reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Florciu Z okazji 1 urodzinek życzymy Ci słoneczka każdego dnia,usmiechniętego pysiolinka,miłości wszechogarniającej,radości kolorowej jak stado motyli i oby swiat Cię rozpieszczał i tulił w swoich ramionach!!!! 100 LAT królewno!!!!!!!!

Zu życzymy Ci miłości wielkiej jak ocean,radości z podskokami do nieba,nowych odkryć,zdróweczka,uśmiechu na słodkim pysiu i abyś była dumą dla swoich kochających rodziców! STO LAT MALUTKA!!!!!!!!!

Oldze,Gabi,Maciusiowi,Antosiowi i Adasiowi i im rodzica dziekujemy za sliczne karteczki i za zyczenia:tak:

Izabelka witaj z powrotem.Super ze wyjazd udany:tak:
Kiwaczka ooooo:shocked2:. Witaj i udzelaj sie czesciej:tak:
Julka :szok:O matko i corko. Ja tez czasami mam ciary na plecach jak Misia cos wymysli:tak:
Kasia u nas tez komary, a ja mam tez zaraz bable od nich:baffled:
Pabla super ze gardlo juz lepiej. Lenka tak jak Misia nie usiedzi w miejscu a na spacer koniecznie codzinnie. Teraz kilka razy chciala do mnie na kolano ale na chwile i dalej na podloge:tak:
Florka ale sie rozszalalas dziewczyno:-D
Andula powodzenia w nowej pracy:tak:
Nie wiem co mam pisac dalej.Jutro mam wolne:happy2::happy2::happy2:Mala dzis wstala pierwszy raz o 6 jak ja wyszlam do pracy i nie spala do 11:baffled: Mam nadzieje ze jutro troche pospi:-)
Milego wieczoru

reklama
Moja mysza w końcu zasnęła...a ciężko było, bo ogromny płacz ją złapał, nie taki marudzący - mamo uśpij mnie - tylko taki poważny, może brzuszek ją bolał:baffled:
no ale zasnęła.
Ja wciąż chodzę jak śnięta ryba, gardło już ok, ale ogólne samopoczucie kiepskie jakoś:sorry2:
M poszedł biegać, ja chwilkę jeszcze przed kompem i chyba wczesnie spać pójdę .....

Witam:-)
MOC ŻYCZEŃ I BUZIAKÓW DLA FLORKI I ZUZY Z OKAZJI ROCZKU:-):-):-)

Dziękujemy z karteczki Gabi, Zainab, Adasiowi i Misi:-D:-D:-D
Andula gratuluję pracy:-D:-D:-D:-D

widzę, że zlot udany:-) fotki ekstra bo już musiałam wszystkie obejrzeć;-) następny zlot choćby na końcu PL będzie przez nas zaliczony:-):-):-)
u nas średnio:baffled: w sobotę mamy imprezę roczkową a Antoś nadal chory i dziś dostał nowy antybiotyk bo zapalenie oskrzeli nie uległo polepszeniu, ale nie jest gorzej:wściekła/y: Mały na widok strzykawki dostaje spazmów, ale wcale mu się nie dziwię:zawstydzona/y: wczoraj Antoś dostał pierwszy prezent rowerek od Cioci - postaram się wrzucić fotkę na zamkniętym;-) życzę Wszystkim Zdrówka (teraz zwłaszcza Pabli) oraz miłej nocy:-)

moje dzieci padly doslownie po kapieli :-) z niedowierzaniem dorwaly sie przedtem do zabawek hihhi
Pabla zdrowka zycze, wez witaminki jakies
Kate biedny Antoś...zdrowka dla niego, a oklepujesz go? u nas zawsze pomaga; a rozwazasz stawianie baniek? nam zawsze pomagaja, tylko musi postawic osoba,ktora sie zna na tym; wiem co mowie,bo moje maluchy juz z milion razy chorowaly na oskrzela; jakbyco-pytaj ;-)

pije sobie piffko :happy2: maz wyskoczyl na chwilke do kolegow na dol, jutro pomaga mamie w remoncie,to bedzie sami rzadzic :-p
spokojnej nocki

Florka i Zu wszystkiego najlepszego z okazji roczku.

Sorki , ale część kartek dotrze z opóźnieniem spowodowanym moimi rozjazdami, na szczęście nadgonione już ;-)

Pozdrawiam z gorącego Lidzbarka :-)

dzien dobry, milo sie spalo w swoim lozeczku :-D maluchy juz brykaja po sniadanku, ja lece po kawusie ;-)
Kasia jak o tej porze macie juz upal to wspolczuje, tylko nad wode albo las . U nas ma byc 30 stopni- mam nadzieje,ze wytrzymam :-)
milego dnia

o kurcze faktycznie pisalyscie o tym wczoraj :dry: ciekawe jak u nas bedzie :confused: czy jest

Adasiu, Maksiu, Dominiczko i Michalinko w dniu urodzin życzymy wam zdrowka i radości w odkrywaniu każdego malutkiego szczęścia :-D
STO LAT STO LAT

wstyd,ale moje kartki dla was przyjda pozniej, bo dzisiaj wysle, przepraszam,ale to przez nieobecnosc...buziaczki solenizanci

reklama
Witajcie, jakimś cudem mąż wyłapał "jakąś "sieć i mam net, ogólnie nadal czekamy na sprzęt. Zaległości nie nadrobię, kartek dostaliśmy opór, prawie od wszystkich.

Zu, Florcia spóźnione życzenia z okazji roczku, dużo zdrówka i radości

Misia, Ika i Adaś z okazji roczku dużo radości, spełnienia marzeń i również ddrweczka bo ono najważniejsze.

U nas kartki dojdą z opóźnienim, z racji tego że nie miałam netu, nie miałam jak sprawdzić co jak i kiedy.
Co do zjazdu to poprostu rewelacja. Dziewczyny następnym razem zróbcie wszystko żeby przyjechać.
Mój mąż jak w pierszy dzień się schował z Maksem w pokoju tak w drugi już musiałam go tam wyganiac bo się z chłopakami za bardzo integrował:-) Już się pytał kiedy następny zlot i ciekawe co tam u dziewczyn z bb, jaka zmiana pozytywna. Pozdrawiam i miłego dzionka, mam nadzieję że wieczorkiem zajżę

Do góry