reklama

Lipiec 2008

hejjj
ale macie fajnie z wycieczkami zagranicznymi, pozazdroscic :tak:
Pearl nic nie bylo? :eek: co to za apteka :no:
a ja dzisiaj zasuwam na szkolenie pierwszej pomoy- juz wczoraj kurs sie zaczal, dlatego sie nie odezwalam za dnia; mielismy teorie-ale ciekawie opowiadal i smiechu bylo; a dzisiaj praktyka; podobno jest 8 ustnikow do wentylacji nieprzytomnego :szok: mamy testowac wszystkie :-p dostaniemy certyfikat unijny, zobaczymy czy sie czegos naucze ;-)

moje maluchy nadal katar i kaszel- juz ponad tydzien :no:
milego dzionka!!!

reklama
Pearl a nie mieli nic frido podobne?To czym oni ściągają ten katarek u dzieci?
Nawilżacz niech chodzi żeby powietrze nie było suche.
Rewelacyjne sa też inhalacje z majeranku ale jak takiemu dzieciaczkowi zrobić?

Witamy się i my! u nas pogoda do bani niestety, a cały dzień jesteśmy u mamy i możnaby pospcerować, jakby się komu chciało...no ale może się opatulimy i i tak na to zimno pomaszerujemy, bo inaczej Młoda bez swoich zabawek da do wiwatu, a babcia na studiach to niestety matka sama musi się zajmować:-p

Pearl, a może kup inhalator i inhaluj malego? Też mi się wydaje, że jakieś urządzenie do odciągania katarku to nawet w Kanadzie musicie mieć:tak: U nas też katar nadal, zastanawiam się czy nei alergiczny, skoro innych objawów brak, ale nie chcę znowu do lekarza iśc, bo i tam bywamy tam zdecydowanie za często:baffled:

zmykam nakarmić moją marudę, przynajmniej jak je to nie daje czadu:-p Miłego dnia!

hej,
u nas nocka nie ciekawa, mała dziwnie się zachowuje ale to na innym wątku.
My już po basenie, młoda po ciężkich bojach drzemie.
Kasia, Renia, Tosika - super macie z tymi wyjazdami, my planowaliśmy też Turcję w tym roku z młodą ale finanse jednak nie pozwolą na takie szaleństwo:-(
więc może chociaż na tydzień do Krynicy Zdrój pojedziemy.

Witamy
my budzimy sie ok 8 ale jeszcze do 10 lezymy:-)My w tym roku chcielismy jechac do Wloch do mojej mlodszej siostry,ale G brat ma wesele i odlozylismy wycieczke na przyszly rok:-(

Aż wam zazdroszczę tych wyjazdów na ciepłe plaże. My w tym roku tylko nad polskie morze pojedziemy.
Najlepsze życzenia dla Antka z okazji dziewiątego miesiąca
a wszyskim chorym dzieciaczkom życzę zdróweczka:-)

Buziaki dla Antosia z okazji nowego miesiaca!!!

Kamu, Surv
pytalam o wszytsko i nic. oni tutaj nawet gruszki nie stosuja bo uwazaja ze wiecej mozna krzywdy zrobic niz pozytku. nie sciagaja niczym, podaja tylko to slo fizjologiczna i tyle.
powiem Wam ze noc byla super. Maly spal az do 6 rano:szok:katar jakby znikl:tak: teraz slysze ze troche gardlo skrzeczy ale dobrze ze z nosa sie juz nie leje litrami:tak:dziecko tez odmienione:-)nawilzacz chodzi cala noc przy zamknietych drzwiach, jak sie obudzilam o 6 to myslalam ze jestemw jakims lesie tropikalnym bo lalo sie normalnie ze scian:-Dale najwyrazniej pomoglo;-)
u nas pogoda super, jedziemy dzis do ikei po klocki drewniane dla Szymonka:tak:

reklama
Dziękujemy za pamięć;-)
Pearl zdrówka dla Szymonka:laugh2:
ja dziś wysprzątałam dom, upiekłam ciasto i wyruszyłam z Małym do Mamy:-) moja Siostra dostała od rodziców dwa pomieszczenia i remontują je intensywnie, żeby się przed narodzinami Dzidzi wprowadzić:-p bałagan niesamowity, ale M poszedł pomagać, a my poszliśmy Go pilnować żeby nie miał okazji napić się piwka:-p:confused2: teraz Mały się grzecznie bawi, a ja muszę spłodzić jakieś ekstra cv na poniedziałek:eek: miłego wieczoru:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry