Tosika no to faktycznie nieciekawie z tym jedzeniem, mi też rece opadaja jak mały nie chce jeść więc cię rozumiem. Tylko ,że u na aktualnie 3 zęby wychodzą więc mam wytłumacznie.Nie wiem co poradzić
Może faktycznie kaszka,albo jogurcik?A próbowałaś ryż na mleku?
Może trochę budyniu,podobno już można dawać taki na zwykłym mleku,a ajk nie to na modyfikowanym ugotować.
No i ten makijaż połączony z dietą
rewelacja.TEż bym chciała,tylko,że mój m twierdzi,że się szpecę jak się maluję,to chociaż wieczór i rano może mmnie oglądać bez makijażu,bo ja niestety jestem innego zdania niż on i oko musi być zrobione.Inaczej się czuję jak mongoł
Pabla gratulacje! super,że tak ci świetnie idzie za kierownicą
Post ja stawian najszybciej poniedziałek.A i czy też mogę Maćka na kolonie wysłać?;-)
My wczoraj w końcu odebraliśmy zdjęcia ze ślubu i ta fotoksiążkę.Zdjęć jest tyle,że jeszcze nie zdążyłam wszystkich oglądnąć,a fotoksiążka fajna,ale czy warta swojej ceny to nie wiem
Ja z małym właśnie u rodziców jesteśmy,K na pomiarach.Maciek sobie troszkę pupę odparzył i prawie cały dzień lata na golasa
No i właśnie muszę już lecieć bo awaria na dywanie

Może trochę budyniu,podobno już można dawać taki na zwykłym mleku,a ajk nie to na modyfikowanym ugotować.
No i ten makijaż połączony z dietą

Pabla gratulacje! super,że tak ci świetnie idzie za kierownicą

Post ja stawian najszybciej poniedziałek.A i czy też mogę Maćka na kolonie wysłać?;-)
My wczoraj w końcu odebraliśmy zdjęcia ze ślubu i ta fotoksiążkę.Zdjęć jest tyle,że jeszcze nie zdążyłam wszystkich oglądnąć,a fotoksiążka fajna,ale czy warta swojej ceny to nie wiem

Ja z małym właśnie u rodziców jesteśmy,K na pomiarach.Maciek sobie troszkę pupę odparzył i prawie cały dzień lata na golasa