reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

Witamy się z rana!
My nie śpimy od 6.30 co jest normą od kilku dni:wściekła/y:
Ale noc znowu znacznie lepsza niż ostatnimi czasy:tak:
Izabelka zdrówka dla maluszków:tak:
Haszi oj chciałabym:tak::tak::-D
Surv mój Kuba robi tak samo, jak coś gdzieś jemy to tragedia, wtedy butla, a my szybko musimy jeść:-Da w domu obiadu nie chce:sorry:
U nas super pogoda, pewnie wyskoczymy na spacerek,
ja też mam doła ale to nie na ten wątek:-(

reklama
hej,
Iza - dużo zdróweczka dla dzieciaków Twoich!!!
Beaa - ja tu akurat nie narzekam bo M chętnie na spacery chodzi nawet sam z małą.
Moja średnio reaguje jak my jemy....
Surv - mi też dawała Lena wczoraj czadu w kawiarence i też dałam troszki szarlotki:-)
My po pierwszym łapaniu moczu - niestety nieudanym:wściekła/y::angry:
po 2 godz walczenia z dzieckiem i przyklejonym woreczkiem ( czytanie bajek na leżąco, unieruchomienie w leżaczku itp ) Lena zrobiła siusiu jak mama zrezygnowana odkleiła woreczek i zakładała pieluchę:no::no::crazy:
no nic, jutro jak będzie jadła kaszkę około 5:00 rano to jej założę ten woreczek - może nad ranem szybciej zrobi siku śpiąc jeszcze, bo takie czekanie i trzymanie wrzeszczącego i wyrywającego się dzieciucha nie jest na moje nerwy:angry:

Pabla, mi się dzisiaj udało, o włos, bo znowu kupa poszła, ale na szczęście nie pobrudziła woreczka - ja jej rano naklejam, w łapę daję pełną butlę i efekt jest zwykle po ok. 15 minutach. Butla + bajka zajmują ją na tyle, że nie usiłuje siadać, no i robię to zaraz po wstaniu, jak jeszcze lekko przymulona jest :)

Surv - ja też to zrobiłam zaraz po przebudzeniu, tylko młoda butli za bardzo nie chciała i od razu na brzuch i na czworaka i w nogi....ona ledwo oczy otworzy i już śmiga jak szalona:baffled::sorry:

Witam!
Ale weekend szybko minął:-(No nic, za kilka dni będzie następny;-)
Renia, zdrówka dla m. Żeby wszystko było w porządku:tak:
Tosika, wszystkiego najlepszego dla Was! Kolejnych lat w miłości!!!
Pabla, na wakacje lecimy we wrześniu, więc zapraszamy w drodze na południe Polski:tak:
Kaja, zdrówka! Ty jak dzieciaczek idący do przedszkola, co chwilkę jakaś infekcja;-)Znalazłas plusy?;-)
Surv, to nieźle Florcia ćwiczy. Na pewno będą efekty:tak:
Kamu, sto lat dla męża!
Julia, zdrówka dla Was!
Madzia, nie mnożna takich genów marnować:no::-)
Izabelka, chore dzieciaczki to tragedia. Trzymajcie się!

Witam,
Mala obudzila mnie o 8 ale teraz znowu spi:-)To mama postanowila posiedziec w spokoju na BB:laugh2:
Izabelka zdrowka dla dzieci:tak:
Beaa smutno mi ze Twoj m nie chce z Wami chodzic na spacery:-(G lubi wychodzic na spacer z mala(z nami tez) Jak jestem po pierwszej nocce to on idzie z nia na dwor sam albo z Seba:tak:

U nas pogoda zapowiada sie Ok.Maly spi ja mialam sie pomalowac i szykowac na spacer ale nie chce mi sie nic :baffled: W domu pelno porozwalanych rzeczy,kartonow,paczek normalnie syf straszny ale nawet nie mam jak tego ogarnac :wściekła/y::crazy:
Mam nadzieje ze to juz ostatnia przeprowadzka na kolejne sie zgadzam ale tylko w obrebie Pl:tak:

Milego dnia:-)

u nas tez pieknie slonko swieci,wiec napewno na spacerek pojdziemy.
Maly wczoraj padl o 22 wiec myslalam,ze rowniez dluzej pospi rano,a on w sumie jeszcze godzine wczesniej sie obudzil:baffled: czyli o 5.45.Dostal butle i jeszcze pospalismy do 8.30.

Surv - ja też to zrobiłam zaraz po przebudzeniu, tylko młoda butli za bardzo nie chciała i od razu na brzuch i na czworaka i w nogi....ona ledwo oczy otworzy i już śmiga jak szalona:baffled::sorry:

u nas to samo:sorry:przyuwazylam,ze on jeszcze oczy ma zamkniete ,a juz sie odwraca,wstaje i dobiero zaczyna kumac co sie dzieje:laugh2:

Izabelka zdrowka dla maluchow.
Andula a ty juz na stale w maju do Pl jedziesz?

Lece robic kaszke,bo maly juz nie da wiecej popisac:baffled:

reklama
Andula a ty juz na stale w maju do Pl jedziesz
Madziu na stale choc, M mowi ze jak znjdzie przez net prace w uk jakas pozadna to wrocimy ale juz sie na to nie pisze chce niech wraca ale bezemnie.Kazda przeprowadzka to dla mni wielki stres i kolejny raz musimy zaczynac wszytko od nowa :baffled:Ile razy mozna:crazy: Wczoraj prawie 100 kg juz do Pl wyslalismy:tak:
Madzia u nas podobnie czym pozniej Misiek sie polozy tym wczesniej wstaje :eek:

Do góry