Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

zwłaszcza że na zewnątrz tak pięknie (przynajmniej u nas )
i jeszcze mój kuzyn.Wszyscy przyjechali do nas ,a teraz ze wszystkimi kosa
Kuzynka została wyrzucona z domu przeze mnie,ale uwierzcie mi długo byłam cierpliwa,więc wróciła do Pl,pseudoprzyjaciółka i kuzyn nadal tu są ,ale zero kontaktów.A dużo by pisać

za to teraz coś się posuł i nie mógł zasnąć,ale w koćnu poległ.Ja zaraz zabieram się za prasowanie póki on śpi,bo jak wstanie to już nie da rady,chodzi ciągnie za kabel od żelazka i wspina się po desce
Tosika, to biegusiem do lekarza lub chociaż do apteki! Ja przechodziłam 5 dni bez niczego i dobrze mi tak, bo dziś dostałam antybiotykFlorka zresztą też, ale ew. od jutra jakby nei przeszło a narazie stertę kropli syropków itp. Fantastyczna sprawa przed świętami, chyba trzeba będzie schab ze śliwką na kaszankę w menu zamienić
![]()
No i d*** blada, pogoda piękna, a ani mi ani Florce na spacer iść się nie chce, święta leżą, robota zawodowa wrzeszczy o zrobienie, okna nadal czarne.....nic to, zaraz się chociaż za gotowanie wezmę, to może święta będą brudne, ale za to żerte:-)
a mam gorączkę (z 37, bo jeszczze nie sprawdzałam
) do tego zaczął mi sie suchy kaszel i wszystko (doslownie wszystko) mnie boli:-( Powiedz mi co stosujesz oprócz antybiotyku (bo wiadomo to kwestia indywidualna) na swoje choróbsko (biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze karmisz???)
a resztę poproszę moją funfele, co ma restauracje o zdziałanie (mam nadzieje, ze mnie nie skasuje jak za zboże
)
lekarka nawet pwoiedziała że trzeba tylko żeby nie było gorączki
:-)
)

..ostatnio to chyba w styczniu

, na nic tłumaczenia
:-( nic nie chciała jeść już na wieczór, dałam jej nurofen i zasneła bidulka...
akurat przychodnia dopiero od 14:00 czynna a my mieliśmy około 14:00 jechać do rodziców na święta.