Florciu Z okazji 1 urodzinek życzymy Ci słoneczka każdego dnia,usmiechniętego pysiolinka,miłości wszechogarniającej,radości kolorowej jak stado motyli i oby swiat Cię rozpieszczał i tulił w swoich ramionach!!!! 100 LAT królewno!!!!!!!!
Zu życzymy Ci miłości wielkiej jak ocean,radości z podskokami do nieba,nowych odkryć,zdróweczka,uśmiechu na słodkim pysiu i abyś była dumą dla swoich kochających rodziców! STO LAT MALUTKA!!!!!!!!!
Oldze,Gabi,Maciusiowi,Antosiowi i Adasiowi i im rodzica dziekujemy za sliczne karteczki i za zyczenia
Izabelka witaj z powrotem.Super ze wyjazd udany
Kiwaczka ooooo
. Witaj i udzelaj sie czesciej
Julka
O matko i corko. Ja tez czasami mam ciary na plecach jak Misia cos wymysli
Kasia u nas tez komary, a ja mam tez zaraz bable od nich
Pabla super ze gardlo juz lepiej. Lenka tak jak Misia nie usiedzi w miejscu a na spacer koniecznie codzinnie. Teraz kilka razy chciala do mnie na kolano ale na chwile i dalej na podloge
Florka ale sie rozszalalas dziewczyno
Andula powodzenia w nowej pracy
Nie wiem co mam pisac dalej.Jutro mam wolne

Mala dzis wstala pierwszy raz o 6 jak ja wyszlam do pracy i nie spala do 11
Mam nadzieje ze jutro troche pospi:-)
Milego wieczoru
Zu życzymy Ci miłości wielkiej jak ocean,radości z podskokami do nieba,nowych odkryć,zdróweczka,uśmiechu na słodkim pysiu i abyś była dumą dla swoich kochających rodziców! STO LAT MALUTKA!!!!!!!!!
Oldze,Gabi,Maciusiowi,Antosiowi i Adasiowi i im rodzica dziekujemy za sliczne karteczki i za zyczenia

Izabelka witaj z powrotem.Super ze wyjazd udany

Kiwaczka ooooo

Julka

Kasia u nas tez komary, a ja mam tez zaraz bable od nich

Pabla super ze gardlo juz lepiej. Lenka tak jak Misia nie usiedzi w miejscu a na spacer koniecznie codzinnie. Teraz kilka razy chciala do mnie na kolano ale na chwile i dalej na podloge

Florka ale sie rozszalalas dziewczyno

Andula powodzenia w nowej pracy

Nie wiem co mam pisac dalej.Jutro mam wolne

Milego wieczoru