reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam sie i ja. Bylam u lekarza mam zwolnienie do poniedzialku. Znowu mala wyplata bedzie buuuu. Ale stwierdzilam ze nie wytrzymam w pracy 11godzin:no:
A u nas tez leje i zapowiada sie tak caly dzien. Nie lubie kiedy pada:tak:

maja siostra tez sie boi burzy. Fajnie tak rano sobie troche odespac no nie:-D
Renia to czeka cie ciezki dzien w domku z malym maruda.
Fredka udanego spadkania:tak:
Julia trzymam kciuki, powodzenia. Pamietam moj pierwszy dzien w pracy po macierzynskim. Strasznie tesknilam za mala:tak:
Survi to masz czym poodychac:tak:

reklama
Ja przed chwilą z młodym wróciłam ze sklepu i powiem Wam że ten deszcz mnie dobija. A że pojechaliśmy wózkiem a nie w chuście :realmad: to finał był ... mokry.
Poszliśmy kupić jakieś ubranko dla koleżanki Adasia która ma się urodzić 5.08 :-) ale nic fajnego nam nie wpadło w oko , a szelki które chce kupić Adasiowi też brak.

My dzisiaj wstaliśmy o 10:00 więc nie tylko Post ma dobrze:happy2:
Wczoraj nadrobiliśmy pisanie kartek dla Adasia kolegów i koleżanek i w tym tygodniu zostaną jeszcze wysłane więc zapewne jak wrócicie ze zlotu to już będą kartki.

Dorka no i dobrze że masz L4 jak się jest chorym to trzeba troszku poleżeć:tak:
Liwus a folia na wózek nie pomogła?:szok:
U nas już lepiej z tą pogodą, trochę słonko się przebija ale deszcz nie pada, mama zabrała małego a ja lece do kosmetyczki:happy2:

Myśmy dziś miały pojść tylko na kawę z Karolinką i jej mamą, ale jaoś tak Mondzi zasiała niepewność czy aby nie potrzebuję z wyprzedaży skorzystać, no i poleciało... kupiłam torebkę, bluzkę i sukienkę, dołożyłam paroma rzeczami dla siebie i małej ze szmateksu i mam zakaz do końca wakacji wchodzenia do sklepów:-p:-p:-p Potem się pochwalę nabytkami, jak się wypiorą i przeschną;-)

Upał oczywiście nadal, choć rano tak cudnie lało, lało nawet potem, dokładnie w momencie jak żeśmy piechotką pomykały do domu, ale co z tego, jak już znowu wstrętne słońce....Kicrym pewnie się z niego by ucieszyła:-p:-D Apropos, Florka bardzo dziękuję za kartkę urodzinową od Kubusia!

Dorka, dobrze, że dostałaś zwoleninie, nie ma co się pracą katować, jak się źle czujesz!:tak:
Idę po kolejną kawę i siadam odrabiać poczynione na koncie straty:tak::tak:

surv chwal sie chwal nabytkami:tak:
a ja wczoraj u fryzjera bylam, on chyba jedyna osoba z Kanady jest ktorego bedzie mi szkoda opuszczac...facet jehst genialny...wzial mnie dopiero na 20.30 i bylo super bo juz zamkneli salon i on tylko ze mna byl, pocil sie nad moja glowa chyba z 1,5 godziny ale wyszlo super:tak:poza tym on jest :tak:tak komiczny ze mialam wieczor pelen smiechu i jak wyszlam to mialam zakwas w szczece od smiechu:-D:-D:-D:-Dno sikac mozna bylo:-D:-D:-D:-D:-D
zdjeciami sie pochwale jak mi M jakies dobre strzeli bo sama sobie zdejc nie umiem robic:baffled::baffled:
no i w koncu sie musze ostro za pakowanie wziac:-:)-:)-:)-:)-(KAMU gdzie jestes?????

Survi ale zakupki zrobilas:tak:Zaszalalas a teraz trza oszczedzac:-D
Kircym moze bym sobie polezala gdyby nie mala Misika Fiska, ktora ma katar i caly dzien mekoli:baffled:
Pearl super ze jestes zadowolona z fryzjera:tak:

G na kolacji sluzbowej, a chwile na BB a potem do wyrka. Mala sie przespala ok 18 i teraz dokazuje.

już znowu wstrętne słońce....Kicrym pewnie się z niego by ucieszyła:-p:-D Apropos, Florka bardzo dziękuję za kartkę urodzinową od Kubusia!
Surv no ja bym się ucieszyła bo u nas non stop pada:angry:mama wracała w ulewie z małym:dry:a no i super że przynajmniej jedna kartka doszła trochę przed czasem:-)
Dorka u nas dzisiaj tez maruda, ale mama była więc pobawiła wnuka:tak:
Pearl super, że fryzura wyszła:tak:czekamy na fotki
Ja po wizycie u kosmetyczki zrobiłam sobie żel na stopach i nareszcie mam spokój:tak:
Spokojnej nocki a jutro słonecznego dnia:tak::-)

reklama
Kasia nie w pracy?:-D:-D

Kasia była w pracy, ale miałam tyle do roboty, że nie dało rady wejść na bb.
Pearl, już nie mogę doczekać sie fotki nowego image:tak:
Surv, widze że i Ty zaszałałaś na zakupach:tak:
Kicrym, fajnie że pazurki zrobiłaś.

I nie wiem co maiłam jeszcze odpisywać:baffled:

W pracy pracowicie, ale za to po południu przemiła wizyta Magdzików. O ja, jaka Jula jest kochana, mówię Wam! Normalnie śmiała się na głos. A Państwo Magdzikowie bardzo sympatyczni:tak: Olga wpatrzona w koleżankę jak w obrazek:tak:
Zaraz idę spac, bo nocka była taka se - Olga obudziła się o 23 i nie mogła zasnąć.

Do góry