no i ja się witam w końcu!
Dziewczynki oczywiście macie rację z tym mieszkaniem i ja też do takiego wniosku doszłam,dom zawsze można pobudować,a teraz szybciej będzie kupić mieszkanie (no lub gotowy domek,ale tu trochę brak funduszy),żeby już być na swoim,bo co jak co,ale samemu się mieszka najlepiej

Znaleźliśmy juz mieszkanie fajne 69m 3 pokoje i prawie sie zdecydowaliśmy,w agencji nam zarezerwowali do wtorku,a jutro może pójdziemy zobaczeć na żywo,ale ciągle problem z teściem,zaparł się chłop jak nie wiem co,że nie na tą stronę świata co trzeba,że za mało okien i takie duperele

,a mnie to już też denerwować zaczyna,bo przecież my tam mamy mieszkać a nie on nie?No ale sie go trzeba słuchać,bo przecież najmądrzejszy jest

A jak sie wkurzę to mu w końcu podziękuję za taką pomoc,bo co mi się chłop będzie wtrącał

Teściowa po naszej stronie (mówiłam ,że złota kobieta),ale się biedna więcej nerwów naje przy tym perswadowaniu "osiołowi",że nie wiem czy to wszystko tego warte .
Do tego z moimi plecami ciągle bez zmian

jak paralita,ale jeden plus,że w nocy nie muszę z tego powodu wstawać i K ma dyżur

Co do wstawania,to ja już nie wiem,czy moje dziecko ma całkiem dobrze w główce poustwaiane,bo od jakiegoś czasu notorycznie się budzi o 1-2 i tłucze się po nas ze dwie godziny.No normalne to to nie jest

No to tyle smęcenia u nas.
Surv jak tam imprezka?,pewnie udana

jak sobie pomyślę ile pyszności serwujesz,to chętnie bym się też wbiła
Izabelka super ,że niespodzianka udana i m zadowolony
Kaja no to przygoda z fotelikiem niefajna

,a swoją drogą to Zosia mieści ci się jeszcze w tym małym foteliku

Zyczę dużo zdrówka dla maleńkiej.
Renia,Fredka wytrwałości z diecie

ja to pod tym względem miętka jestem
Magdzik ale fajn ie mieliście taki dzionek bez Terminatorka

,my w sumie mieliśmy okazję zostawić wczoraj małęgo u drugiej babci na noc,ale jakoś tak nie wyszło,a w sumie trzeba było,przynajmniej byśmy się wyspali
Mój gagatek już kima,dzisiaj w ekspresowym tempie zasnął

,normalnie położyłam i się juz nawet nie ruszył

Ale oby tak do rana (marzenie)

No to spokojnej nocki wszystkim życzę i zmykam sama spać.