reklama
Witam sie i ja w ten upalny dzien. Ja tylko na chwile zlozycz zyczenia solenizantom i wybywamy na basen
Ika, Adas, Maksiu sto lat, byscie byli otoczeni miloscia najblizszych
Milego dzionka. Wieczorem poodpisuje na Wasze posty. Pa

Ika, Adas, Maksiu sto lat, byscie byli otoczeni miloscia najblizszych

Milego dzionka. Wieczorem poodpisuje na Wasze posty. Pa
agnik84
Zaangażowana w BB
Witam

Pisałyście że u Was plaga komarów a u mnie muchy
nie wiem skąd tyle tego się bierze
Andula – gratuluję z pracą!!! :-)
Magdzik – no to Julka może akrobatką zostanie ;-)
Izabelka – obyś szybko znalazła kogoś zaufanego
Nie wiem czy o tym kiedyś wspominałam otóż moja mama opiekuje się dziećmi (przychodzą do nas do domu) teraz już ma ostatnie bo jak wróce do pracy to będzie z Zuzu. W sumie było ich już u nas 13
Najmłodsza miała 3 miesiące jak przyszła i przychodzi do dziś
( ma 8 lat ) przynajmniej raz w tygodniu musi ją mama odebrac ze szkoły
:-)
Kate – dużo zdrówka dla Antosia
Beaa – ale pysznośći :-):-)
Ja co prawda rodziłam trochę później ale też mi się ostatnio na wspomnienia zbiera:-) i tak milo sie robi jak widzę dziewczyny z brzuszkami
Tak w ogóle to bardzo miło wspominam mój poród
:-):-):-)
Wszystkiego naj, naj, najlepszego dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantów !!!
U nas dziś straszna duchota aż się nie chce z domu ruszać
Pisałyście że u Was plaga komarów a u mnie muchy

Andula – gratuluję z pracą!!! :-)
Magdzik – no to Julka może akrobatką zostanie ;-)
Izabelka – obyś szybko znalazła kogoś zaufanego

Nie wiem czy o tym kiedyś wspominałam otóż moja mama opiekuje się dziećmi (przychodzą do nas do domu) teraz już ma ostatnie bo jak wróce do pracy to będzie z Zuzu. W sumie było ich już u nas 13

Kate – dużo zdrówka dla Antosia

Beaa – ale pysznośći :-):-)
Dziewczyny ale numer..rok temu o tej porze się działo nie????
Ja dostałam własnie znieczulenie i odetchnęłam głęgoko na jakieś 2 godzinki...bo potem oj się działo...i ten robaczek na brzuszku potem
och normalnie Łucka się takiego doczekać nie mogę już..
Ech..rozczuliłam się...
Ja co prawda rodziłam trochę później ale też mi się ostatnio na wspomnienia zbiera:-) i tak milo sie robi jak widzę dziewczyny z brzuszkami

pabla27
Fanka BB :)
my też już po spacerku, młoda wyszalała się na placu zabaw, dziś weszła sama na zjeżdżalnię
:-) oczywiście na czworaka.....i zjechała na brzuchu na dół

teraz właśnie padła zmęczona....gorąco u nas jak cholera, ja cały czas czuję się beznadziejnie, gardło jeszcze ściśnięte, ale najgorsze to że czuję się cholernie słabo.....to chyba ta diabelna pogoda tak na mnie wpływa
chyba zaraz się położę spać z młodą.

teraz właśnie padła zmęczona....gorąco u nas jak cholera, ja cały czas czuję się beznadziejnie, gardło jeszcze ściśnięte, ale najgorsze to że czuję się cholernie słabo.....to chyba ta diabelna pogoda tak na mnie wpływa

chyba zaraz się położę spać z młodą.
Izabelka
Oski i Wercia
Post to mialas wesolo z kolezanka, wstyd ja tak zestresowac :-):-):-):-)
Surv ladnie, dasz sobie rade

Liwus dziekujemy za kartke

my bylismy na trawce, kicalismy golymi stopkami, ale sie malej podobalo; syn w piachu caly szczesliwy; teraz mala spi, starszy oglada bajke, musze rozpakowac torby do konca;
Surv ladnie, dasz sobie rade

Liwus dziekujemy za kartke

my bylismy na trawce, kicalismy golymi stopkami, ale sie malej podobalo; syn w piachu caly szczesliwy; teraz mala spi, starszy oglada bajke, musze rozpakowac torby do konca;

KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam

Ikusiu, Misiu, Adasiu i Maksiu życzymy Wam mnóstwo zdrówka i samych tylko szczęśliwych chwil z okazji PIERWSZYCH URODZIN

U nas jest również straszna duchota, aż się nie chce z domu wyłazić, a ja niestety na popołudnie do pracy
na szczęście jutro wolne, w piątek na rano i weekend wolny

Mały gramoli się w łóżeczku i próbuje zasnąć w jakieś kosmicznej pozycji bo to u nas jest trendy ostatnio
Iza jak Małemu po tym antybiotyku nie przejdzie to choróbsko to zbombarduje Cię pytaniami;-) na razie mam nadzieję, że szybko pożegnamy to zapalenie i będzie spokój
w ogóle to Antoś oprócz charczenia w klatce piersiowej nie ma żadnych objawów (bo tydz. temu to była temperatura, kaszel i katar) a choroba nadal się trzyma
niestety nie oklepywałam Go bo nawet o tym nie pomyślałam
smaruje na noc plecki Pulmexem i widzę, że lepiej śpi
co do baniek to ja mam taki uraz z dzieciństwa, że chyba tylko w ostateczności się na nie odważę
miłego dnia

U nas jest również straszna duchota, aż się nie chce z domu wyłazić, a ja niestety na popołudnie do pracy

Iza jak Małemu po tym antybiotyku nie przejdzie to choróbsko to zbombarduje Cię pytaniami;-) na razie mam nadzieję, że szybko pożegnamy to zapalenie i będzie spokój

miłego dnia

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Ikusiu, Misiu, Adasiu i Maksiu wszystkiego najlepszego z okazji Pierwszego roczku :-)
Właśnie był listonosz , dostałyśmy 2 karteczkę od Zainab, dziękujemy jej i rodzicom
Właśnie był listonosz , dostałyśmy 2 karteczkę od Zainab, dziękujemy jej i rodzicom
Ostatnia edycja:
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Dziękujemy za życzenia 
Ika dzisiaj dostała moc karteczek
za które bardzo dziękujemy:
Zainab..(koteczek wyściskany)
Oldze (również koteczek został utulony
)
Antosiowi..(piękna karteczka mamusiu)
Adasiowi ..na widok Tygryska rozpaliły się oczka wesoło..bo taki jak w książeczce z kubusiem :-) i pokazywała jak bryka

Gabrysi..No Gabryś...misiaczek najfajnieszy na karteczce..dostał nawet całuska
Florka..ale mama zdolna..Ika powiedziała...OOOOOOOOOO
dodatkowo przyszedł prezent od rodziców kurierem
oraz paczuszka od Chrzestnej
...Normalnie dziecko nie wiedziało co pierwsze chwytać..
a potem Tata zadzwonil i Ika pierwszy raz odezwała się do telefonu i powiedziała słodko Tata...:-)
och tyle wrażeć
Acha, pędzę na zamknięty wkleić Wam instrukcję tak żebyście mogły sobie filmiki zgrać odemnie i zdjęcia
minutek pięć i będzie....

Ika dzisiaj dostała moc karteczek
Zainab..(koteczek wyściskany)
Oldze (również koteczek został utulony
Antosiowi..(piękna karteczka mamusiu)
Adasiowi ..na widok Tygryska rozpaliły się oczka wesoło..bo taki jak w książeczce z kubusiem :-) i pokazywała jak bryka

Gabrysi..No Gabryś...misiaczek najfajnieszy na karteczce..dostał nawet całuska

Florka..ale mama zdolna..Ika powiedziała...OOOOOOOOOO
dodatkowo przyszedł prezent od rodziców kurierem

a potem Tata zadzwonil i Ika pierwszy raz odezwała się do telefonu i powiedziała słodko Tata...:-)
och tyle wrażeć
Acha, pędzę na zamknięty wkleić Wam instrukcję tak żebyście mogły sobie filmiki zgrać odemnie i zdjęcia

reklama
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Misia, Ika, Maksiu wszystkiego dobrego dzieciaczki z okazji waszych pierwszych urodzin, aby kolejny rok był pełen radości i szczęścia :-)
Dziękujemy za karteczkę Tymusiowi :-)
Dziękujemy za karteczkę Tymusiowi :-)
Ostatnia edycja: