reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ale kurcze Maciek w nocy cały mokry,a śpi w samym body przykryty lekkim kocykiem,a przeważnie odkryty,bo sie wierci,a ja nie wstaje co 5 min do niego.Już drugą noc często jęczał,a poduszka cała mokra,wykręcać można.No i przez to pół nocy śpi z nami.Dzisiaj normalnie komedia,wstałam do niego,niby zasnął,więc ja przy okazji do kibelka,siedzę i słyszę juz małe kroczki,a on za mną przydreptał:-D
Jak u was ,w co ubieracie? może w samym pamperze niech śpi:confused:
My różnie, raczej w samym bodziaku, lub w piżamce (krótkie spodenki i krótki rękawek), ale jak małemu gorąco, to ja bym kładła w pieluszce.
Izabelka - ale się narobiłaś:szok::szok::szok: U nas na działce sama trawa, a mój malutki warzywniak od 2 sezonów straszy chwastami i M. zaproponował, aby w tym miejscu zrobić piaskownicę:-D
Tosika- świetna okazja wam się trafiła!
Andula - ja kupiłam, ale nie byłam zadowolona:no: Jak zresztą z żadnego kosmetyku Vichy! Lepsze były La Roche Posay, ale nie wiem, czy z tego też jest tego typu krem!
Surv - ale masz kochane dziecko, dało tobie pospać! Moja Zosia dziś wstała o 6:30:eek:
Tosiu i Kubusiu - wszystkiego najlepszego i samych świetnych zabaweczek!!!

reklama
Madziu Ty akurat o rosnacy brzuszek martwic sie nie musisz:tak::-)
Kaju dzieki za rade kupilam Vichy skinset ma dobre opinie wiec moze mi bedzie sluzyl,szukalam czegosc z firmy poleconej przec Ciebie ale na allegro nic na blyszczenie nie znalazlam:tak:
Z nosa mi leci jak z kranu chyba chorobsko sie zaczyna :baffled:

Witam ja tylko na chwilke dzis ostatnia nocka przed urlopem hiphip huuuraaaa:-D

Tosiu i Kubusiu wszystkiego dobrego, samych pogodnych dni i duzo prezentow:tak:
Wszystko mam przeczytane.Przepraszam ale nie odpisze. Pozdrawiam, odezwe sie w poniedzialek bo jutro wyjezdzamy na grila do przyszlej bratowej G. Milego wekendu:tak:

Andula a jest się czym martwić,bo ja w tempie błyskawicznym potrafię przybrać,to co niedawno zrzuciłam:zawstydzona/y:,ale narazie się nie stresuję,pogrilować trzeba,bo lato sie skończy i będzie można tylko pomarzyć o kiełbasce:tak::-p
Dorka miłego wypadu.
Kaja trochę się boję w samej pieluszcze położyć małego,bo sie rozkopuje i chyba by mu zimno było,no nie wiem,tak patrzę pod swoim kątem,a ja śpię przykryta po uszy:baffled::sorry:
Mały wyspany,najedzony i znocnikowny.Nawet całą miseczkę pomidorówki zjadł:tak::-),a ja teraz zabralam sie za sprzątanie w ramach odpoczynku od dzidziucha (jak widać na bb:-p).Teściówka z nim lata,a ja pościerałam kurze,poodkurzałam i zabieram się za podłogi,nie wiem w sumie czy jest sens,bo ciągle ktoś z dworu w buciorach włazi,ale odświeżyć trzeba.

Dorka udanego grillowania:tak::-)
Madziu ja Cie podziwim ze tyle schudlas ja sama zaczelam sie zastanawiac nad Meridia tylko narazie nie mam dostepu do recept;-):tak:ale masz racje kielbaski z grilla grzech odmowic:tak:

cześć i czołem:-)
Tosia i rodzice bardzo dziękują za życzonka i za prześliczne karteczki od Zainab, Werci, Olgi, Wikusi, Lenki, Kubusia, Michalinki, Maciusia i ich rodziców i rodzenstwa:-):-):-):-):-):-):-):-)
i przesyła tysiąc calusków Kubusiowi:-):-):-):-):-)
Tosika, kurcze, Ty to masz łeb do okazji:tak::tak: Będę pamiętać, jakbym jakiś duży zakup planowała, to Cię jako shopping plannera wynajmę:-D
Surv jestem Twoja:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Andula ja używam Vichy ale Thermal i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak: natomiast kiedyś też używałam kremy aby zmatowić cerę (nie pamietaam tylko jakiej firmy byly ale Vichy chyba też) i nie byłam zadowolona, ponieważ wszystkie ale to wszystkie dawały odczucie jakbym maskę miała na twarzy:no: a ten Thermal jest bardzo lekki i na lato idealny:tak:

Madzia wiesz co tak czytając to Ci zazdroszczę takiego mieszkanka z teściami:tak: bo niby razem ale osobno:tak: a jest jakby nie było dodatkowa pomoc do Maciusia:-)

a ja na chwilunię, bo dzisiaj sami świętujemy urodzinki, za tydzień z rodziną i kolegami i koleżankami Tosi;-) i biorąc pod uwagę fakt, że matka leniwa i nie chce jej się piec ciast (bo w końcu za tydzień będzie wykazywać się kulinarnie:-p) namówila Tosię a co by rodziców na ciacho zaprosiła:rofl2: więc zaraz mykamy na starówkę;-) a wieczorem jadę mojej koleżance złożyć życzonka, bo 30tka jej wybiła;-)
oki,mykam szybko wkleić Wam zdjatka stołu i krzesel:-p

Tosika mmm powiadasz na ciacho Was córa zaprosiła:-paż mi smaka zrobiłaś i chyba idę się sama na lody i kawe do kuchni zaprosić,bo cos przysypiam to może ten mix mnie na nogi postawi.Mebelki rewelacja:tak:a i super ,że kartka doszła.
Andula co tu do podziwiania,łatwo przyszło,ale teraz trzeba sie starać żeby łatwo nie poszło:no:

Dzieciak spiący chodzi i jęczy,ale spać się za żadne skarby nie da położyc,na dworze pada,a on ostatnio w dzień tylko w wózku na dworze śpi,no i co teraz:confused::baffled:
Z grillem też niepewne ,bo raz leje ,a raz upał,ech co za pogoda durna dzisiaj:eek::crazy:

Tosika meble rewelacja marza mi sie takie czekoladowe w przyszlej jadalni :tak::-):-)
Madzia
mam nadzieje ze uda mi sie zalatwic recepte gdyz z wiekiem silnej woli brak a boczki rosna niestety:baffled:

Michal tez spac nie chce a ja juz mam goraczke wiec brak sil na zajmowanie sie i noszenie klocka zreszta z wszelka cene probuje mi wyrywac zurzyte chusteczki higieniczne:sorry::sorry:

reklama
Do góry