliczyłam tylko zakupy.

A przed południem miałyśmy z Natalką bardzo miłych gości. Odwiedziła nas Kicrym z Kubulkiem :-):-):-)
Mówię Wam, jaki ten Kuba jest boski:-D:-D Piękne, duże oczęta:tak: sam wstaje na nóżki i w ogóle pocieszny jest jak niewiem:-) W MT dał się zamotać bez protestów-chyba mu się spodoba noszenie;-)
Natasia była bardzo zadowolona z odwiedzin :-) Chłopak jej się wyraźnie spodobał:-p

A nasza bb Kicrym to przesympatyczna babeczka:tak:

Popołudnie spędziliśmy na zbijaniu bąków na działce:-p Co tam. W domu w miarę posprzątane, gotowanie odbębnię w sobotę to dzisiaj luz.
Padam na pysk po tej eskapadzie ale fajnie było na słoneczku:-)

CHOROWITKOM DUUUUŻO ZDRÓWKA ŻYCZYMY, WYJEŻDŻAJĄCYM SZEROKIEJ DROGI A WSZYSTKIM MIŁEJ NOCKI.
Spadam prasować fartuch bo jutro do pracy a ja jeszcze nic nie mam przygotowane :eek:
PA.

reklama
Pabla nie zalamuj sie
ja proponuje na zbicie paracetamol lub Ibufen,mozna dawac dzieciom jak maja 38
kup calcium dla dzieci
cebion-6 kropli
i zobacz co bedzie sie jutro dzialo
zycze,aby malej przeszlo...rozumiem co czujesz; tule mocno

ja nic prawie nie zrobilam dzisiaj; ale za to mam wreszcie firanki w sypialni-powoli ja wykanczamy wreszcie :tak: mamy pomaranczowe fredzelki :-D nie myslalam,ze zdecyduje sie na taki kolor :-p ładnie wyglada :tak:

Pabla, idź do lekarza o tej 14-tej i wtedy zdecydujesz. Młoda pewnie leki dostanie i z tymi lekami uważam, że mozecie jechać, o ile macie możliwość odizolowania się u mamy w osobnym pokoju przynajmniej na pierwszy dzień, żeby Lenka nie pozarażała innych dzieci.

Miałam dokładnie ten sam dylemat, choć prostszy bo chodzi o wyjazd do mamy na drugi koniec miasta, ale stwierdziłam, że jedziemy, najwyżej przesiedzimy zamknięci w sypialni. Ale w domu jak i u ciebie nic nie zrobione, bałagan potworny, jedzenia brak, więc nei ma sensu siedzieć i bidować.

nie martw się nic Młodej nie będzie, pewnie podłapała przeziębienie na spacerze, ale jednak niech ją lekarz obejrzy i leki da - i głowa do góry, bedzie dobrze!

U nas nieco lepiej po całym dniu syropków, na noc dałam Ibum i może mała w końcu pośpi, a jutro też zobaczymy czy pojedziemy już w sobotę na święcone, czy dopiero w niedzielę rano.

Post jesteś niesamowita! Nie dość ciąży i potencjalnej rwy, Ty szalejesz sprzątaniowo i kulinarnie:szok: Czuję się przy Tobie jak patentowy leń:zawstydzona/y: Pocieszam się tylko już utrwalonym przekonaniem, że nie istniejesz i dlatego jesteś taka idealna:-):-)

Pabla a może to ząbki idą?U Kuby jakiś tydzień temu tak było a dzisiaj zastukało:tak:ale lepiej sprawdzić, niech lekarka przynajmniej małą osucha to będziesz spokojniejsza:tak:
Tak tak byliśmy dzisiaj u MamyBiN, oh Natalka rzeczywiście kurcacek, taka filigranowa, uziowa królewna:-D a jak ładnie mówi mamama:tak:jest przesłodka i fajnie się śmieje:tak:MamaBiN fajna laska:tak:szkoda że tak krótko ale zakupy nas goniły:sorry:Kuba zadowolony z MT:tak:
Ja już po świątecznych zakupach jutro zabiram się za pieczenie:happy:
Spokojenj nocki!

Dziewczyny - dzięki!
do lekarza na pewno pójdę, mam nadzieję że mnie przyjmie bez zapisów.
u mamy jesteśmy sami w pokoju, więc nie ma problemu.
oj, zadecydujemy jutro, oby to nic nie było poważnego.
Kicrym - nie wiem czy ząbki, ja już straciłam nadzieję że jakiś jeden wyrośnie. Ślini się wprawdzie niemiłosiernie, aż jej leci z buzi i marudzi i ręce w buzi non stop, ale to również może być skutkiem kataru, który ma dziś od rana.
jestem wkurzona, pozatuym moja mała ma pierwszy raz gorączkę od urodzenia i jestem niedoświadczona i oczywiście panikuję.

Pabla, ochlonęłaś?! Glowa do góry. Dziewczyny dobrze napisały. Zobaczysz jak będzie w nocy i w ciągu dnia. Jak gorączka sie nie powtórzy, to lux a jak cos wyskoczy to skonsultuj z lekarzem i podejmiecie decyzję. A jak zależy Ci na czasie, to może zamów jakąś prywatną wizytę do domu na rano?

Mamabin, Kicrym, fajnie, że sie spotkałyście:tak:

reklama
Pabla doskonale Cię rozumię
też bym panikowała bo nie wiem jak to jest jak dziecko ma gorączkę
ale mam nadzieję, że dacie radę a Lence szybko przejdzie
Kicrym, mamabin - super, że się spotkałyście
mamy lipcowe zacieśniają więzy - i to się chwali:tak:
ja idę nas pakować, bo oczywiście rano wyjazd i wszystko na mojej głowie:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć