Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A mój maly doadł ostatnio ale żarcia dla szczórów

hehe. Nawet na jakieś konkursy z tego chodziłam. fajna zabawa puki nie na żywym czlowieku.
no ale katarek jest i za chwile go nie ma. Fajne zakupy.
Ja juz do pobudki o świcie sie przyzwyczailam a jak wstanie o 7 to się ciesze, że tak mi dal ospać.
a my z małym ziemniaki które wygrzebałam właśnie z żaru. Zrobie sałatke i będzie git.
Moje gadulstwo sie ujawnia a kasować tylu wypocin mi szkoda 

Dzięki kochana!! Zapomniałam o zasłabnięciach Hszinych
napewno dzisiaj je uskutecznie, bo już sił mi brakuje:-( a co do gromadzenia rzeczy ważnych i mniej ważnych to ja jestem pierwsza liga;-) wszystkiego mi szkoda
Ja też miałam kiedyś takie autko, które samo się psuło i samo się naprawiało

współczuje Wam kobitki
Ale coś za coś, no nie?? Wy to jeszcze jesteście bardzo zorganizowane, ale jakby ja tak miała
normalnie kaplica
tylko z drugiej strony co to za zabawa, jak caly czas myslisz o dziecku:-( a co do plusików, to musisz najpierw się kochana zalogować i wtedy one się pojawiają (kurka wytłumaczylam jak blondynka
)
i udanej pogody na dzisiejsza wyprawe

Moja mama też z tych aktywnych i jak w listopadzie przeszła na emeryturkę, to od razu z koleżankami-emerytkami zapisały się na ....Uniwersytet III wieku
kurcze ale ten czas leci......oczywiście przypomniało mi się to dzisiaj rano, więc o prezenciku zapomniałam (zresztą mój M też
) więc ja żeby nie być w tyle zapraszam całą moją familię na obiadek do restaauracji na suhsi (M i mały przepadaja za tym, w przeciwieńswie do mnie, ale cóż dla milosci sie nie robi
, może M mi jakoś to zrekompensuje, np. malutkim prezencikiem, wystarczy taki tyci
)Uuuuuu ale popisałam. Sorry, że tak w jednym pościeMoje gadulstwo sie ujawnia a kasować tylu wypocin mi szkoda
![]()

fajnie jakbyśmy się spotkały, to pewnie jedna przez drugą by sie przekrzykiwały

Jak Ci fajnie
Zazdroszczę i to bardzo:-)a wiecie co wymyśliłam, że w następnym roku na rocznicę ślubu, zostawię dzieci z babciami i zabiorę M (o ile bedzie grzeczny
) i pojedziemy do Wenecji (kurcze nie bylam tam jeszcze a wydaje mi się, ze jest to romantyczne miejsce
)
WIELKIE GRATULACJE!!! Chciałabym wytrzymać tyle z moim M.;-)a my dzisiaj z M obchodzimy 12rocznicę ślubukurcze ale ten czas leci......oczywiście przypomniało mi się to dzisiaj rano, więc o prezenciku zapomniałam (zresztą mój M też
) więc ja żeby nie być w tyle zapraszam całą moją familię na obiadek do restaauracji na suhsi (M i mały przepadaja za tym, w przeciwieńswie do mnie, ale cóż dla milosci sie nie robi
, może M mi jakoś to zrekompensuje, np. malutkim prezencikiem, wystarczy taki tyci
)

fajnie ze zaczelas jezdzic

A dzis przed 8 pobudka, choc ja nie wstalam do malej to juz nie moglam zasnac.Wypilam wczoraj 3 slabe drinki.Moj G troche wypil i dzis boli go glowa
A dzis mowi ze wiecej tak duzo nie pije
Ja jestem troche nie wyspana,a mala cala noc ladnie spala.

Na szczęście mały w nocy spał i w dzień też grzeczny,sam się nawet bawi i nie jęczy,no i pięknie wczoraj i dzisiaj jadł ( na obiadek 2 pierogi i 300ml zupki
)ale nie chwalę,tfu tfu,bo się popsuje.