reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2008

A ja chora znów jestem! Znowu gardło zawalone, ledwo gadam... Trzeci raz odkąd wróciłam do pracy:baffled: Ale oczywiście w poniedziałek pójdę do roboty, wykuruję się... A my idziemy na wesele w przyszłą sobotę i baaaardzo mi się nie chce:baffled: Nie lubię takich imprez. A poza tym boję się, bo trzeba Zosię zostawić na noc u mamy. Pierwszy raz:no: No i kasy brak... mam fajną kieckę, ale akurat byłam w niej na poprzednim weselu, gdzie był podobny skład. A nie dam 250 zł za nową:angry: Zbuntowałam się i pójdę w spodniach i koszuli:wściekła/y: Ach, zła jestem, bo to w innym mieście i powrót rano, uff...
A koleżance nie udała się inseminacja... Test wyszedł negatywny:baffled: Bardzo jej współczuję...

reklama
Renia powodzenia dla męża na operacji!
Pearl dobrze że z Szymkiem już lepiej.
My dziś z Maksem poszliśmy na działkę i tam sobie posiedzieliśmy pogoda była fajna.
No i po południu mąż mi zrobił niespodziankę i zabrał mnei na jazdy "L" wsiadłam do auta po 10 latach i powiem wam że dobrze mi szło sama byłam zaskoczona,potem wracałam 13 km do Cz-wy w dodatku trasą a ruch był spory,następnie do nas pod blok,kilka ruchliwych skrzyżowań.Pewnie ja bym zwlekała jak bym miała zaplanować tą naukę a on mnie zaskoczył.
Miłej nocki laseczki oby wam dzieciaczki ładnie spały.Mój mężulek jutro ma urodzinki ostatni raz 2... z przodu od przyszłego roku już będzie 3:-) trzeba wymyślić chłopakowi jakąś niespodziankę
Antonio zdrówka!!!!

Ostatnia edycja:
Kaja zdrowka dla Ciebie.Ja z checia na weselicho bym poszla ja lubie sluby niestety u nas w rodzinie nikt narazie nie planuje a szkoda:tak:Pomysl sobie ze sie rozerwiesz a babcia sie malutka dobrze zajmie:tak:Nawet w koszuli bedziesz super wygladac :tak:
Oj bidula Twoja kolezanka nawet sobie nie chce wyobrazac co czuje,oby nastepnym razem sie udalo:tak:
Beaa super ze sobota udana:tak:
Ja bylam w barcelonie prawie dwa tygodnie i o tydzien za dlugo;-):tak:
Renia powodzenia dla meza wszystko bedzie OK.
Kamu super niespodzianka zdolna jestes i dlatego wszystko szlo grejt.100 lat dla M

Ostatnia edycja:
ja krotko, bo zmecznona po piwku jestem :-p nareszcie sie z kumpelka spotkalam; mezus poszedl do kumpli to mialysmy chate wolna :-)

Anotni sto lat na kolejny miesiac :tak::tak::tak:
Kaja zdrowka!! mnie gardlo boli, ale to zboczenie zawodowe, musze chyba isc na kurs emisji glosu...
wszystkim brzdacom tyż zdrowka :happy:

aha i czuje sie przeszkolona po kursie pierwszej pomocy, jakby co pytajcie poki pamietam :-p:-p:-p:-p
spokojnej nocki....przespanej ;-)

oj pochwalilam sie ze lepiej a teraz znow byla masakra z tym katarem.Szymon nie mogl wogole zasnac a jak juz zasnal to sie biedy obudzil juz dwa razy:-(no nic nie ma co liczyc na cuda ze katar zniknie w dwa dni:baffled:
bylismy dzis w ikea, kupilismy Malemu klocki drewniane i taki samochod drewniany jakis dzwig czy cos:-Dradocha ze hej, no i przytulanke mu w koncu fajna kupilam (krowe laciata:-D) i sliniaki z rekawkami bo jak Szymon je obiad to wszedzie jest, papla raczkami bo blacie i pozniej rekawem sciera:eek:lubie ikea bo tam zawesze cos fajnego mozna znalzec i maja takie proste rozwiazania:tak:
mam nadzije ze noc bedzie w miare ok
kamu zycze kreatywnosci na urodziny M i wszystkiego dobrego dla niego:tak:
bea gruszki oczywiscie mam ale to kompletnie nie dziala, wczesniej udawalo mi sie Malemu jakas koze wyciagnac a teraz przy katarze jak widzi to wrzeszczy i sie rzuca...no dramat jakis:-(

Renia powodzenia na operacji M, wszystko będzie dobrze, pamiętaj że na śląsku bardzo dobrzy specjaliści:tak:
Pearl zdrówka dla Szymka, oby katar szybko się skończył, i fajne zakupy zrobiliście:tak:
Kaja zdrówka
Izabelka ja mam teraz zajęcia z emisji i głosu i czy to takie rewelacyjne:sorry:
Tosika jedziemy koło 20 lipca na 2 tygodnie chyba że zdecydujemy się na 3 ale chyba nie bo siostra przylatuje z Anglii i chciałabym się z nią widzieć:tak:
Liwus zdrówka dla was, ale fajną zrobiliście sobie wycieczkę na lotnisko:tak:i udanej pogody na dzisiejsza wyprawe:tak:
Kamu no to cie m zaskoczył, najlepsze życzenia dla M:tak:
Beaa ty taka chudziutka że możesz takie jedzonko śmiało wcinać:-D
Andula czy ja dobrze doczytałam ?wracasz na stałe do PL?
My już na nogach od 6.30:sorry:a miałam nadzieję na dłuszy sen bo dzisiaj do szkoły na 12:confused2:u nas pogoda nie za fajna, szaro, wieje i jest dość chłodno, ale babcia pewnie pójdzie z małym na 3 godzinny spacer:sorry::-D
Miłego dnia!

A myśmy wczoraj cały dzień na dworze spędziły, bo Młoda nie do życia była...albo te trójki się w końcu przebijają, albo paskudny charakter krystalizuje:-p Byłyśmy na placu zabaw, ale to moje introwertyczne dziecko jakoś słabą radochę miało - na huśtawce nawet raczyła się uśmiechnąć parę razy, ale potem już tylko z kolan mamy z niejaką pogardą patrzyła na Laurę szalejącą w piaskownicy:baffled: No ale przynajmniej cicho była, to już jakiś plus;-)

A moja mama studiuje teologię:-) Też ją namówiłam, początkowo pomagałam w finansowaniu no i tak zleciało, że za miesiąc będzie się bronić:tak:

Zdrówka dla wszystkich chorych małych i dużych! U nas nadal katar nieziemski się małej z nosa leje i ryki potworne są przy odciąganiu, ale nie ma rady...

No i dziś uhonorowałyśmy niedzielę wstając o 5.30...masakra lekka, więc pewnie pół dnia będziemy się wszyscy pokładać....wszyscy z wyjątkiem Młodej, bo dostała powera nieziemskiego na ćwiczenia - wczoraj do 22 ćwiczyła uparcie przewalanie się z siedzenia do pozycji na brzuch i dziś od świtu to samo..gdybyż jeszcze zaczaiła, że trzeba tę pupę ciężką do góry unieść, to by była już niemal raczkująca:-p

Antoś, wszystkiego naj! wyrośnij na dużego, ważnego prezesa!:-D

Hej i my się witamy.....wstałyśmy o 07:00, byłoby dłużej ale nad ranem młodą katar męczył i nie dał dłużej spać:baffled:
Kaja - zdrówka!!!
Kamu - życzonka serdeczne dla Twojego M!!
M właśnie robi jajecznicę na śniadanko, a zaraz jedzie na mecze, młoda znalazła w koszu w wózku worek z chrupkami i właśnie ją przyłapałam jak w kącie w przedpokoju podjadała:laugh2:
po południu pewnie na spacerek skoczymy, bo u nas słoneczko i całkiem przyjemnie, chociaż chłodek czuć...

Ja nie mam tych plusów, którymi można zaznaczać posty! Pisałyście, ze w prawym rogu? Nie mam:baffled: Albo nie widzę:wściekła/y:
Kamu - 100 lat dla mężusia!
Surv - teologię, super! Moja mama też dopiero przed 50 się broniła:tak:
Renia - będzie dobrze!
Izabelka - no właśnie, problemy zaczęły się, gdy wróciłam do pracy... Rok przerwy to sporo, odzwyczaiłam się od takiego mówienia! U nas też ostatnio był ten kurs z certyfikatem, niestety nie mogłam, bo nie miałam z kim zostawić małej... A warto zrobić! Pamiętam raz jak spanikowałam, gdy chłopak obsunął się na lekcji pod ławkę! A to tylko omdlenie;-) A młodzież super przeszkolona w ciągu kilku sekund zareagowała :-D
Kicrym - a zamierzałam wybrać sie na takie szkolenie... Mówisz, że nie warto?
U nas słonecznie:-) M. sprząta (codziennie musimy odkurzać i myć, przez psa:baffled:), mała mu przeszkadza jak tylko potrafi, a ja się byczę przy kawce:-D W kuchni mamy wiadro i koszyk wiklinowy, do których wrzucamy opakowania palstikowe, szklane i papier (sortujemy) i jest to raj dla Zosi! Zawsze sobie tam coś wynajdzie;-) A ostatnio pies jadł ryż z mięchem na balkonie a Zosia się wychyliła z pokoju przez próg, złapała kilka ziarenek i nim dobiegłam zjadła! Fuj... I nie przeszkadzało jej, że nie zmiksowane:tak: Już wiemy, co jej dawać i w jakiej formie:-D

reklama
mala doprowadza mnie do szalu :-( od 8.30 nie moze zasnac...co chwile zabawa i trze oczy i ryk
Oskar marudzi, bo nie mam sily ani ochoty sie bawic
padam na nos tak mi sie chce spac :-( i do tego mam okres :-(
nic trzeba przezyc....
Kicrym, nie sa na pewno ciekawe,ale podobno duzo pomagaja...slyszalam,ze nawet postawa tzn jak sie stoi wplywa na to ze czlowiek tak sie nie meczy przy gadaniu itd

Do góry