Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a ja tak z innej beczki zapytam - macie takie "zbicia", tak jakby skurcze macicy? od czasu do czasu mi się taka twarda robi i puszcza po chwili? nie boli ale takie nieprzyjemne uczucie jest.....
Post_ptaszyna błagam o namiary na tego pana!!!! Ja to myślałam że w Polsce już takich fachowców nie ma! Od kwietnia ubiegłego roku robię remont całego domu, buduję ogrodzenie podjazdy i takie tam i już generalnie wymiękam. Chciałabym to całe zamieszanie skończyć przed urdzeniem maluszka. A dobrego pana do zrobienia mebli bardzo bardzo poszukuję!joas tak. Mamy takiego fajnego pana który robił nam również meble do kuchni i szafę w przdpokoju. solidny i tani![]()
Ja myślę, że to są skurcze Braxtona-Hicksa ;-) i nie masz sie co martwić.
Poczytaj np. tu Skurcze Braxtona-Hicksa - arykuł
Ja z Matim miałam 28 dniowe cykle i to co do godzny dostaławam @, a urodziłam po termnie. Z tymi rucham to tez ne pasuje z moją ciążą z Matim. Ale powiem wam jedno - napewno jedno jest pewne - urodzimy ;-)andzia79 mamy takie same loginy :-) termin porodu jest okreslany mocno w przyblizeniu. Zaledwie 5 % kobiet rodzi dokladnie w tym terminie i wsrod nich sa takie ktore mialy idealnie 28-dniowe cykle :-) tak wiec masz problem z glowy, ale mysle ze usg jest bardzo wiarygodne :-) zreszta lekarz tez :-) jak masz termin na 16 lipca, to liczy sie 2 tyg w przod badz w tyl :-) jednym slowem caly lipiec najlepiej byc na bacznosc i przygotowana na wszelkie ewentualnosci :-)
slyszalam tez o czyms takim, ze od dnia pierwszych ruchow dolicza sie 4mc i 2 tyg i to niby jest termin porodu-ale ja nie wiem czy to wiarygodne :-)