reklama

Lipiec 2008

Witajcie po świętach,jakoś brakowało czasu aby Was poczytać.
Widać że wszystkim święta się bardzo udały,to dobrze.My całe święta u tśció wczoraj pojechaliśmy do mojego kuzyna tam było trochę mojej rodzinki a wieczorkiem do domu.
Ogólnie jesteśmy chorzy.Byłam dziś z Maksem u lekarza na razie tylko czerwone gardło,oby się nic z tego nie rozwinęło.Najgorsze jest to że myślałam że mama się nim zajmie a ona też chora,chyba nas jakiś wirus dopadł.
Florcia brawo za przespane nocki,żeby tak mój Maks wziął z ciebie przykład,chociaż i tak nie jest źle,ale nic nie gadam.
Szymuś dużo zdrówka.
Lenka niech te zębiska wychodzą.
Bea współczuję że mała nic nie chce jeść,dobrze że te soki chociaz pije.
Madzia oj żeby małego jakas infekcja nie łapała,w razie czego jak by się to utrzymywało,zrób badanie moczu.
Zuzi i Florce najlepsze życzonka z okazji 9 miesiąca!!!!

reklama
Flora i Zu wszytskiego dobrego z okazji kolejnego miesiaca!!!

Heksa
trzymamy kciuki za Szymonka, zeby szybko do zdrowia wrocil!!! Ty tez badz dzielna, a przede wsztystkim mysl pozytywnie!!Bedzie dobrze. i nie obwiniaj sie bo to i tak nic nie zmieni a tylko Ciebie przygnebia!!!

Surv u nas tez taki dzien, zreszta nie pierwszy, moj Maly sie straszny jojczek zrobil i marudzi caly czas, w dodatku snieg znow sypie wiec nawet na spacer zabrac go nie moge:baffled:

Madzia wspolczuje przebojow nocnych, goraczka pewnie od zebow, mam nadzije ze bez lekarza sie obejdzie!

Dorka zdrowka zyczymy!!!

Bea moze to zeby a moze Malej sie znudzilo jedzonko. Sprobuj to co Andula radzila z tymi czekoladowymi smakolykami, moze akurat Zainab sie skusi!

My po swietach, wypoczeci, zrelakswoani bowiem Swieta w samotnosci spedzilismy. w pierwszy dzien pojechalismy w gory, tam tez zjedlismy obiad w restauracji indyjskiej, pozniej kawka w przemilym miejscu i do domu, a wczoraj to w zasadzie juz dzien pracy tutaj byl ale M wzial sobie wolne i pojechalimsy do znajomego na obiad....byl tam piesio dosc sporawy i co moj Szymon wyprawial jak tego piesia widzial...no normalnie rozkosz:tak:juz wiem ze bedziemy musieli mu takiego piesa kupic niebawem bo po prostu uwielbia zwierzaki:-) takze cale swieta w zasadzie na kanapie przelezalam, podrzemalam, z gotowaniem bez przesady bo ciagle jedlismy poza domem, tylko jakies salatki i tort duzy wszamalismy.
a dzis ide do lekarza bo cos mnie brzuch nie ciakawie pobolewa od jakiegos czasu...mam nadzije tylko ze nie choduje sobie nieczego w srodku...jakiegos miesniaczka czy cos...:baffled:

Hej ja jak zwykle z doskoku, ale niestety, moja Wiki śpi tylko na spacerze i jak jadę, każdy postój kończy się pobudką :-(,a spanie w domu to nuda........... więc albo się bawimy, albo spacerujemy

Zu, Florciu wszystkiego dobrego z okazji 9 miesiąca :tak: wszystkim wcześniejszym solenizantom również życzymy sto lat, i posyłamy całuski.

Heksa dużo zdrowia dla Szymcia

O nie, przypomniałyście mi o prasowaniu:eek:A może upchnę jeszcze do szafy ;-)
Heksa, szczerze współczuję. Ale Szymek ma przeżyć :-( Trzymam mocno kciuki, żeby wreszcie była właściwa diagnoza i szybkie wyleczenie!

Heksa współczuję tak paskudnej choroby!ale zaniedbanie lekarzy musi być okrutne:wściekła/y:Kuba też miał e.coli w moczu i w kale:-(u nas objawiało się to śluzem w kale, ale odpukać ostatni posiew był ujemny więc narazie bakteria poszła precz i Wam też tego z całego serduszka życzymy!:tak:
Kamu,Dorka, Madzia, Beaa zdrówka dla Waszych dzieciaczków!!!niech ząbki wyłażą, gorączki mijają a apetyt niech wróci podwójny:tak:
Pabla gratulje takie speeda w sprzątaniu:tak:
Kasia u mnie też prasowanie czeka a kolejne się suszy:sorry::baffled:
Surv oby maruda poszła precz, no i udanej nocki życzę:happy:

M dzisiaj ostatni dzień wolnego miał, jutro idzie już do pracy:sorry:a tak fajnie było, bo przynajmniej się trochę małym zajął no i wspólne spacerki, oh czekam już na wakacje:happy:Mały już śpi, coś dzisiaj kręcił nosem na kaszkę a zawsze zjada wszystko:sorry:spokojnej nocki!

Heksa buziole dla maluszka, zdrowka dla niego
moja wera tez ma dni,ze wszystko jest bee i złe i w ogole; ale z regoly jest przeslodka tfu tfu jutro zrobie jej zdjecia w nowych nakryciach ;-)
milego wieczorku
moje spia od godziny, ogladamy tv i zaraz piwko otwieramy ;-)

oj już sie nocka nieźle zapowiada.Mały zwykle pierwsze przebudzenia ma najwcześniej o 1,a dziś po godzinie snu już jęczał:-(:no:
No i teściówka dyspozycję wydałą,że trzeba iść do lekarza:baffled:
Ja tam myślę,że to ząbki,a ona ,że małego mogło przewiać i może mieć już coś na płucach:szok::crazy:
No nic ,zobaczymy jak noc i rano zadecydujemy czy iść do lekarza czy nie.

Miłej i spokojnej nocki życzę.

reklama
Szymciu, zdrówka.
Ehhh przykro jak maluszki chorują.
Skóra cierpnie. Mi przypominaj a się lęki w związku z serduszkiem Tymiego i tym, że w szpitalu w związku z gronkowcem byliśmy blisko sepsy. Jak to czasem mało do nieszczęścia brakuje.

Przepraszam że znowu ie popisze, mam małe problemiki i nie mogę się skupić na dłużej na jednej sprawie:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry