post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Witam witam
no obstawiajcie obstawiajcie
kto zbiera zakłady???
u mnie noc mniodzio...zero skurczy...się wyspałam setnie:-):-):-)
Wszystko staje na głowie mówię wam....ale MTV , mój małżonek zanurzył się w pracy i w sobotę chyba będzie też musial jej się poświęcić./...ni dziwi mnie to wcale....to się nazywa seria

no nic, śniadanie zrobione, zjedzone....to teraz tyylko lenia zapodać....
młoda czyta z zapamiętaniem o Pandzie...
To jest czytelnik jakich mało

no obstawiajcie obstawiajcie
kto zbiera zakłady???

u mnie noc mniodzio...zero skurczy...się wyspałam setnie:-):-):-)
Wszystko staje na głowie mówię wam....ale MTV , mój małżonek zanurzył się w pracy i w sobotę chyba będzie też musial jej się poświęcić./...ni dziwi mnie to wcale....to się nazywa seria

no nic, śniadanie zrobione, zjedzone....to teraz tyylko lenia zapodać....
młoda czyta z zapamiętaniem o Pandzie...
To jest czytelnik jakich mało

ale poszłyśmy na ponowną drzemkę o 8mej (wszystkie dwie
) i wstalysmy przed 10tą:-):-):-) i tak siię dziewczynie poprzestawialo, ze teraz zaczęła noczka trzeć, wiec ją położylam ponownie, ale słyszę na górze ostre harce:-)
(kariery im cholera w głowie
normalnie myslałam, ze szlag mnie trafi, bo co juz sie zamachiwalam na brzuszek to przypominalo mi się, że mam ten cholerny makijaż i muszę ok czterech dni uważać, dopóki strupki nie odpadną
zachcialo się babie to ma
Mała znowu bardziej zasmarkana, ale nic więcej się nei dzieje, więc nadal kurujemy się same, może od tego pocenia się od upału katar łapie?
nie chce jeść:-( jak wczoraj zjadła naprawdę duuużo pieczonego łososia, to dzisiaj pluje wszystkim na odleglość
to mnie tak dobija.....ma tak podrasowane kubeczki smakowe, ze niewiem juz co mam jej dawać
sorry, że Was męczę ale nie wiecie jakie to straszne jak Wam dziecko albo nie chce jeść, albo wybrzydza