kamu
Mamy lipcowe'08
Witajcie po świętach,jakoś brakowało czasu aby Was poczytać.
Widać że wszystkim święta się bardzo udały,to dobrze.My całe święta u tśció wczoraj pojechaliśmy do mojego kuzyna tam było trochę mojej rodzinki a wieczorkiem do domu.
Ogólnie jesteśmy chorzy.Byłam dziś z Maksem u lekarza na razie tylko czerwone gardło,oby się nic z tego nie rozwinęło.Najgorsze jest to że myślałam że mama się nim zajmie a ona też chora,chyba nas jakiś wirus dopadł.
Florcia brawo za przespane nocki,żeby tak mój Maks wziął z ciebie przykład,chociaż i tak nie jest źle,ale nic nie gadam.
Szymuś dużo zdrówka.
Lenka niech te zębiska wychodzą.
Bea współczuję że mała nic nie chce jeść,dobrze że te soki chociaz pije.
Madzia oj żeby małego jakas infekcja nie łapała,w razie czego jak by się to utrzymywało,zrób badanie moczu.
Zuzi i Florce najlepsze życzonka z okazji 9 miesiąca!!!!
Widać że wszystkim święta się bardzo udały,to dobrze.My całe święta u tśció wczoraj pojechaliśmy do mojego kuzyna tam było trochę mojej rodzinki a wieczorkiem do domu.
Ogólnie jesteśmy chorzy.Byłam dziś z Maksem u lekarza na razie tylko czerwone gardło,oby się nic z tego nie rozwinęło.Najgorsze jest to że myślałam że mama się nim zajmie a ona też chora,chyba nas jakiś wirus dopadł.
Florcia brawo za przespane nocki,żeby tak mój Maks wziął z ciebie przykład,chociaż i tak nie jest źle,ale nic nie gadam.
Szymuś dużo zdrówka.
Lenka niech te zębiska wychodzą.
Bea współczuję że mała nic nie chce jeść,dobrze że te soki chociaz pije.
Madzia oj żeby małego jakas infekcja nie łapała,w razie czego jak by się to utrzymywało,zrób badanie moczu.
Zuzi i Florce najlepsze życzonka z okazji 9 miesiąca!!!!

juz wiem ze bedziemy musieli mu takiego piesa kupic niebawem bo po prostu uwielbia zwierzaki:-) takze cale swieta w zasadzie na kanapie przelezalam, podrzemalam, z gotowaniem bez przesady bo ciagle jedlismy poza domem, tylko jakies salatki i tort duzy wszamalismy.
A może upchnę jeszcze do szafy ;-)
Kuba też miał e.coli w moczu i w kale:-(u nas objawiało się to śluzem w kale, ale odpukać ostatni posiew był ujemny więc narazie bakteria poszła precz i Wam też tego z całego serduszka życzymy!

Zdrówka dla maluszka życzę!