A ja chora znów jestem! Znowu gardło zawalone, ledwo gadam... Trzeci raz odkąd wróciłam do pracy
Ale oczywiście w poniedziałek pójdę do roboty, wykuruję się... A my idziemy na wesele w przyszłą sobotę i baaaardzo mi się nie chce
Nie lubię takich imprez. A poza tym boję się, bo trzeba Zosię zostawić na noc u mamy. Pierwszy raz
No i kasy brak... mam fajną kieckę, ale akurat byłam w niej na poprzednim weselu, gdzie był podobny skład. A nie dam 250 zł za nową
Zbuntowałam się i pójdę w spodniach i koszuli
Ach, zła jestem, bo to w innym mieście i powrót rano, uff...
A koleżance nie udała się inseminacja... Test wyszedł negatywny
Bardzo jej współczuję...
Ale oczywiście w poniedziałek pójdę do roboty, wykuruję się... A my idziemy na wesele w przyszłą sobotę i baaaardzo mi się nie chce
Nie lubię takich imprez. A poza tym boję się, bo trzeba Zosię zostawić na noc u mamy. Pierwszy raz
No i kasy brak... mam fajną kieckę, ale akurat byłam w niej na poprzednim weselu, gdzie był podobny skład. A nie dam 250 zł za nową
Zbuntowałam się i pójdę w spodniach i koszuli
Ach, zła jestem, bo to w innym mieście i powrót rano, uff...A koleżance nie udała się inseminacja... Test wyszedł negatywny
Bardzo jej współczuję...
Pomysl sobie ze sie rozerwiesz a babcia sie malutka dobrze zajmie
nareszcie sie z kumpelka spotkalam; mezus poszedl do kumpli to mialysmy chate wolna :-)
radocha ze hej, no i przytulanke mu w koncu fajna kupilam (krowe laciata
lubie ikea bo tam zawesze cos fajnego mozna znalzec i maja takie proste rozwiazania
u nas pogoda nie za fajna, szaro, wieje i jest dość chłodno, ale babcia pewnie pójdzie z małym na 3 godzinny spacer