reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

aaaMadzia...spoko dawaj...tylko może nie wtedy co Florka co?:-D:-D:-D:-D z moim brzuchem gonitwa za Maćkiem to byłoby duże wyzwanie:tak::tak::tak::tak:...ale jak brzuch wklęśnie:-) to jak najbardziej:tak::tak::tak::tak:...zrobimy mini kolonię...surv szukała czegoś podobnego, prawda???
Mam nadzieję że lepiej u Pani dzisiaj??:tak::tak::tak:

reklama
Witaj Post i pozostałe Śpiochy!
Mini kolonia mówisz? - jestem za;-):-D Daj znać co tam na wykresiku pokazało:tak:
Kamu, ale historia:szok: Straszne to...
Tosika, widzisz, Twoja Tosia gorzej jada, za to super śpi. Musi byc równowaga w przyrodzie;-):-) Trzymaj sie Kochana
Dorka, nie za dobrze Ci z tym spaniem Misi?;-):-)
Iza, super, że udało się spotkać z Julią:tak:

Miłego dnia!

Witam sie i ja:happy:
My wstalismy przed 8:tak:
Kamu:szok:ludzie nie maja za grosz współczucia:no:ja jak mały był malutki to do parku w zimie tez chodziłam z gazem a było przeciez przedpołudnie ale żywego ducha nie było, więc trochę stracha miała wędrowac w tych krzakach:baffled:
Post powodzenia na ktg:tak:no i dzisiaj piatek:-p:-p:-p;-):-D
Izabelka , Dorka miłego spotkania:tak:
Dorka ty spiochu!;-):-D
Miłego dnia!

hejka z ranka:-)
my od 6 na nóżkach a nocka totalnie do bani - czyżby zęby?
Kamu okropniaste to co się dzieje z ludźmi - normalnie 0 reakcji i tak jest na każdym kroku
Tosika dawaj to co mała lubi - grunt, żeby jadła
Post czekamy na wieści z ktg
Pabla udanej wizyty u lekarza
no i miłego dnia mamuśki
u nas póki się małe nie wyśpi to syrena będzie non stop

Witam! My dziś wstałyśmy dopiero o 8.30, ale wczoraj zasypianie trwało do 23...czasami zamieniłabym dziecko jedzące wszystko, na dziecko śpiące:-p

Szykuje sie skwar nieziemski, więc chyba posiedzimy w domu, chociaż mała taka maruda, że choć nachwilę raczej trzeba będzie wyjść - najwyżej dzidzius upiecze się żywcem i kłopot z głowy:-p

Sorry, że znowu lakonicznie, ale zwaliło nam się ostatnio wszystkiego na głowę - opanuję marudę, to się wyżalę na zamkniętym;-)

Miłego dnia!

i ja się witam:-)
Post czekamy na wieści:tak::tak:
Surv trzymaj sie:tak:
a ja dzisiaj wpadlam na "genialny" pomysł;-) otóż wyobraźcie sobie, ze jak malej daje kanapeczkę to ona ją wypluwa (przeważnie) ale za to z podłogi zbiera nieźle, więc dzisiaj postawilam talerzyk na ziemi, więc go przewrowila i co robiła...jadla kanapeczkę z podlogi:-p wiec wpadlam na pomysł, ze teraz wszystko będę jej kladla na podlogę:-p:-p:-p mój M dzisiaj sie śmial, ze ja schabowego zamiast z patelni do talerza, to bach na podłogę:-D:-D:-D:-D:-D
no i M mi poobklejal meble ii zaczyna sie małe malowanko;-);-);-) trzymajcie kciuki, bo aż sie boje, czy nie bedze wrażenia , ze w norze mieszkam:-p

Wpadam tylko na chwilę, żeby zobaczyć, czy post już urodziła:-D Bo to już piatek;-)
Z remontem masakra... Wszystko rozryte, wygląda 1000 razy gorzej niż jak odbieraliśmy... I kasa idzie niemilosiernie:wściekła/y: Przeliczyłam, przekombinowałam i stwierdziłam, że to był błąd strategiczny, tzn. zakup tego mieszkania... Mogliśmy to załatwić inaczej, nie obciążając się aż na 30 lat:wściekła/y: Znajomi sprzedają 3 pokoje za 150 tys., po remoncie, więc sprzedając swoje mogliśmy wziąć tylko 50 tys. kredytu.... Teraz to widzę... No ale trudno, trzeba iść do przodu:crazy:
Co do przedszkola - dwa dni z rzędu miałam bratanka, 1,8 - miesiecznego:tak: Nie było tak źle, tylko trzeba rozplanować kolejność działań;-) Np. wczoraj musiałam zapakować dwójkę do auta stojącego przy ulicy:-D Tylko tyle, że maluch jest bardzo samodzielny... Sam np. wchodzi po schodach, więc nie musiałamwnosić dwójki na trzecie piętro:-D
Lecę zobaczyć, co u was, bo mam tylko chwilkę, bo zaraz mała się obudzi i muszę trochę podszykować obiad dla facetów.

Tosika, ale numer z tym jedzeniem Tosi. Ona chce tak orientalnie, prawie jak Japończycy:-D Najważniejsze, żeby jadła:tak::-)
Kaja, machina ruszyła, nie ma co dywagować, co by było gdyby... Trzymaj się!

Witam, my dzis wstalysmy prawie o 9.30:happy:Mala miala maly wypadek kupa jej wyleciala z pieluszki wiec pizamka, poszewka na kocyku i ochraniacz caly umorusany:baffled: Szybko musialam sie obudzic i dzialac:-D
Post jeszcze jestes w dwupaku:-) Ciekawe co wyjdzie na KTG:tak:
Kamu straszna historia:baffled: Ja zawsze mam stracha isc sama wieczorem:tak:
Tosika ale mala ma sposob jedzenia kanapek:-D
Kaja wazne ze macie mieszkanie:tak: My tez mamy na 30lat.. dlugo:tak: Ja raz pilnowalam kilka godzin szwagierce malej. Misia miala chyba 4 miesiace a jeje mala 10miesiecy. Misia zrobila mi niespodzianke i spala caly dzien, a Marika ladnie sie bawila na kocyku:tak:
Survi tulimy, trzymaj sie:tak:

Teraz robie drozdzowke na przyjazd Izy i jej rodzinki:tak:Potem idziemy na cmentarz i na zakupki.Dzis na obiad mam zamiar robic pieroszki z twarogiem:tak:

reklama
Jestem i melduję że......nie rodzę:-) i jak narazie jak pani doktor stwierdziła nie wygląda to porodowo:tak::tak::tak:
sprawdzając w kompie mówi...o była Pani u nas w lipcu ostatnio...
ja na to ....aaaa tak po porodzie...
Laska zrobiła niezłą minę...a potem....aaaa to 2008 rok:-D:-D:-D:-D
Kazała przyjść w środę na KTG...a jakby co to wcześniej...zgodziłam się że jakby co to przyjdę wcześniej nie będę do środy czekać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tosika...no proszę świetny pomysł..tylko żeby babcia nie widziała bo się załamie:-D:-D:-D

Do góry