Doobra, przeczytałam całą wieczorną produkcję i mogę pisać

Myśmy po wczorajszym wstawaniu bladym świtem dość wcześnie odpadli wieczorem.my czyli ja i M, bo Młoda uważa, że nie ma po co spać, trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć, więc wieczorem oczywiście po 15-minutowej drzemce po kąpieli wstała i znowu godzinę z zapałem ćwiczyła siadanie i przewroty

Prześmiesznie to wygląda, jak jeszcze na śpiocha siada, a potem oczy się zamykają a ona dzielnie się przewraca na brzuch i z powrotem, mamrocząc pod nosem przekleństwa:-)
Wczoraj byliśmy z Młodą po raz pierwszy w kawiarni, ale oczywiście usiłowała dać czadu i większość pobytu M ją wokół stolika nosił....awantura była głównie o to, że rodzice jedzą, a ona nie - jak się złamałam i szarlotki trochę dałam, to potem był wrzask, że za mało i tak dookoła...w końcu padła jak żul z nogami na barierce wózka
Tosika, z niejakim poślizgiem ale najszczersze życzenia jeszcze paru takich 12-tek! No i dalszej wytrwałości i cierpliwości do M:-)
Dorka u nas też ja mam (miałam - bo nie sprawdzałam od 1,5 roku

) silniejszą głowę od M

Ach, piwko mi się zamarzyło.....a Młoda kolejne sztuczne mleko oprotestowała
Beaa, znam to uczucie z niedzieciatymi koleżankami, ale z drugiej strony też je trochę rozumiem, bo parę lat temu chyba byłam podobna

Pewnie, że trochę zazdrość kłuje, że jedni się bawią, a inni walczą z pieluchami, ale z drugiej strony pieluchy za niedługo znikną, a dziecko cudowne zostanie.... w przeciwieństwie do butów, jak słusznie pisze Hashi

A w Waszym przypadku na samotne spacery bym nie narzekała i Ty i córa śliczne, pewnie konkiety w parku robicie niesamowite....M by tylko psuł efekt
Izabelka, dużo zdrówka dla dzieciaków. Współczuję chorób - z jednym chorym ciężko, z dwójką pewnie jeszcze gorzej:-( A nie zastanawiałaś się czy to moze alergiczne? Bo jak tyle chorują, a przyczyny jednoznacznej nei ma - może warto sprawdzić?
Widziałyście wczoraj prognozę długoterminową na TVN? 2 tygodnie nieprzerwanego słońca:-) Oby wszystkie dołki i choróbska przepędziło!

Miłego dnia!