Tosika no popatrz, szybko się te chłopy do wygody i full obsługi przyzwyczajają;-)
Luwus zdrówka. U nas też aplikacja czegokolwiek do noska (w ogóle dotykanie) to najpierw walka a potem ryk jakby ze skóry obdzierali.
Super pomysł, też musimy się na lotnisko wybrać
renia trzymam kciuki z operacje. Na pewno wszystko pójdzie elegancko.
beaa ja też chce do Barcelony... fajnie wam
kaja na pewno będzie fajnie na weselu a babcia da sobie rade. Ja tez powoli szykuje sie na weselicho. Ciesze się na nie bo jedyny brat nieczęsto sie hajta ale koszty na dzień dzisiejszy mnie przerażają, zwłaszcza, że na taką impreze musze się niexle wyszykować. My tez sortujemy ale w piwnicy trzymamy, trzeba wynieść pojemnik na góre chyba

A mój maly doadł ostatnio ale żarcia dla szczórów
kamu super niespodzianka. Meżunio o tobie myśli. Gratuluje udanej jazdy i obyś na tym nie poprzestała
Izabelka fajny kurs, ale oby nigdy sie nie przydał. Ja i mój m jestesmy harcerskimi ratownikami medycznymi

hehe. Nawet na jakieś konkursy z tego chodziłam. fajna zabawa puki nie na żywym czlowieku.
/tulimy . Oby sił ci przybyło i dzien był udany.
pearl no nie fajnie z tym brakiem leków

no ale katarek jest i za chwile go nie ma. Fajne zakupy.
surv no pięknie dziewczyna ćwiczy. Niebawem bedziesz narzekała, że nie możesz za nia nadążyć.

Ja juz do pobudki o świcie sie przyzwyczailam a jak wstanie o 7 to się ciesze, że tak mi dal ospać.
Ja wczoraj mialam soro sprzątani więć nawet czasu popisać nie miałam. Robiliśmy pierwsze w tym sezonie ognisko bo u nas była super pogoda. Było fajniusio, tylko Pysia spać zaciągnąć długo nie mogliśmy.
Dzisiaj m musi odpalić traktorek zanim ppojedzie bo trawa już wysoka i spadamy na spacerek. Na obiad m. ma kiełbase z ogniska

a my z małym ziemniaki które wygrzebałam właśnie z żaru. Zrobie sałatke i będzie git.

No i wybywamy spacerkować, rolkować i rowerować się.
No wlaśnie, nie wiecie od kiedy maluch może jeździk w foteliku rowerowym?
Pewnie dobrze by bylo poczekać ale spprzęt mamy dość dobrze amortyzowany no i na krótkie trasy może można....
Uuuuuu ale popisałam. Sorry, że tak w jednym poście

Moje gadulstwo sie ujawnia a kasować tylu wypocin mi szkoda