reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Misia, Ika, Adaś, Maksiu - 100 lat z okazji pierwsych urodzinek duzo zdrowka ,slonca
i superowych prezentow!!

reklama
Witam sie i ja w ten upalny dzien. Ja tylko na chwile zlozycz zyczenia solenizantom i wybywamy na basen:tak:
Ika, Adas, Maksiu sto lat, byscie byli otoczeni miloscia najblizszych:tak:
Milego dzionka. Wieczorem poodpisuje na Wasze posty. Pa

Witam
Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów !!!
U nas dziś straszna duchota aż się nie chce z domu ruszać:no:
Pisałyście że u Was plaga komarów a u mnie muchy:wściekła/y: nie wiem skąd tyle tego się bierze
Andula – gratuluję z pracą!!! :-)
Magdzik – no to Julka może akrobatką zostanie ;-)
Izabelka – obyś szybko znalazła kogoś zaufanego :tak:
Nie wiem czy o tym kiedyś wspominałam otóż moja mama opiekuje się dziećmi (przychodzą do nas do domu) teraz już ma ostatnie bo jak wróce do pracy to będzie z Zuzu. W sumie było ich już u nas 13 :szok:Najmłodsza miała 3 miesiące jak przyszła i przychodzi do dziś :tak:( ma 8 lat ) przynajmniej raz w tygodniu musi ją mama odebrac ze szkoły :tak::-)
Kate – dużo zdrówka dla Antosia :tak:
Beaa – ale pysznośći :-):-)
Dziewczyny ale numer..rok temu o tej porze się działo nie????
Ja dostałam własnie znieczulenie i odetchnęłam głęgoko na jakieś 2 godzinki...bo potem oj się działo :szok::szok::szok::szok::szok:...i ten robaczek na brzuszku potem
och normalnie Łucka się takiego doczekać nie mogę już..
Ech..rozczuliłam się...

Ja co prawda rodziłam trochę później ale też mi się ostatnio na wspomnienia zbiera:-) i tak milo sie robi jak widzę dziewczyny z brzuszkami:tak: Tak w ogóle to bardzo miło wspominam mój poród :tak::-):-):-)

my też już po spacerku, młoda wyszalała się na placu zabaw, dziś weszła sama na zjeżdżalnię:szok::-) oczywiście na czworaka.....i zjechała na brzuchu na dół:-D:-D
teraz właśnie padła zmęczona....gorąco u nas jak cholera, ja cały czas czuję się beznadziejnie, gardło jeszcze ściśnięte, ale najgorsze to że czuję się cholernie słabo.....to chyba ta diabelna pogoda tak na mnie wpływa:baffled:
chyba zaraz się położę spać z młodą.

Post to mialas wesolo z kolezanka, wstyd ja tak zestresowac :-):-):-):-)
Surv ladnie, dasz sobie rade :tak::tak::tak:
Liwus dziekujemy za kartke :tak::-D:-D

my bylismy na trawce, kicalismy golymi stopkami, ale sie malej podobalo; syn w piachu caly szczesliwy; teraz mala spi, starszy oglada bajke, musze rozpakowac torby do konca; :sorry2:

Witam:-D
Ikusiu, Misiu, Adasiu i Maksiu życzymy Wam mnóstwo zdrówka i samych tylko szczęśliwych chwil z okazji PIERWSZYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D

U nas jest również straszna duchota, aż się nie chce z domu wyłazić, a ja niestety na popołudnie do pracy:wściekła/y: na szczęście jutro wolne, w piątek na rano i weekend wolny:-D:-D:-D:-D Mały gramoli się w łóżeczku i próbuje zasnąć w jakieś kosmicznej pozycji bo to u nas jest trendy ostatnio:-p
Iza jak Małemu po tym antybiotyku nie przejdzie to choróbsko to zbombarduje Cię pytaniami;-) na razie mam nadzieję, że szybko pożegnamy to zapalenie i będzie spokój:sorry2: w ogóle to Antoś oprócz charczenia w klatce piersiowej nie ma żadnych objawów (bo tydz. temu to była temperatura, kaszel i katar) a choroba nadal się trzyma:wściekła/y: niestety nie oklepywałam Go bo nawet o tym nie pomyślałam:zawstydzona/y: smaruje na noc plecki Pulmexem i widzę, że lepiej śpi:happy2: co do baniek to ja mam taki uraz z dzieciństwa, że chyba tylko w ostateczności się na nie odważę:zawstydzona/y:
miłego dnia:-D

Ikusiu, Misiu, Adasiu i Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszego roczku :-)

Właśnie był listonosz , dostałyśmy 2 karteczkę od Zainab, dziękujemy jej i rodzicom

Ostatnia edycja:
Dziękujemy za życzenia :)
Ika dzisiaj dostała moc karteczek:) za które bardzo dziękujemy:
Zainab..(koteczek wyściskany)
Oldze (również koteczek został utulony :))
Antosiowi..(piękna karteczka mamusiu)
Adasiowi ..na widok Tygryska rozpaliły się oczka wesoło..bo taki jak w książeczce z kubusiem :-) i pokazywała jak bryka:-D:-D:-D
Gabrysi..No Gabryś...misiaczek najfajnieszy na karteczce..dostał nawet całuska:tak:
Florka..ale mama zdolna..Ika powiedziała...OOOOOOOOOO

dodatkowo przyszedł prezent od rodziców kurierem:tak: oraz paczuszka od Chrzestnej:tak:...Normalnie dziecko nie wiedziało co pierwsze chwytać..

a potem Tata zadzwonil i Ika pierwszy raz odezwała się do telefonu i powiedziała słodko Tata...:-)
och tyle wrażeć

Acha, pędzę na zamknięty wkleić Wam instrukcję tak żebyście mogły sobie filmiki zgrać odemnie i zdjęcia :) minutek pięć i będzie....:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Misia, Ika, Maksiu wszystkiego dobrego dzieciaczki z okazji waszych pierwszych urodzin, aby kolejny rok był pełen radości i szczęścia :-)

Dziękujemy za karteczkę Tymusiowi :-)

Ostatnia edycja:
Do góry